Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ilk aşılamam malesef negatif oldu tam günümde oldum yine. Olmadığına çok üzülmedim ama eşim 1 ay ara verelim yine ederiz dedi kafasına göre benimde moralim bozuldu. Sanki bütün hormonları ilaçları o kullanıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık

İçine doğmuştur belki de geliyodur bebiş

Zamanını bekliyordur canım olsun pes etmek yok biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın. Benim 2 aşılamamda tutmadı hiçbir sorunumuz da yok. Eşimden beklentimi kestim canım. Bu süreçte yaşadıklarımızı anlamıyorlar ve anlamayacaklar. Boşuna beklenti içersine girip üzülmeye gerek yok diye düşünüyorum artık. Kadın olmak gerçekten her yönden çok zor. Bir daha dünyaya gelsem temennim erkek olmak:)))

Al benden de okadar.erkek ve kadın fıtratı çok çok farklı.bizi anlamaları zorrrrrr

Bizimde hicbir problemimiz yok ama 4 senedir olmuyor eşim tüp bebek istiyor benden daha çok istiyor ama hemen pes ediyor şuan tüp bebek için maddi olarak hazır değiliz belki de o yüzden bilmiyorum yani. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin inşallah

Daha gelmedi ama hic umudum yok canim yaaa dun feci agri oldu oluyorum sandim bugun yok ama ben en son 3 ekimde regli oldum 3 kasimda olabilirim belki bilemedimki bugun 13.gun zaten bekleyeyim en iyisi
Bekle yarın gelmezse yaparsın testini canım hadi bakalım güzel haberler ver bize

Anladım canım her bünyede farklı oluyo demekki hayırlısı bakalım senin bu 3. mü?

Malesef senı cok ıyı anlıyorum. Eşlerinizin cok cok anlayıslı olması gerekıyor. Bı hesaplandım kı 23 gundur karnımdan ıgne. Artık ıgne yerlerı kistlestı sankı altları nohut gıbı oldu ama eşime sorsanız ben acele ettım asılama ıcın daha 1,5 yıllık evlıyız ah canım ahh

Sonucum cikti Kizlar 8, insallah saglikli artis olur.dua edin lütfen Benim icin.rabbimden her gün görümcen isteyenlere diye dua ediyorum,Allahim yüzümüze baksin.emeklerimiz Bosa cikmasin insallah

Gercekten maddı olarak cok zor surecler. Hepımız ıcın cok zor, Allah yardımcımız olur ınsallah hepımızın. Oncekı yazısmaları okudun mu bılemıyorum ama gectıgımız hafta bıraz psıkolojık kotu oldum ben. Hem kendı psıkolojımı hem esımın psıkolojısını ve dıs etkenlerle savasıyorum ama eşime sorsan yandık bıttık kul olduk sonra bı bakıyorum cok umıtlu. Ben tum kontrollerıme ıgnelerıme testlerıme tek basıma gıttım. Ultrason cekılıcem su almam gerek ama agrıdan market arayacak halım bıle yok. Bakıyorum bazı bayanların eşlerine orda sankı bayanlar prenses ben bal kabagı

Sonucum cikti Kizlar 8, insallah saglikli artis olur.dua edin lütfen Benim icin.rabbimden her gün görümcen isteyenlere diye dua ediyorum,Allahim yüzümüze baksin.emeklerimiz Bosa cikmasin insallah
Aaa hcg mı 8
Iyı degılmı bu
Ben test olayını ogrenemedım
Allahım yuzunu guldursun canım
Huzur mutluluk 8 den artıs olsun ınsallah

Pskolojik olrak Cok zor sürecler, hem bizler icin hem eslerimiz icin,hic Ama hic Kolay degil.demekki bizimde sinavimiz bu diyorum,bizdede bir Sorun yok.ne esimde ne bende Ama bize nasip olmadi simdiye kadar insallah bundan sonra olacak.

Aaa hcg mı 8
Iyı degılmı bu
Ben test olayını ogrenemedım
Allahım yuzunu guldursun canım
Huzur mutluluk 8 den artıs olsun ınsallah
Evt canim ,sanirim Iyi.5 üzeri hamilelik var deniliyor, testdede yaklasik 1 haftalik diyor. Resmen gözülweim doldu,sevincten gözlerimden yaslar süzüldü Cok tuhaf hissediyorum
Kendimi. Insallah artis olur

Ilk asilamamin 11.günü beta-hCG 2.17 mis,
2.asilamamin 10.günü yani bugün Bakteriums, beta-hCG 8.01 cikti.
Sizce hamilelik varmi Kizlar bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…