- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.141
Kaç çıktı canm sonuç?Kan testi yaptırdım negatif maalesef
Tebrik ederim hocam hamilesin.demek çektiğin ağrılar boşuna değilmiş.Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar degerım 38,61 cıktı
1.20 canımKaç çıktı canm sonuç?
Tebrik ederim çok sevindim canım böyle haberler alınca kendi üzüntümü unutuyorum..Kızlar degerım 38,61 cıktı
Üzülme canm benim de test günüm yarındı bu gece sabaha karşı adet oldum.Allahtan hayırlısını diliyoruz elimizden gelen bu1.20 canım
Evet canım üzüldüm ama üzüldüğümü belli edemiyorum eşim benden çok üzülüyor belli etmiyorum içime atıyorum daha zor. Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinÜzülme canm benim de test günüm yarındı bu gece sabaha karşı adet oldum.Allahtan hayırlısını diliyoruz elimizden gelen bu
Çok şükür canım sana demiştim eşinin içine doğmuş sankiKızlar degerım 38,61 cıktı
Hayırlısı olsun canım. hepimiz üzülüyoruz elbetteki. Ama dünyanın sonu değil. Bıkmadan pes etmeden yarını düşünmemiz gerekiyor. Her ay bizim için yeni bir umut kapısı...1.20 canım
Kac ciktiki cnm?kesin eminlermi?Kan testi yaptırdım negatif maalesef
Hayırlısı olsun canım doğru zamanı bekliyordur üzme kendini nolurKan testi yaptırdım negatif maalesef
Ayyyy çok sevindiiiim hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah en sağlıklı şekildeKızlar degerım 38,61 cıktı
Hayirli olsun canim bizede umut oldun, ilk aşılaman mı kac yumurtan vardiKızlar degerım 38,61 cıktı
Yaaaa demiştim sana karalar bağlama diye çok sevindim sokakta okudum bu mesajı ve çığlık attım . Eşim diyor ki noldu .Kızlar degerım 38,61 cıktı
İnşallah çifte mutluluk yaşarız canım. Hayırlısıyla gelsin bebişlerYaaaa demiştim sana karalar bağlama diye çok sevindim sokakta okudum bu mesajı ve çığlık attım . Eşim diyor ki noldu .Ben de kan testi yaptırdım . Hamile değilsem de rahat rahat hareket edeyim dedim .
1.20 canım kesin maalesefKac ciktiki cnm?kesin eminlermi?
İnşallah sendenn de iyi haberler alırız canımmYaaaa demiştim sana karalar bağlama diye çok sevindim sokakta okudum bu mesajı ve çığlık attım . Eşim diyor ki noldu .Ben de kan testi yaptırdım . Hamile değilsem de rahat rahat hareket edeyim dedim .
Süper canimmmm cok sevindim Hadi gözün aydin olsun,yarabbim insallah hayirla kucagina almayi nasip etsin!!!! Cok cok sevindim.testi kacinci gününde yaptirdin cnm?Kızlar degerım 38,61 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?