Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım her bünyede farklı oluyo demekki hayırlısı bakalım senin bu 3. mü?
Yok canım 3.yü denemiyorum. Bi süre bekleyip tüp bebeğe geçmek istiyorum. Hem maddi hem manevi olarak şu an uygun bi zamanda değiliz. En son 10 ekimde aşılamam oldu ve 12.günde hasta oldum. Kısmet önümüzdeki aylara artık :)

Gözünaydın canım hamişsin. 2gun sonra tekrar kan ver inşallah düzenli artışlar olur
Ayyy insallah hamileyimdir canim, inanirmisin insan inanamiyor.o kadar cok negatif gördüm,moralim bozuldu,üzüldüm agladimki. Simdi dogru düzgün sevinemiyorim bile. Degerim suanda düsük, doktorumun Test gününe daha 9 gün var bu arada. Yani baya bi erken yaptim testi.insallah hayirlisiyla hamileyimdir

Asilama gününüde sayarsam bugün 10.günüm.insallah katlanir canim gözlerim doluyor resmen
Canm ben ilk aşılamamda 14. gün verdim kanı ve bhcg 6 demişti doktor.gebelik var diyemem iğnenin etkisidir demişti.çnkü ben aşılamadan bi hafta sonra çatlatma iğnesi olmuştum yine.Ama senin vücut atmıştır artık iğnededir hormonu.Hadi gözün aydın sağlıklı bi gebeliğin olsun inşallah

Insallah Allahim gönlüne göre verir canim.asilamanin ertesi aylariw hamile kalma orani daha yüksek diyorlar. Insallah hersey gönlünce olur

Bende ilk asilamamda 11.gün kan verdim 2.14 cikmisti,simdi 10.günü 8.01 cikti. Asilamadan 2 gün önce igne olmustum, bilmiyorumki etkisi insallah gitmistir bu deger ignenin etkisi degildir. Insallah Hayirlisi tekrar kan vericem umarim katlanarak Gider

Ayyy insallah hamileyimdir canim, inanirmisin insan inanamiyor.o kadar cok negatif gördüm,moralim bozuldu,üzüldüm agladimki. Simdi dogru
Insallah Allahim gönlüne göre verir canim.asilamanin ertesi aylariw hamile kalma orani daha yüksek diyorlar. Insallah hersey gönlünce olur
Amiin canım inşallah. Burada güzel haberler görmek hem bize teselli hem umut oluyor. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gelişmelerden haberdar et bizi :))

Seninki iğne etkisi değildir diye düşünüyorum canm.çnkü bir haftayı geçmiş.ve sadce bi kere çatlatma iğnesi vurulmuşsun.ben Zaten sonuçtan bi gün sonra adet olmuştum.Yalancı hcgydi yani.2-3 gün sonra bidaha kan ver bakalım.inşallah yükselir.hep birlikte seviniriz

Amiin canım inşallah. Burada güzel haberler görmek hem bize teselli hem umut oluyor. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gelişmelerden haberdar et bizi :))
Insallah canim amin.tabiki öyle, bende hep bana umut olacak yazilar aradim,bu asilamamda kendime söz verdim.1.günden itibaren tüm yasadiklarimi yazicagim diye ve yazdimda.hamilelegim hayirlisiyla kesiblesince buraya yasadigim yan etkilerin hepsini yazacagim.sizide durumundna haberdar edicem dua edelim bol bol birbirimize

Insallah canim, Rabbim yüzüme baksin.sizlere kesinlikle haber veririm.insallah hepimiz Hayirli sonuclar aliriz.senin Test günün ne zaman?

Dimi dogru söylüyorsunalis veristeydim bir sonucuma bakiyim dedim şok oldum,elim ayagim birbirine dolaştı :))
Valla çok mutlu oldum canım adına. Okuduğumdan beri tebessüm ediyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Çocuk hasreti çok başka bi duygu bunu yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun sabırsızlıkla bekliyorum devamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…