Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün ultrasonum vardı kuzular yumurtam 18 mm olmuş :) bu gece çatlatma iğnesini yapacağım . Allah nasip ederse de Çarşamba günü aşılama olacak . Dün gece ilişkimiz olmuştu . Artık duadan başka yapacak birşey kalmıyor .

Kizlar merhaba bende gonal f 75 kullaniyorum bugün 4.günüm cuma günü vurulmaya basladim ama hic agrim falan yok bakiyorum sitede bi cok kisinin kasiklarinda ağri olusuyormus benide bir korku sardi carsamba günü kontrolum var acaba yumurtam gelismemismidir yoksa daha erkenmi

Meraba canım. Başlarda pek bi ağrı olmuyo yumurta büyüdükçe kramp seklinde hissediyosun ya da bende öyle oldu diyeyim. Aşı gününe yaklaştıkça ağrılar artıyo. Korkacak bişey yok herşey yolunda gibi:))

Bendeeee bekliyorumm.2 gün sonra başlayacağız hayırlısıyla.ilk iğnem hem heyacanlı hem endişeliyim.yanliz bi sorum olacak adetimin 2.günü doktoruma gideceğim alttanmi muayene olur yoksa ultrason yeterlimidir acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…