Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Narin benim de 2 buçuk yıl oldu nerdeyse.ilk 1 yıl idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok ben de inanamazdım heralde
O konuya hiç girmeyelim aşılama yapsam daha iyiydi o testlere verdiğim paralarla kendi kendime kesin hamileyim deyip kafayı yediğim zamanlar da oldu stresten adetim 4.5 gun geçerdi. Bu sene daha rahatım olacağı varsa olur durumundayım

Allah razi olsun canim benim, inan bende güzel haberleri okudukca cok seviniyorum.gercekten evlat hasreti cekenler birbirlerini Iyi anlarlar,Sonucta hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz Ama dua edip birbirimiz icin seviniyoruz.ne güzel birsey bu böyle .amin cümlemizin hakkinda Hayirlisi canimmm

Benim de hep düzenli gelen adetlerim 15-20 gün gecikirdi3-4 ay bu durum böyle gitti.doktora gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı.doktor vücut beyne hamileyim mesajı gönderir çok istediği için ve stresten bu hormon yükselir adetin gecikir demişti.ilaç bile vermedi bi git stres yapmadan gel dedi sonra ben bitkisel kür falan denedim kafamı boşalttım o dönem.çok şükür adetler tıkır tıkır gününde geliyo maşallah.hiç bu ay gecikiyim gebelik olsun dediği yokk

Narin benim de 2 buçuk yıl oldu nerdeyse.ilk 1 yıl idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok ben de inanamazdım heralde
Zeynep hocam narin
Gecen hafta ıdrar testı yaptım ya sıze yazmıstım
Ikıncı ıdrar testım ama gecen sefer ben almamıstım eşin almıstı. Her seferınde regl oldugum ıcın test falan yapmıyodum. Adetle takıp edıyordum ıste
Eczacı 47 lıra dedı nasıl? Demısım bos bulunarak
Eczacı gulumsedı

İnşallah canım çok sağol.o güne kadar adet olmam inşallh çnkü bugün bel ağrım başladı hafif kasıklarım ağrıyo
Olmazsin Insallah canim.icini ferah tut, zamani vakit geldiyse olacaktir ins. yan etkileri oldumu sende? Gögüs agrisi? Yada kasik batmalari felan?

Doktorun 19.gun mu ıstedı testı o zaten cok uzun bır sure.

Hadi Seninde cok az kalmis canim,hayirlisiyla ins güzel haberler alirsin:)dualarım seninle
Insallah hayırlı haberler alalım hepımız
Allahım hıc bırımızı korktugumuza ugratmaz ınsallah
Sılam sende hep olumlu dusun masallah bak ne guzel cıkmıs sonucun
Artsın ınsallah her testınde
Yarın yıne verırsın
Allahım senın mutlulıgunu bızlere de tatmayı nasıp eyler ınsallah
O ılk yazdıgın an cok mutlu oldum senın ıcın
Kımın kıme duası kabul bılınmez ama dılıyorum kı herkes sevınc gozyaslarına bogulsun
Yarın test yaptırıcam
Bakalım artık test gunumden 1 gun once olucak sonuc ne cıkıcak bakalım

Aynen canim 18. ci güne denk geliyordu test istedigi gün.cok gec Bencede Ben dayanamadim ztn belietilerde olunca dedim baktirayim varsa var yoksada daha fazla ümitlenmem
Burda arkadaslar yazdıkca bende kendımle hesaplayınxa hepımızın 12, 14, 15 gunlerı arasında ya testlerı. Tabıkı o ıcımızdekı heyecan korku cok kotu bısey
Bakalım ben ne yazacagım yarın sıze

Ne güzel yazmissin canim! Agizina saglik. Aminnnn insallah sende ayni sevinci yarin yasarsin, Ben bu güne kadar hic 5.0 üzeri bir sefer görmedim.görüncwde gözlerime inanamadkm, kendime inanamadim,Elim ayAgim dolasti, ne yapacagimi bilemedim o kadar yorulmustumki artik negatiften. Her Ay ayni hüznü yasamaktan.her gece dua ediyorum hem kendime,hem esime oda babalik duygusunu yasasin diye,hemde tüm bebek sahibi olmak isteyenlere! Allah Hepimizin yüzüne baksin insallah. Allah razi olsun canim benim icin sevindigin icin.ins Bizde yarin senin icin seviniriz!!!!

Olmazsin Insallah canim.icini ferah tut, zamani vakit geldiyse olacaktir ins. yan etkileri oldumu sende? Gögüs agrisi? Yada kasik batmalari felan?
Canm geçen gece perşembe gecesiydi sanırım gece 3 te çok şiddetli adet sancısıyla uyandım kasık sancısıydı burda da bahsettim hatta.bugün bel ağrım ve hafif kasık ağrım var adet öncesi gibi.bide 2-3 gün önce göğüslerimde hassasiyet vardı ama aşırı değil şuan bişey yok.bunlar dışında hiçbişey hissetmedim

Anliyorum canim insallah bunlarin hepsi hamilelik belirtisidir! Ve hayirla bebisin tutunur sana hemde sımsıkı hiç bırakmasın seni

Anliyorum canim insallah bunlarin hepsi hamilelik belirtisidir! Ve hayirla bebisin tutunur sana hemde sımsıkı hiç bırakmasın seni
İnşallah canm ama 2 buçuk yıldır negatifi görmekten artık umudum kalmadı(tüp bebeğe hazırladım gibi kendimi.senin için çok sevindim tanımasak da bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz eşlerimiz bile.sevincine tüm kalbimle ortak oldum.dilerim keseyi gördüğün haberini de veririsin en kısa zamanda.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…