Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aa bizde beraber sayıcaz canım persembe gunu mu oldun aşılamayı? Korkma takdir Allah tan biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış canım bu düşünce rahatlatıyor beni

Allah im gönlünden geçeni sana hayırlı kılsın canım inşallah herşey istediğin gibi olur heyecanına ortak oluyoruz hepimiz yanındayız inşallah kocaman hcglerle karşılaşırsın bugün Allah dualarımızı kabul etsin inşallh bebegin seninledir :*

Kızlar az evvel duş alırken kasığımın ortasına bi ağrı girdi . Şuan uzandım hala devam ediyor . İlk kez böyle birşey yaşıyorum . Test günüm Çarşamba bu arada . N’aptım soğuk mu aldım acaba

Hayira ciksin insallah canim, Ara Ara kasik agrisi olabiliyor,Dikkat et dinlen.
Cok sogukmu aldin bilemem Ama cok sicak suylada dus anlmamak lazim diye biliyorum.

kuzum benim yaa cok uzuluyorum boyle olunca. jns bebegin olsunda bitsin bu stresler. sualarim seninle

Kızlar benim benim bekleyişim buraya kadarmış sabaha karşı adet oldum ve çok sancılıyım yeni yeni kendime geldim.çok da yoğun geliyo.Yarındı test günüm.inşallah sizlerden güzel haberler alırız.tüp bebeğe başlamak istiyorum öbür ay.ama sizden fikir almak istiyorum.ben hiç yumurta takibi yaptırmadım herhangi bir kadın Doğum doktoruna.yani gerçek anlamda bebek tedavim Ege üniversitesinde aşılama ile başladı.özel bi hastane var evimize yakın.sizce bu ay yumurta takibi yaptıriyim mi?çok da gözümde büyüyo alttan muayeneler artık midemi bulandırıyo.sizce napmalıyım?bi fikir verin bana

Hocam dualarım seninle inşallah sen güzel haber veririsin

tatlim cok uzuldum yaa.. gel seni benim doktora yonlendirelim hazir adetlisin. zaten ida irenbeyle calisio tuo bebek icin. belki ona bile gerek klmz

tatlim cok uzuldum yaa.. gel seni benim doktora yonlendirelim hazir adetlisin. zaten ida irenbeyle calisio tuo bebek icin. belki ona bile gerek klmz
Canm eşim bayan doktor konusunda takıntılı.geçen senle burda konuştuktan sonra İsrael aruhtan bahsettim ona.erkek doktor son seçeneğimiz.önce bayanlarda arıcaz şifayı diyo ki çok kararlı zaten baştan beri.hsg filmimi irenbe de Ümit hocaya(bayan)çektirdim ben anestezili.onda bile doktora defalarca rica etti.işlem sırasında erkek görevli girmesin anestezi uzmanı da bayan olsun lütfen diye.çıktıktan sonra defalarca bana sordu erkek yoktu demi içerde diye.zaten yeterince sıkıntılı bi süreçten geçiyoruz buyüzdn huzur bozmak istemiyorum.irenbe Ümit hocada yaptırırız istersen diyo bide kent hastanesinde Dilek hanımı duymuş bide Ege hoca işte.hangisini istersen onda yaptıralım tüp bebeği ama şimdilik erkek doktor deme diyo.hayırlısı bakalım napıcam kafam çokkk karışık

cok kararli bi bey. benkmkisi karismaz o kadar. sen kendini kimde rahat hissetceksen der

Merhaba kizlar bende hikayemi anlayatayim.
14 aylik evliyim ve hic korunmamamiza ragmen gebelik olmadi.
Bu arada sark hizmeti dolayisiyla doguda imkani hic olmaya bir ilde yasiyoruz.
Ovulasyon testleri denedim aylarca olmadi.
Sonra kafam atti kilometrelerce yol gidip hsg yaptirdim ozelde.
Esimin sperm testi hormon testleri heosi iyiydi. Tuplerde acikti.
Ama olmadi olmadi olmadi.
Gecen ay ozel doktora takibe basladim. Bari o var burda dedim ona kostuk.
Gecen ay klomen verdi tek yumurta oldu, catlatma ignesi yaptik ama tutmadi.
Bu ay hem klomen hem menogon igne vurdum ve bugun kontrolde 4 tane olgunlukta yunurtan var dedi. Carsamba catlatma ignesi persembe asilama yapalim dedi.
Ani bir karar oldu ama zaten olacakti. Aslinda direk tup bebek yaptirmak vardi aklimda ancak ailem bir kere olsun dene dediler.
Surecten haberdar ederim iste benimki de boyle.
Sebebi aciklanamayan infertilite durumumuz insallah ilk asilamam tutar.
Yoksa ocakta direk tup bebek yaptiracagim

Hayırlısı olsun canım üzme kendini eğer yumurta takibi dusunuyorsan 1 ay kendin takip et bence ovulasyon testleri var internetten ver siparişini her gün aynı saatte yap zaten sağlıklı yumurtlaman olduğunda anlıyorsun o testlerle olmazsa sonra gidersin tekrar bir doktora dinlenmiş olursun hem 1 ay

Hayırlısı olsun canım üzülme kısa zamanda olur inşallah bende sen gibiyim hiç yumurta takibi falan yaptırmadım aşılama oldum eğerki olmazsa bende yumurta takibi yaptırarak denemek istiyorum devlette yaptıramazmıyız yumurta takibini

Hayırlı olsun canım tedavin inşallah muradına erersin çarşamba catlatma ignesi vurulacaksa cuma asilama olması lazım değil mi perşembe erken olmaz mı ki

Merhaba kizlar bugun tam 14.gun ama karnim cok agriyor regli oldum olcam yarin test gunum ama bugun yaptirsam mi bilmiyorum. Regli olcam diyede bugun test yaptirmak istemiyorum karnim davul gibi bagirsaklarimda genelde regli zamanlarimda bozulur gibi olur suan oyle bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…