Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evt canim seni cok iyi anliyorum,doktorumda bana Buda Tutmaz ise artik oturup düsünmek Gerek felan dedi,iyice insanin moralini bozuyorlar.ama umutlandirmiyorlar iste onlarda haklilar.cok umutlanip sonradan olmamasi daha büyük hayal kirikligi oluyor.
Evt canim Aynen birbirimizi ve yasadiklarimizi en Iyi biz anliyabiliyoruz. Cok sükür eslerimizde bizlerin yaninda,Birde yaninda olmayanlar var Allah onlarinda yardimcilari olsun ins! Tsk ederim benim adima sevindigin icin Allah razi olsun.umarim size güzel seyler yazabilirim.sendende pozitif haberler bekliyorum:))

Nerdeyse hepimizin duyguları yaşadıkları aynı. İnsan kendisini anlayan birilerine ne kadar çok ihtiyaç duyuyor. Bebek isteği neler yaptırıyor bize. Ama inatla pes etmeyip devam ediyoruz.. Umudumuza tutunup her ay bekliyoruz. Nasipten öte yol yok demişler bizde sabretmeye çalışıyoruz.. pembe canım inşallah hayırlı haberler verirsin dualarımız seninle

Eşimde buradan önce bursadaydı. İnatla trabzon istemeseydi bursada yaşayacaktık evlenince:)) kendisi Adanalı ama kaynanam trabzonlu :))))
Hmm Kismet canim Ama Bursa güzeldir Ben cok seviyorum,dogasi güzel,denizi var,istanbula yakin,trafik yok denilebilecwk kadar az. Kac yili leblosen peki?belki tasinirsiniz

Hmm Kismet canim Ama Bursa güzeldir Ben cok seviyorum,dogasi güzel,denizi var,istanbula yakin,trafik yok denilebilecwk kadar az. Kac yili leblosen peki?belki tasinirsiniz
Bende sevdim bursayı kalmayı da isterdim. 2yıllık evliyiz ama tayin işi zor artık. Biriyle yer değiştirerek geldi daha da burdan gitmesi imkansızlaştı malesef.. istemeyerek kalıyorum burda.. ( yazları arap kaynıyor, insanlarıyla anlaşması zor ve bence en pahalı şehir burası ) neyse çenem düştü yine :)))

Hayirlisi olsun ins hakkinizda,öyle deme imkansiz hicbirsey yoktur bu hayatda,hakkinizda Hayirlisi neyse o olur umarim. Hadi ya o kadar pahalimi trabzon, hic düsünmemistim bunu

İnşallah güzel sonuçlar alırız. Tebrik ederim böyle mutlu haberler beni çok umutlandırıyor canım. İlk aşılamamıydı acaba bide belirti oldumu canım

Bende yarın yaptırcam canım çok heyecanlı ama artık gerçeği öğrenmeliyiz böyle beklemekle olmuyor

Hayirlisi olsun ins hakkinizda,öyle deme imkansiz hicbirsey yoktur bu hayatda,hakkinizda Hayirlisi neyse o olur umarim. Hadi ya o kadar pahalimi trabzon, hic düsünmemistim bunu
Evet canım cidden çok pahalı ve bunun sebebi de araplar.. Burayı mesken tutmuşlar. Alt katımda oturuyor biri. Ne yemek yapıyosa camları kapatıyoruz bi de çok pisler..

Hayırlısı canım belki bu arada kendiliğinden olur inşallah :*

Neden oldun catlatma ignesi canım asilamadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…