- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.041
Narin benim de 2 buçuk yıl oldu nerdeyse.ilk 1 yıl idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yokBende hamile olsam uzun bi süre inanamazdım gerçekten. 2 yıldır negatifi göre göre gerçeğine inanmak zor olurdu
O konuya hiç girmeyelim aşılama yapsam daha iyiydi o testlere verdiğim paralarlaNarin benim de 2 buçuk yıl oldu nerdeyse.ilk 1 yıl idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yokben de inanamazdım heralde
Allah razi olsun canim benim, inan bende güzel haberleri okudukca cok seviniyorum.gercekten evlat hasreti cekenler birbirlerini Iyi anlarlar,Sonucta hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz Ama dua edip birbirimiz icin seviniyoruz.ne güzel birsey bu böyle .amin cümlemizin hakkinda Hayirlisi canimmmValla çok mutlu oldum canım adına. Okuduğumdan beri tebessüm ediyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Çocuk hasreti çok başka bi duygu bunu yaşayan bilir. Hakkında hayırlısı olsun sabırsızlıkla bekliyorum devamını
Hadi Seninde cok az kalmis canim,hayirlisiyla ins güzel haberler alirsin:)dualarım seninleBenim 30 ekim salı günü canm.15 Ekim de aşılama tarihim
Hepimiz ayniyiz artik eczaneden utaniyorum,farkli eczanelerden almaya baslamistim:)Narin benim de 2 buçuk yıl oldu nerdeyse.ilk 1 yıl idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yokben de inanamazdım heralde
Benim de hep düzenli gelen adetlerim 15-20 gün gecikirdiO konuya hiç girmeyelim aşılama yapsam daha iyiydi o testlere verdiğim paralarlakendi kendime kesin hamileyim deyip kafayı yediğim zamanlar da oldu stresten adetim 4.5 gun geçerdi. Bu sene daha rahatım olacağı varsa olur durumundayım
İnşallah canım çok sağol.o güne kadar adet olmam inşallh çnkü bugün bel ağrım başladı hafif kasıklarım ağrıyoHadi Seninde cok az kalmis canim,hayirlisiyla ins güzel haberler alirsin:)dualarım seninle
Narin benim de 2 buçuk yıl oldu nerdeyse.ilk 1 yıl idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yokben de inanamazdım heralde
Zeynep hocam narinO konuya hiç girmeyelim aşılama yapsam daha iyiydi o testlere verdiğim paralarlakendi kendime kesin hamileyim deyip kafayı yediğim zamanlar da oldu stresten adetim 4.5 gun geçerdi. Bu sene daha rahatım olacağı varsa olur durumundayım
Olmazsin Insallah canim.icini ferah tut, zamani vakit geldiyse olacaktir ins. yan etkileri oldumu sende? Gögüs agrisi? Yada kasik batmalari felan?İnşallah canım çok sağol.o güne kadar adet olmam inşallh çnkü bugün bel ağrım başladı hafif kasıklarım ağrıyo
Doktorun 19.gun mu ıstedı testı o zaten cok uzun bır sure.Ayyy insallah hamileyimdir canim, inanirmisin insan inanamiyor.o kadar cok negatif gördüm,moralim bozuldu,üzüldüm agladimki. Simdi dogru düzgün sevinemiyorim bile. Degerim suanda düsük, doktorumun Test gününe daha 9 gün var bu arada. Yani baya bi erken yaptim testi.insallah hayirlisiyla hamileyimdir
Insallah olmayız zeynep hocam benımde bel agrım kotu. Bugun yemek yaparken bıle zorlandım ayakta kaldıkcaİnşallah canım çok sağol.o güne kadar adet olmam inşallh çnkü bugün bel ağrım başladı hafif kasıklarım ağrıyo
Aynen canim 18. ci güne denk geliyordu test istedigi gün.cok gec Bencede Ben dayanamadim ztn belietilerde olunca dedim baktirayim varsa var yoksada daha fazla ümitlenmemDoktorun 19.gun mu ıstedı testı o zaten cok uzun bır sure.
Insallah hayırlı haberler alalım hepımızHadi Seninde cok az kalmis canim,hayirlisiyla ins güzel haberler alirsin:)dualarım seninle
Burda arkadaslar yazdıkca bende kendımle hesaplayınxa hepımızın 12, 14, 15 gunlerı arasında ya testlerı. Tabıkı o ıcımızdekı heyecan korku cok kotu bıseyAynen canim 18. ci güne denk geliyordu test istedigi gün.cok gec Bencede Ben dayanamadim ztn belietilerde olunca dedim baktirayim varsa var yoksada daha fazla ümitlenmem
Ne güzel yazmissin canim! Agizina saglik. Aminnnn insallah sende ayni sevinci yarin yasarsin, Ben bu güne kadar hic 5.0 üzeri bir sefer görmedim.görüncwde gözlerime inanamadkm, kendime inanamadim,Elim ayAgim dolasti, ne yapacagimi bilemedim o kadar yorulmustumki artik negatiften. Her Ay ayni hüznü yasamaktan.her gece dua ediyorum hem kendime,hem esime oda babalik duygusunu yasasin diye,hemde tüm bebek sahibi olmak isteyenlere! Allah Hepimizin yüzüne baksin insallah. Allah razi olsun canim benim icin sevindigin icin.ins Bizde yarin senin icin seviniriz!!!!Insallah hayırlı haberler alalım hepımız
Allahım hıc bırımızı korktugumuza ugratmaz ınsallah
Sılam sende hep olumlu dusun masallah bak ne guzel cıkmıs sonucun
Artsın ınsallah her testınde
Yarın yıne verırsın
Allahım senın mutlulıgunu bızlere de tatmayı nasıp eyler ınsallah
O ılk yazdıgın an cok mutlu oldum senın ıcın
Kımın kıme duası kabul bılınmez ama dılıyorum kı herkes sevınc gozyaslarına bogulsun
Yarın test yaptırıcam
Bakalım artık test gunumden 1 gun once olucak sonuc ne cıkıcak bakalım
Canm geçen gece perşembe gecesiydi sanırım gece 3 te çok şiddetli adet sancısıyla uyandım kasık sancısıydı burda da bahsettim hatta.bugün bel ağrım ve hafif kasık ağrım var adet öncesi gibi.bide 2-3 gün önce göğüslerimde hassasiyet vardı ama aşırı değil şuan bişey yok.bunlar dışında hiçbişey hissetmedimOlmazsin Insallah canim.icini ferah tut, zamani vakit geldiyse olacaktir ins. yan etkileri oldumu sende? Gögüs agrisi? Yada kasik batmalari felan?
Anliyorum canim insallah bunlarin hepsi hamilelik belirtisidir! Ve hayirla bebisin tutunur sana hemde sımsıkı hiç bırakmasın seniCanm geçen gece perşembe gecesiydi sanırım gece 3 te çok şiddetli adet sancısıyla uyandım kasık sancısıydı burda da bahsettim hatta.bugün bel ağrım ve hafif kasık ağrım var adet öncesi gibi.bide 2-3 gün önce göğüslerimde hassasiyet vardı ama aşırı değil şuan bişey yok.bunlar dışında hiçbişey hissetmedim
İnşallah hocam ben salı gelse de olumsuz da olsa sonucu görsem.çnkü beklemek gerçekten çok stresliInsallah olmayız zeynep hocam benımde bel agrım kotu. Bugun yemek yaparken bıle zorlandım ayakta kaldıkca
İnşallah canm ama 2 buçuk yıldır negatifi görmekten artık umudum kalmadıAnliyorum canim insallah bunlarin hepsi hamilelik belirtisidir! Ve hayirla bebisin tutunur sana hemde sımsıkı hiç bırakmasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?