- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.081
İnşallah katlanarak artar canım çooook sevindim daha güzel haberlerini bekliyoruz inşallahSonucum cikti Kizlar 8, insallah saglikli artis olur.dua edin lütfen Benim icin.rabbimden her gün görümcen isteyenlere diye dua ediyorum,Allahim yüzümüze baksin.emeklerimiz Bosa cikmasin insallah
Cok tsk ederim canim Allah razi olsun,ins saglikli olur. Yok benim 2.asilamamdi,gecen Ay ilk asilamam tutmadi. Yani belirtiler yasadim.asilama oldugum gün doktorum lekelenmen var dedi,Ama yumurtanin catladigindanda olabilir dedi kendisi.ertesi gün devam Ederse peogestan kullanmami söyledi,günde iki defa kullaniyorum.cünki ilk iki gün kahverengi lekelenmelerim oldu. 1.-3.gün kasik agrilarim oldu Ara Ara,4.gün Sol kasikta batmalarim oldu. 5.,6.7.gün bir belirti yasamadim. 8.gün sabah yataktan kalkarken bicak saplanir gibi bir batma oldu cok cok kisa sürdü 2-3 saniyelik birsey.9.gün gögüslerde dolgunluk,hafif koltuk altina dogru agri,sabah yine kalkarken yani ani hareketlerde kasiklarda batma. Bugün 10.gün ve yine sabah batma oldu kalkarken. Böyle detayli yaziyorum cünki Not almistim günü gününe.umarim yardimci olmusumdur.İnşallah güzel sonuçlar alırız. Tebrik ederim böyle mutlu haberler beni çok umutlandırıyor canım. İlk aşılamamıydı acaba bide belirti oldumu canım
Aminn canim insallahhhh bende burada güzel haberler verebilirim size .sizdende güzel sevindirici haberler bekliyor olacagimİnşallah katlanarak artar canım çooook sevindim daha güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Malesef öyle olabiliyor artik bazi sehirlerimiz,ne deyim Allah sabir ve kolaylik versin.umarim ülkelerkndeki durum düzelince kendi ülkelerine geri dönerlerEvet canım cidden çok pahalı ve bunun sebebi de araplar.. Burayı mesken tutmuşlar. Alt katımda oturuyor biri. Ne yemek yapıyosa camları kapatıyoruz bi de çok pisler..
Aaa bir meslektas ve hemseri daha:)Bende bursalıyım ama kocaeli de öğretmenim :))
Insallah canimmBekle yarın gelmezse yaparsın testini canım hadi bakalım güzel haberler ver bize
Yaaaa cok sevindim insallah artar cok yeni galiba o yuzden az cikmis canim benim cok mutlu oldum ya :)Sonucum cikti Kizlar 8, insallah saglikli artis olur.dua edin lütfen Benim icin.rabbimden her gün görümcen isteyenlere diye dua ediyorum,Allahim yüzümüze baksin.emeklerimiz Bosa cikmasin insallah
Eşlerın anlayıslı olması gercketn onemlı..olmaması da bır o kadar onemlıEvt canim seni cok iyi anliyorum,doktorumda bana Buda Tutmaz ise artik oturup düsünmek Gerek felan dedi,iyice insanin moralini bozuyorlar.ama umutlandirmiyorlar iste onlarda haklilar.cok umutlanip sonradan olmamasi daha büyük hayal kirikligi oluyor.
Evt canim Aynen birbirimizi ve yasadiklarimizi en Iyi biz anliyabiliyoruz. Cok sükür eslerimizde bizlerin yaninda,Birde yaninda olmayanlar var Allah onlarinda yardimcilari olsun ins! Tsk ederim benim adima sevindigin icin Allah razi olsun.umarim size güzel seyler yazabilirim.sendende pozitif haberler bekliyorum:))
Ay canımm ya Allah razı olsun. Dualarını eksık etme ne olur.Nerdeyse hepimizin duyguları yaşadıkları aynı. İnsan kendisini anlayan birilerine ne kadar çok ihtiyaç duyuyor. Bebek isteği neler yaptırıyor bize. Ama inatla pes etmeyip devam ediyoruz.. Umudumuza tutunup her ay bekliyoruz. Nasipten öte yol yok demişler bizde sabretmeye çalışıyoruz.. pembe canım inşallah hayırlı haberler verirsin dualarımız seninle
Tsk ederim canim insallah artar ve güzel haberleri sizede veririm.birbirimize dua edelimYaaaa cok sevindim insallah artar cok yeni galiba o yuzden az cikmis canim benim cok mutlu oldum ya :)
Aynen öyle Vallahi, eslerimizdende allah razi olsun. Hepimizin kucagini en Hayirli zamanda bebislerle doldursun ins Rabbim:)))Eşlerın anlayıslı olması gercketn onemlı..olmaması da bır o kadar onemlı
Günaydin canim,Gunaydınnn herkese
Bugun dualarnızı eksık etmeyın ne olur benden. Saat 2 gıbı kan verecegım. Rabbım en hayırlısını nasıp eyler ınsallah. Olumsuz somuc olursa da Allah bılır dogrusunu derım
Eşim bu kadar duyarsız, ılgısız, yıpratıcı oldukca bu bebege tutunabılırım hayatımı devam ettırıken ınsallah
Hıc bırınızı tanımasam da cok farklı baglandım sızlere. Kımın kıme duası kabul olur bılınmez
Dualarınıza talıbım bugun
Bıraz duygusallastım sanırım
Evet canım allah razı olsun. Benim bugün 13. Gün yaptırcam ama bugün son 6 saattir sanki adet olcakmışım da olamıyormuşum gibi kasık ağrım var. Hatta kesin hastalandım diyerek kalktım bişey yok. Allahım inşallah adet olcaksam kan vermeden önce olurum diye dua ediyorum. Yıkımlar zor oluyorCok tsk ederim canim Allah razi olsun,ins saglikli olur. Yok benim 2.asilamamdi,gecen Ay ilk asilamam tutmadi. Yani belirtiler yasadim.asilama oldugum gün doktorum lekelenmen var dedi,Ama yumurtanin catladigindanda olabilir dedi kendisi.ertesi gün devam Ederse peogestan kullanmami söyledi,günde iki defa kullaniyorum.cünki ilk iki gün kahverengi lekelenmelerim oldu. 1.-3.gün kasik agrilarim oldu Ara Ara,4.gün Sol kasikta batmalarim oldu. 5.,6.7.gün bir belirti yasamadim. 8.gün sabah yataktan kalkarken bicak saplanir gibi bir batma oldu cok cok kisa sürdü 2-3 saniyelik birsey.9.gün gögüslerde dolgunluk,hafif koltuk altina dogru agri,sabah yine kalkarken yani ani hareketlerde kasiklarda batma. Bugün 10.gün ve yine sabah batma oldu kalkarken. Böyle detayli yaziyorum cünki Not almistim günü gününe.umarim yardimci olmusumdur.
Hadi hayırlısı Kuzum . Merakla beklemekteyizGunaydınnn herkese
Bugun dualarnızı eksık etmeyın ne olur benden. Saat 2 gıbı kan verecegım. Rabbım en hayırlısını nasıp eyler ınsallah. Olumsuz somuc olursa da Allah bılır dogrusunu derım
Eşim bu kadar duyarsız, ılgısız, yıpratıcı oldukca bu bebege tutunabılırım hayatımı devam ettırıken ınsallah
Hıc bırınızı tanımasam da cok farklı baglandım sızlere. Kımın kıme duası kabul olur bılınmez
Bunlar paralı turist olanlar katardan kuveytten vs. gibi yerleden gelenler :) trabzonu satın alcaklar yakında :))))Malesef öyle olabiliyor artik bazi sehirlerimiz,ne deyim Allah sabir ve kolaylik versin.umarim ülkelerkndeki durum düzelince kendi ülkelerine geri dönerler
Hayırlısı olsun canım bugün belli olur varlığı yokluğu. İnşallah tüm belirtiler bebeğe işarettirGunaydınnn herkese
Amin canim Allah sendende razi olsun,hakkimizda Hayirlisi neyse o olur ins.Evet canım allah razı olsun. Benim bugün 13. Gün yaptırcam ama bugün son 6 saattir sanki adet olcakmışım da olamıyormuşum gibi kasık ağrım var. Hatta kesin hastalandım diyerek kalktım bişey yok. Allahım inşallah adet olcaksam kan vermeden önce olurum diye dua ediyorum. Yıkımlar zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?