- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.161
Üzülme canim Rabbim hayirlisini versin insallah.1.20 canım kesin maalesef
Allahım Yarabbım hepınıze hayırlı en tezınden sonuclar gosterır ınsallah. Hemde cok yurektenHayirli olsun canim bizede umut oldun, ilk aşılaman mı kac yumurtan vardi
Canım sagolasınSüper canimmmm cok sevindim Hadi gözün aydin olsun,yarabbim insallah hayirla kucagina almayi nasip etsin!!!! Cok cok sevindim.testi kacinci gününde yaptirdin cnm?
Masallah canim benim degerim Cokmu düsük aceba dedim Simdi kendi kendime Ben ilk günü saymadim 9.gün kan verdim yani Dün biliyorsun 8.01 cikti. Gec döllenmemi oldu aceba?niye böyle düsük ciktiki lütfen dua et sende bana ins hayirla yükselsin Benimde degerimCanım sagolasın
18 ınde asılama oldum
Ilk gunu saymadım 11.gun
Hakkinda Hayirlisi olsun cnm hepimiz bir bekleme icerisindeyiz,Hayirlisi neyse o olsun insallah Bizim icin.bir dahaki Ay olur ins.2.asilamayi düsünüyormusun?Ve kuzular sonuç negatif ne yazıkki . Tek yumurtam vardı ve o da tutmadı . İlk aşılamam negatif . Önümüzdeki maçlara artıkgöğüs hassasiyetim bugün biraz azaldı . Tahmin etmiştim adet geliyorum diyor galiba :)
Özelde yaptırdım 38 tl ye :)Olmayanlar üzülmesin kızlar vardır bundada bir hikmet zamanını bekliyor tatil günü testi nasıl yaptınız özeldemistest yaptırdınız yoksa adet mi oldunuz
Üzülmek Yok . Daha vakti gelmemiş . Yarın yeni gün başlıyor . Benim mutluluğum büyük . Topiğimizde güzel haberler aldık . İnşallah artar bu güzel haberler . Çok güzel dostluklar kazandık . Birbirimize dualar ettik .Hakkinda Hayirlisi olsun cnm hepimiz bir bekleme icerisindeyiz,Hayirlisi neyse o olsun insallah Bizim icin.bir dahaki Ay olur ins.2.asilamayi düsünüyormusun?
2. Aşılamayı düşünüyorum. Ama 1 ay bekletiyorlar Zeynep kamilde . Bu ay normal deneyip . Birdahaki ay inş 2. İçin başlayacağım .Hakkinda Hayirlisi olsun cnm hepimiz bir bekleme icerisindeyiz,Hayirlisi neyse o olsun insallah Bizim icin.bir dahaki Ay olur ins.2.asilamayi düsünüyormusun?
Hocam olurmu öyle şey burda mutluluğumuzu da üzüntümüzü de paylaşıyoruz.yazıcaksın tabi hiç kötü hissetme lütfen.senin adına çokkk çok sevindim.eşinin annesine söyledikleri geldi aklımaArkadaslarım merhaba hepınıze
Evet test yaptırdım ve sonuc 5/50 arasında oldugu ıcın olumlu dedıler. Yarın asıl test gunum. Tekrar yaptırmamı ıstedıler. Tabıkı asılama doktoruma ulasamadım. Ne telefon var ne bısey
Bu arada kan testlerıne devam etmem gerekıyormus.
Hepınıze teker teker tesekkur ederım. Allahım razı olsun sızden
Ilgınıze bugun kı mesajlarınıza
Zeynep hocam okudum yazını varya o kadar etkılendım kı kendı sonucumu yazmıs olduguma yuregım burkuldu hemde ıcten. Dedım kı nıye yazdım yıkarıları okumadan
Tuha ne olur umudunu yıtırmeyelım.
Mucıze cok tesekkur ederım canım
Sıla Allah razı olsun
Quen Allahım hayırlı guzel somuclar nasıp eylesın ınsallah
Narın canım hepınız en guzel sonucları yazın ınsallah buraya. Icımde oyle hıs var kı hem sen hem zeynep hocam bu testlerle kendılıgınden olan guzel haberler verıceksınız bana
Ilk asılamam, 3 yumurtam vardı 20 18 14
Bakalım sonuclarım yukselmeye devam ederse ınsallah hayırlıysa
Cunku rısklı bır donemmıs
Yaşım da 35 olunca
Bır aksılık olmaz ınsallah
Ben yıne burdayım. Sızlere yazmaya o kadar alıstım kı
Hayırlısı olsun canm ben de kırmızıları gördüm bugün.2. aşılamada şansın artar inşallah.ben aşılama defterini kapattım tüp bebek artık2. Aşılamayı düşünüyorum. Ama 1 ay bekletiyorlar Zeynep kamilde . Bu ay normal deneyip . Birdahaki ay inş 2. İçin başlayacağım .
Tekrar Zeynep kamil . Tüp bebek raporu çıksın en azından uğraştık bari onlar olsun diyorum . Rapor çıktıktan sonra da bakacağız artık . Ben 2. Aşılama da olmazda 3. Yü düşünmüyorum .Canım tekrar zeynep kamilemi gidiceksin ikinci aşılama yaptırırlar demi benimde ordaydı aşılamam seni özellikle takip ediyorum aşılama dışında başka tedavi olmaz sanırım tüp bebek ikinciden sonra yapılıyor bir ay sonramı gidiceksin tekrar
Aynen 1 ay bekleyip sonra gideceğim . Peşpeşe yapılmıyor diye duydum .Canım tekrar zeynep kamilemi gidiceksin ikinci aşılama yaptırırlar demi benimde ordaydı aşılamam seni özellikle takip ediyorum aşılama dışında başka tedavi olmaz sanırım tüp bebek ikinciden sonra yapılıyor bir ay sonramı gidiceksin tekrar
Insallah hayırlı haberler yazrsın bızecuöa günü oldu aşılamam hiç bir sorunumuz yok ama 3 yıldır olmuyor umarım ilkinde tutar Hepimiz güzel haberleri alırız inş
Senden ıyı haber beklıyordum mucızeVe kuzular sonuç negatif ne yazıkki . Tek yumurtam vardı ve o da tutmadı . İlk aşılamam negatif . Önümüzdeki maçlara artıkgöğüs hassasiyetim bugün biraz azaldı . Tahmin etmiştim adet geliyorum diyor galiba :)
Tabıkı ederım etmemmıMasallah canim benim degerim Cokmu düsük aceba dedim Simdi kendi kendime Ben ilk günü saymadim 9.gün kan verdim yani Dün biliyorsun 8.01 cikti. Gec döllenmemi oldu aceba?niye böyle düsük ciktiki lütfen dua et sende bana ins hayirla yükselsin Benimde degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?