- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.061
Evet canım sendemi öğretmensin :)
Evt canim seni cok iyi anliyorum,doktorumda bana Buda Tutmaz ise artik oturup düsünmek Gerek felan dedi,iyice insanin moralini bozuyorlar.ama umutlandirmiyorlar iste onlarda haklilar.cok umutlanip sonradan olmamasi daha büyük hayal kirikligi oluyor.İnşallah canm ama 2 buçuk yıldır negatifi görmekten artık umudum kalmadı(tüp bebeğe hazırladım gibi kendimi.senin için çok sevindim tanımasak da bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz eşlerimiz bile.sevincine tüm kalbimle ortak oldum.dilerim keseyi gördüğün haberini de veririsin en kısa zamanda.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen canim bende ögretmenim Arkadaslar:) hangi ildesiniz?Evet canım sendemi öğretmensin :)
Ben izmirAynen canim bende ögretmenim Arkadaslar:) hangi ildesiniz?
Ben bursadayim canim. :)Ben izmirPembe Ask ankara canm.sen nerde görev yapıyosun?
Eşimde buradan önce bursadaydı. İnatla trabzon istemeseydi bursada yaşayacaktık evlenince:)) kendisi Adanalı ama kaynanam trabzonlu :))))Ben bursadayim canim. :)
Hmm Kismet canim Ama Bursa güzeldir Ben cok seviyorum,dogasi güzel,denizi var,istanbula yakin,trafik yok denilebilecwk kadar az. Kac yili leblosen peki?belki tasinirsinizEşimde buradan önce bursadaydı. İnatla trabzon istemeseydi bursada yaşayacaktık evlenince:)) kendisi Adanalı ama kaynanam trabzonlu :))))
Bende sevdim bursayı kalmayı da isterdim. 2yıllık evliyiz ama tayin işi zor artık. Biriyle yer değiştirerek geldi daha da burdan gitmesi imkansızlaştı malesef.. istemeyerek kalıyorum burda.. ( yazları arap kaynıyor, insanlarıyla anlaşması zor ve bence en pahalı şehir burası ) neyse çenem düştü yine :)))Hmm Kismet canim Ama Bursa güzeldir Ben cok seviyorum,dogasi güzel,denizi var,istanbula yakin,trafik yok denilebilecwk kadar az. Kac yili leblosen peki?belki tasinirsiniz
Hayirlisi olsun ins hakkinizda,öyle deme imkansiz hicbirsey yoktur bu hayatda,hakkinizda Hayirlisi neyse o olur umarim. Hadi ya o kadar pahalimi trabzon, hic düsünmemistim bunuBende sevdim bursayı kalmayı da isterdim. 2yıllık evliyiz ama tayin işi zor artık. Biriyle yer değiştirerek geldi daha da burdan gitmesi imkansızlaştı malesef.. istemeyerek kalıyorum burda.. ( yazları arap kaynıyor, insanlarıyla anlaşması zor ve bence en pahalı şehir burası ) neyse çenem düştü yine :)))
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Tebrik ederim böyle mutlu haberler beni çok umutlandırıyor canım. İlk aşılamamıydı acaba bide belirti oldumu canımAllah razi olsun canim benim, inan bende güzel haberleri okudukca cok seviniyorum.gercekten evlat hasreti cekenler birbirlerini Iyi anlarlar,Sonucta hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz Ama dua edip birbirimiz icin seviniyoruz.ne güzel birsey bu böyle .amin cümlemizin hakkinda Hayirlisi canimmm
Bende yarın yaptırcam canım çok heyecanlı ama artık gerçeği öğrenmeliyiz böyle beklemekle olmuyorInsallah hayırlı haberler alalım hepımız
Allahım hıc bırımızı korktugumuza ugratmaz ınsallah
Sılam sende hep olumlu dusun masallah bak ne guzel cıkmıs sonucun
Artsın ınsallah her testınde
Yarın yıne verırsın
Allahım senın mutlulıgunu bızlere de tatmayı nasıp eyler ınsallah
O ılk yazdıgın an cok mutlu oldum senın ıcın
Kımın kıme duası kabul bılınmez ama dılıyorum kı herkes sevınc gozyaslarına bogulsun
Yarın test yaptırıcam
Bakalım artık test gunumden 1 gun once olucak sonuc ne cıkıcak bakalım
Evet canım cidden çok pahalı ve bunun sebebi de araplar.. Burayı mesken tutmuşlar. Alt katımda oturuyor biri. Ne yemek yapıyosa camları kapatıyoruz bi de çok pisler..Hayirlisi olsun ins hakkinizda,öyle deme imkansiz hicbirsey yoktur bu hayatda,hakkinizda Hayirlisi neyse o olur umarim. Hadi ya o kadar pahalimi trabzon, hic düsünmemistim bunu
Bende bursalıyım ama kocaeli de öğretmenim :))Ben bursadayim canim. :)
Süper yarın güzel haberler bekliyoruz inşallah :))Bende yarın yaptırcam canım çok heyecanlı ama artık gerçeği öğrenmeliyiz böyle beklemekle olmuyor
Hayırlısı canım belki bu arada kendiliğinden olur inşallah :*Yok canım 3.yü denemiyorum. Bi süre bekleyip tüp bebeğe geçmek istiyorum. Hem maddi hem manevi olarak şu an uygun bi zamanda değiliz. En son 10 ekimde aşılamam oldu ve 12.günde hasta oldum. Kısmet önümüzdeki aylara artık :)
Neden oldun catlatma ignesi canım asilamadan sonraCanm ben ilk aşılamamda 14. gün verdim kanı ve bhcg 6 demişti doktor.gebelik var diyemem iğnenin etkisidir demişti.çnkü ben aşılamadan bi hafta sonra çatlatma iğnesi olmuştum yine.Ama senin vücut atmıştır artık iğnededir hormonu.Hadi gözün aydın sağlıklı bi gebeliğin olsun inşallah
İnşallah canım tek isteğim bu iğnesiz ilaçsız hamile kalmakHayırlısı canım belki bu arada kendiliğinden olur inşallah :*
Onu ben de çok istiyorum canım doktor ilk asilamayı söylediginde hüngür hungür ağladım yanında ama Allah nasıl nasip ederse artık. İnşallah sana hazır ara vermişken nasip olur dileğinİnşallah canım tek isteğim bu iğnesiz ilaçsız hamile kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?