- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Ben de bu ay c life diye bi bitkisel macun görmüştüm pozitif geri dönüş yapan çok onu denemeyi düşünüyorumİnşallah canım hayırlısı olsun. Sabrım tükendi ya. Ortada hiçbir şey yokken neden.. Ben artık aşılama denemicem büyük ihtimal bir iki ay dinlenip tüp bebek
Bi rahatsizlgn varmı canm kist falan yoksa sebepsiz infertilite miİnşallah canım hayırlısı olsun. Sabrım tükendi ya. Ortada hiçbir şey yokken neden.. Ben artık aşılama denemicem büyük ihtimal bir iki ay dinlenip tüp bebek
Benimde çok rahattı ama şimdi sancidan duramiyorum neden oluyor acabaAmiinn. Kaç yumurtayla aşılaman yapıldı ve ağrın oldu mu? Benim aşı günü de dahil adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. İlk aşılamam daha rahat gecmişti.
Sebepsiz infertilite canım. Ama geçen ay 2 tane kist olmuştu. Sonradan kndiliğinden kaybolmuştu. 5 yumurta olunca illa kist oluyor sanırım. Yine olmuş olabilirBi rahatsizlgn varmı canm kist falan yoksa sebepsiz infertilite mi
Insllah dediğin gbi yerlesme kanamasidir canm Rabbim gonlumuze gore versinSevesiz infertilite canım. Ama geçen ay 2 tane kist olmuştu. Sonradan kndiliğinden kaybolmuştu. 5 yumurta olunca illa kist oluyor sanırım. Yine olmuş olabilir
Kaç folukul oluştu canmBugün ultrasonum vardı kuzular yumurtam 18 mm olmuş :) bu gece çatlatma iğnesini yapacağım . Allah nasip ederse de Çarşamba günü aşılama olacak . Dün gece ilişkimiz olmuştu . Artık duadan başka yapacak birşey kalmıyor .
Belki iğnelerden kaynaklıdır bilmiyorum. Bu sefer gonal f kullandım.. Bugün de hala devam ediyo ağrı.Benimde çok rahattı ama şimdi sancidan duramiyorum neden oluyor acaba
Meraba canım. Başlarda pek bi ağrı olmuyo yumurta büyüdükçe kramp seklinde hissediyosun ya da bende öyle oldu diyeyim. Aşı gününe yaklaştıkça ağrılar artıyo. Korkacak bişey yok herşey yolunda gibi:))Kizlar merhaba bende gonal f 75 kullaniyorum bugün 4.günüm cuma günü vurulmaya basladim ama hic agrim falan yok bakiyorum sitede bi cok kisinin kasiklarinda ağri olusuyormus benide bir korku sardi carsamba günü kontrolum var acaba yumurtam gelismemismidir yoksa daha erkenmi
Bende 2.yi tecrübe ettim. Agrılar dışında rahat bi süreç oldu. Bu sefer de tutmazsa kısmet yaza tüp düşünüyorumÇok tesekkür ederim canım ilk defa igne kullaniyorum dedim acaba igneyi dogrumu uygulayamiyorum yada etki etmedimi die korktum
Banada 2 aşılama tutmazsa tüp bebek dedi doktorum bakalım nasip kısmet Allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın insallahBende 2.yi tecrübe ettim. Agrılar dışında rahat bi süreç oldu. Bu sefer de tutmazsa kısmet yaza tüp düşünüyorum
1 tanecik oluşmuş :)Kaç folukul oluştu canm
Kizlar merhaba bende gonal f 75 kullaniyorum bugün 4.günüm cuma günü vurulmaya basladim ama hic agrim falan yok bakiyorum sitede bi cok kisinin kasiklarinda ağri olusuyormus benide bir korku sardi carsamba günü kontrolum var acaba yumurtam gelismemismidir yoksa daha erkenmi
Olsun yeterli asilama icin yine de gelişmeye devam eder1 tanecik oluşmuş :)
Ben hep gonalf f kullandim bu sefer canım çok yaniyor sanki icimde bişey büyüyor gibi inşaallah rabbim hepimize verir sağlıklı evlatlarBelki iğnelerden kaynaklıdır bilmiyorum. Bu sefer gonal f kullandım.. Bugün de hala devam ediyo ağrı.
Sorma bugün 6.günüm ve ağrım fazla. Kasığım taş gibi tuvaletimi bile zor yapıyorum. Dediğin gibi bişey büyüyor sanki:/Ben hep gonalf f kullandim bu sefer canım çok yaniyor sanki icimde bişey büyüyor gibi inşaallah rabbim hepimize verir sağlıklı evlatlar
Canım bugün kan vercektin sonuç nedir?İnşallah, yok idrar testi yapmadım daha doğrusu alıpta yapmaya korktum en garantisi gidip kan vereyim dedim
Allah yardım etsin tutsunda herşeye razıyım rabbim yeterki ol desin benim bugün 8. GunumSorma bugün 6.günüm ve ağrım fazla. Kasığım taş gibi tuvaletimi bile zor yapıyorum. Dediğin gibi bişey büyüyor sanki:/
Bendeeee bekliyorumm.2 gün sonra başlayacağız hayırlısıyla.ilk iğnem hem heyacanlı hem endişeliyim.yanliz bi sorum olacak adetimin 2.günü doktoruma gideceğim alttanmi muayene olur yoksa ultrason yeterlimidir acaba.Öncelikle tedavi için süreçlerim şuracıkta hem sizin için hem de bilgi edinmek isteyen diğer dostlar için Dursun
1. Mhrs ‘den veya 182’den infertiliteden randevu alıyoruz.Ben mhrs’den aldım. Daha sonra görüşmeye gittim. Ne kadar süre hamile kalamadığımı yaptırdığım testleri gösterdim . Bana tedavi için istedikleri evrakları söylediler bunları tamamlayıp getireceksin dediler . Adetin 2., 3. Veya 4. Günü sabah 08:30’da aç karnıma randevu almadan gelmemi söylediler . Kan tahlili ve ultrason için . Bu işlemleri yaptırdım o sırada diğer istenenleri (hsg +smear ve kültür yaptırdım ) erkek içinde istenenler var kağıtta yazıyor .
2. Diğer istenenleri tamamlayıp gittim . Süreç bir şekilde ilerliyor ve sizi yönlendiriyorlar . Raporum çıktığında adetimin 4. Günündeydim . İlaçları aldım rapordaki ve 290 tl ödedim . İlaçların kullanımını öğrettiler . Ben iğne vuruyorum göbekten . Çarşamba gününe ultrasonla bakacaklar .
Benim Zeynep kamile gitme ve bu süreçlere Başlama tarihim 28.08.2018 çok şükür 1.5 ay gibi kısa bir sürede tedaviye başlamış oldum . Tabi rahatsızlık ve evrak tamamlama hızı da önemli . Benim ve eşimin hiç bir sorunu Yoktu. 2 yıl önce yaşadığım bir gebelik kaybı için genetik tahlillerine kadar herşeyi yaptırmıştık . 2 yıldırda çocuk istiyoruz . Allah nasip etmedi . Hormonlar normal , tüpler açık sperm iyi . Nasip işte . Bir de bunu deneyelim dedik . Şimdi süreç nasıl işler hiç bilmiyorum . Stresli bir işte çalışıyorum kendim de stresliyim . Bu tedavi sebep olur inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?