- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.001
Aynı gün aşılama olmuşuz.Sonucu da aynı gün alıcaz15 ekim sali gunu yaptirdim canim ilk asilamam asilama gununu sayarsam 14.gun ama 13 aslinda :) beklemedeyim hala
İçine doğmuştur belki de geliyodur bebişAma bu ufacık seylerı bılmek ınsanı bılınclı yapıyor canım benım. Bende hayatımda hıc ıse yaramayacak bır suru bılgıyle doldurum kafamı :) hatırımda kalır yanı. Anladım tatlım yanı test yaptırıcaz bıde adet olmazsak yıne yaptırıcaz en dogrusu bu demekkı. Bugun eşim kaynanama dıokı salı gunu sana harıka bır haberımız var. Dedım kı saklıyorduk hanı. Ya olumsuz olursa. Dıyokı bosuna mı asılama yaptık?dıyo Kendı kendıme dedım ku bazen bılmemek ne kadar ıyı mutlu mutlu yasıo kocam, benım dusunduklerım kaygılarım tutmadı hıssım hıc yok onda masallah
Zamanını bekliyordur canım olsun pes etmek yok biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın. Benim 2 aşılamamda tutmadı hiçbir sorunumuz da yok. Eşimden beklentimi kestim canım. Bu süreçte yaşadıklarımızı anlamıyorlar ve anlamayacaklar. Boşuna beklenti içersine girip üzülmeye gerek yok diye düşünüyorum artık. Kadın olmak gerçekten her yönden çok zor. Bir daha dünyaya gelsem temennim erkek olmak:)))Kızlar ilk aşılamam malesef negatif oldu tam günümde oldum yine. Olmadığına çok üzülmedim ama eşim 1 ay ara verelim yine ederiz dedi kafasına göre benimde moralim bozuldu. Sanki bütün hormonları ilaçları o kullanıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık
Al benden de okadar.erkek ve kadın fıtratı çok çok farklı.bizi anlamaları zorrrrrrZamanını bekliyordur canım olsun pes etmek yok biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın. Benim 2 aşılamamda tutmadı hiçbir sorunumuz da yok. Eşimden beklentimi kestim canım. Bu süreçte yaşadıklarımızı anlamıyorlar ve anlamayacaklar. Boşuna beklenti içersine girip üzülmeye gerek yok diye düşünüyorum artık. Kadın olmak gerçekten her yönden çok zor. Bir daha dünyaya gelsem temennim erkek olmak:)))
Bizimde hicbir problemimiz yok ama 4 senedir olmuyor eşim tüp bebek istiyor benden daha çok istiyor ama hemen pes ediyor şuan tüp bebek için maddi olarak hazır değiliz belki de o yüzden bilmiyorum yani. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin inşallahZamanını bekliyordur canım olsun pes etmek yok biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın. Benim 2 aşılamamda tutmadı hiçbir sorunumuz da yok. Eşimden beklentimi kestim canım. Bu süreçte yaşadıklarımızı anlamıyorlar ve anlamayacaklar. Boşuna beklenti içersine girip üzülmeye gerek yok diye düşünüyorum artık. Kadın olmak gerçekten her yönden çok zor. Bir daha dünyaya gelsem temennim erkek olmak:)))
Bekle yarın gelmezse yaparsın testini canım hadi bakalım güzel haberler ver bizeDaha gelmedi ama hic umudum yok canim yaaa dun feci agri oldu oluyorum sandim bugun yok ama ben en son 3 ekimde regli oldum 3 kasimda olabilirim belki bilemedimki bugun 13.gun zaten bekleyeyim en iyisi
Anladım canım her bünyede farklı oluyo demekki hayırlısı bakalım senin bu 3. mü?Benim aşılamalarım adetin 17.günü ve 16.günü olmuştu. 2.de ultrasonla bakmıştı çatlamış dedi sıvıyı gösterdi. Daha önce çatlamış olsa sıvı kalmazdı heralde bilmiyorum. Çatlatma iğnesi vuracağım gün 2 yumurtam da 16.5mmdeydi. Erken değildir heralde..
anBenım ılk
Bakalım hayırlısı. Agrı sızı derken 1 hafta gectı
Salı gunu test gunum. Hayırlısı Allahtan
2.asıkamada yuzdelıj oranı daha fazlaya. Insallah gonlunuzce olsun
Malesef senı cok ıyı anlıyorum. Eşlerinizin cok cok anlayıslı olması gerekıyor. Bı hesaplandım kı 23 gundur karnımdan ıgne. Artık ıgne yerlerı kistlestı sankı altları nohut gıbı oldu ama eşime sorsanız ben acele ettım asılama ıcın daha 1,5 yıllık evlıyız ah canım ahhKızlar ilk aşılamam malesef negatif oldu tam günümde oldum yine. Olmadığına çok üzülmedim ama eşim 1 ay ara verelim yine ederiz dedi kafasına göre benimde moralim bozuldu. Sanki bütün hormonları ilaçları o kullanıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık
Evet zeynep hocam ben ez degıl mıAynı gün aşılama olmuşuz.Sonucu da aynı gün alıcazPembe Ask ile birlikte.ama benim bugün bel ağrım başladı hayırlısı
Canim Kusura bakma dogru düzgün cvp veremedim,Amin insallah Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.Cok hwyecanliyim
an
Gercekten maddı olarak cok zor surecler. Hepımız ıcın cok zor, Allah yardımcımız olur ınsallah hepımızın. Oncekı yazısmaları okudun mu bılemıyorum ama gectıgımız hafta bıraz psıkolojık kotu oldum ben. Hem kendı psıkolojımı hem esımın psıkolojısını ve dıs etkenlerle savasıyorum ama eşime sorsan yandık bıttık kul olduk sonra bı bakıyorum cok umıtlu. Ben tum kontrollerıme ıgnelerıme testlerıme tek basıma gıttım. Ultrason cekılıcem su almam gerek ama agrıdan market arayacak halım bıle yok. Bakıyorum bazı bayanların eşlerine orda sankı bayanlar prenses ben bal kabagıBizimde hicbir problemimiz yok ama 4 senedir olmuyor eşim tüp bebek istiyor benden daha çok istiyor ama hemen pes ediyor şuan tüp bebek için maddi olarak hazır değiliz belki de o yüzden bilmiyorum yani. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin inşallah
Aaa hcg mı 8Sonucum cikti Kizlar 8, insallah saglikli artis olur.dua edin lütfen Benim icin.rabbimden her gün görümcen isteyenlere diye dua ediyorum,Allahim yüzümüze baksin.emeklerimiz Bosa cikmasin insallah
Pskolojik olrak Cok zor sürecler, hem bizler icin hem eslerimiz icin,hic Ama hic Kolay degil.demekki bizimde sinavimiz bu diyorum,bizdede bir Sorun yok.ne esimde ne bende Ama bize nasip olmadi simdiye kadar insallah bundan sonra olacak.Gercekten maddı olarak cok zor surecler. Hepımız ıcın cok zor, Allah yardımcımız olur ınsallah hepımızın. Oncekı yazısmaları okudun mu bılemıyorum ama gectıgımız hafta bıraz psıkolojık kotu oldum ben. Hem kendı psıkolojımı hem esımın psıkolojısını ve dıs etkenlerle savasıyorum ama eşime sorsan yandık bıttık kul olduk sonra bı bakıyorum cok umıtlu. Ben tum kontrollerıme ıgnelerıme testlerıme tek basıma gıttım. Ultrason cekılıcem su almam gerek ama agrıdan market arayacak halım bıle yok. Bakıyorum bazı bayanların eşlerine orda sankı bayanlar prenses ben bal kabagı
Evt canim ,sanirim Iyi.5 üzeri hamilelik var deniliyor, testdede yaklasik 1 haftalik diyor. Resmen gözülweim doldu,sevincten gözlerimden yaslar süzüldü Cok tuhaf hissediyorumAaa hcg mı 8
Iyı degılmı bu
Ben test olayını ogrenemedım
Allahım yuzunu guldursun canım
Huzur mutluluk 8 den artıs olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?