Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ve kuzular sonuç negatif ne yazıkki . Tek yumurtam vardı ve o da tutmadı . İlk aşılamam negatif . Önümüzdeki maçlara artık göğüs hassasiyetim bugün biraz azaldı . Tahmin etmiştim adet geliyorum diyor galiba :)

Canım sagolasın
18 ınde asılama oldum
Ilk gunu saymadım 11.gun
Masallah canim benim degerim Cokmu düsük aceba dedim Simdi kendi kendime Ben ilk günü saymadim 9.gün kan verdim yani Dün biliyorsun 8.01 cikti. Gec döllenmemi oldu aceba?niye böyle düsük ciktiki lütfen dua et sende bana ins hayirla yükselsin Benimde degerim

Hakkinda Hayirlisi olsun cnm hepimiz bir bekleme icerisindeyiz,Hayirlisi neyse o olsun insallah Bizim icin.bir dahaki Ay olur ins.2.asilamayi düsünüyormusun?

Hakkinda Hayirlisi olsun cnm hepimiz bir bekleme icerisindeyiz,Hayirlisi neyse o olsun insallah Bizim icin.bir dahaki Ay olur ins.2.asilamayi düsünüyormusun?
Üzülmek Yok . Daha vakti gelmemiş . Yarın yeni gün başlıyor . Benim mutluluğum büyük . Topiğimizde güzel haberler aldık . İnşallah artar bu güzel haberler . Çok güzel dostluklar kazandık . Birbirimize dualar ettik .

2. Aşılamayı düşünüyorum. Ama 1 ay bekletiyorlar Zeynep kamilde . Bu ay normal deneyip . Birdahaki ay inş 2. İçin başlayacağım .

Hocam olurmu öyle şey burda mutluluğumuzu da üzüntümüzü de paylaşıyoruz.yazıcaksın tabi hiç kötü hissetme lütfen.senin adına çokkk çok sevindim.eşinin annesine söyledikleri geldi aklıma mutlu haberi vermek nasip olucak gerçekten.Allah kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallh.Bana gelince atlattım moral bozukluğunu zaten biliyosun çok umudum yoktu.Lütfen bizim negatif sonucumuz senin burda mutluluğunu paylaşmana engel olmasın paylaşki biz de mutlu olalım.Biz Narin3587 ile çalışmalar devam kırmızı kartı yesek de maçlara devam demi Narin ses ver canm

Canım tekrar zeynep kamilemi gidiceksin ikinci aşılama yaptırırlar demi benimde ordaydı aşılamam seni özellikle takip ediyorum aşılama dışında başka tedavi olmaz sanırım tüp bebek ikinciden sonra yapılıyor bir ay sonramı gidiceksin tekrar

Tekrar Zeynep kamil . Tüp bebek raporu çıksın en azından uğraştık bari onlar olsun diyorum . Rapor çıktıktan sonra da bakacağız artık . Ben 2. Aşılama da olmazda 3. Yü düşünmüyorum .

Aynen 1 ay bekleyip sonra gideceğim . Peşpeşe yapılmıyor diye duydum .

Ayni şekilde ikbal hemşire 3 aşılama hakkınız var demişti ama ikinci aşılamayı yaptırdıktan sonra tüp bebeğe geçerim sanırım bende üçüncüyü denemem

Senden ıyı haber beklıyordum mucıze
Allahım boyle yazmıs demekkı
En kısa zamanda en hayırlısyla ınsallah

Tabıkı ederım etmemmı
Ben her namazımda da edıyorum Allahım hayırlı haberler arkadaslarımdan
Tum hsstalare
Tum dertlılere
Rabbım yardım eylesın dıyw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…