Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah hayirli haberi aliriz canim :) dualarim seninle

Sağol canm ben hazırlıklıydım zaten bu sonuca ama insan yine de aklının bi köşesinde acabayı taşıyo.Sizin sonuçlar pozitif olur inşallah.Ben de Narin3587 gibi ovulasyon testimi yapsam yumurta takibimi bilemedim.ikisini de denemedim çnkü

Sağol canm hayırlısı diyerek devam ediyoruz bakalım.devlette de oluyodur elbette.izmirdeyim ben özel egepol hastenesine çok yakın evimiz.muayene ücretleri de çok değil.75 lira diye biliyorum en son.oyüzden karar verirsem oraya giderim heralde

Hayırlısı olsun canım demekki vakti değilmiş hepimiz aynı amaca hizmet ediyoruz.. ben yumurta takibi istedim ama yapmadılar direk aşılamaya gönderdiler yani uğraşmak istemiyolar bi bakıma da. Özelde olsa yaparlar tabiki. O yüzden ovulasyon testlerini denemeye karar verdim. Geçen sene 2 defa yaptım. Bu sene de aşılamam tutmayınca başladım. Tüp bebeğe kadar elimdeki testlerle devam edicem ve özellikle de bol su tüketimini tavsiye ediyorlar.. En azından gününü bilmiş olurum kısmet ne zaman olursa artık..

Bende şimdi ovulasyon testleriyle ilgili bişeyler okuyodum canm forumda.hiç kullanmadım daha önce biraz bilgi verirmisin nasıl kullanıldığı konusunda bide hangi marka kullanıyosun? Bıl su tüketimini bende duydum buarada özellikle tüp bebek tedavisinde önemliymiş

Bu arada şiddetle tavsiye ettiğim tek ürün arı besinleri. Bal propolis arı sütü ve poleni. Aktarlarda veya internetten bulabilirseniz tüketmeye çalışın. Faydalarını okudukça daha fazla yiyesim geliyor

Adetin 12.13.günlerinde başlıyorsun. Gebelik testine çok benziyor. Başlarda 2.çizgi silik çıkıyor sonraki günler koyulaşmaya başlıyor. Koyulaştıktan 24.48 içinde yumurtlama olacağını gösteriyor. O gün de dahil 1 hafta günaşırı yani 2 günde bir birliktelik oluyor. Daha önce eczaneden aldığım markayı hatırlamıyorum ama gayet iyiydi 5 tane vardı içinde. Şimdi biraz maliyeti düşürüp internetten aldım çok ince çubuk şeklinde INNOVITA diye bir marka. Ne kadar kaliteli bu ay deneyip görcem. Olmazsa yine eczaneden alcam..

Tamam canm çok sağol.Allah bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah anne olmayı

Ben de laboquick kullandım internetten almıştım hepsi sağlam çıktı çok da uygundu fiyatı. Benim de doktorum yumurta takibi yapmadı bana o tür tedavide 2 güne bir ilişki öneriyoruz takip etmemize gerek yok dedi.

Üzülme canim benim,vardir bundada bi hayir.rabbim hayirlisini versin moralini yüksek tutmaya calis ltf

Sağol canm çok ağrılı geldi bu sefer tutmadığına mı üzüleyim sancıylamı başedeyim bilemedim.şimdi daha iyiyim.sen naptın baktırdınmı değerine bidaha?
Olsun canim Hayirlisi neyse hakkimizda o olsun ins. Ilk asilamanmiydi?kacinci günü geldi regln?iyi cnm bende cok sükür,yok tekrar baktirmadim bir kac gün bekleyip öyle baktirayim diyorum.ama meraktanda icim icimi yiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…