- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.181
Ben ozelde yaptırdımOlmayanlar üzülmesin kızlar vardır bundada bir hikmet zamanını bekliyor tatil günü testi nasıl yaptınız özeldemistest yaptırdınız yoksa adet mi oldunuz
Yaa hepiniz çok tatlısınızHocam olurmu öyle şey burda mutluluğumuzu da üzüntümüzü de paylaşıyoruz.yazıcaksın tabi hiç kötü hissetme lütfen.senin adına çokkk çok sevindim.eşinin annesine söyledikleri geldi aklımamutlu haberi vermek nasip olucak gerçekten.Allah kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallh.Bana gelince atlattım moral bozukluğunu zaten biliyosun çok umudum yoktu.Lütfen bizim negatif sonucumuz senin burda mutluluğunu paylaşmana engel olmasın paylaşki biz de mutlu olalım.Biz Narin3587 ile çalışmalar devam kırmızı kartı yesek de maçlara devam demi Narin ses ver canm
Tabıkı yokkkkkYaa hepiniz çok tatlısınızinşallah lig bitmeden şampiyon oluruz çıkmadık candan umut kesilmez yılmak yok
Hayırlısı olsun canım moralini yüksek tutmana sevindim vardır hayırlı bir zamaniVe kuzular sonuç negatif ne yazıkki . Tek yumurtam vardı ve o da tutmadı . İlk aşılamam negatif . Önümüzdeki maçlara artıkgöğüs hassasiyetim bugün biraz azaldı . Tahmin etmiştim adet geliyorum diyor galiba :)
Canım benim Allah razı olsun. Kalbinin güzelliği hayatında sana hep mutlu haberler getirsin. Değerin gününe göre biraz yüksek gibi geldi bana. Yazdığını okumadan önce benimde içimden acaba ikiz mi diye geçti. 1 beklerken 2 bebiş insan başka ne isterTabıkı yokkkkk
Canm dur hemen kötü düşünme.düşük falan.şu an yaşadığın heycanın mutluluğun tadını çıkar eşinle birlikte.Ben de değerini ilk gördüğümde bi an ikizmi acaba diye geçti aklımdanTabıkı yokkkkk
İnşallah Canım benim süreçlerinizi yazın buradan :)Senden ıyı haber beklıyordum mucıze
Allahım boyle yazmıs demekkı
En kısa zamanda en hayırlısyla ınsallah
Ya ilaçlar çok etki etmedi diye düşünüyorum . Çünkü benim zaten normal yumurtam oluyordu her ay 1 tane . İlaçlar ne işe yaradı anlamadım . Normal çatlıyor da daha önce yumurta takibi yaptırdım . Ki doğal yolla hamile de kalmıştım . Kürtajdan sonra adet düzenim bir türlü oturmadı . Normalde 28 günde 1 dediğim zaman adet olurdum . Şimdi 25-24-27 değişiyor döngüm . Eski gebelikten kalma göğüsümde kistler oluştu bi ara da onlarla uğraştım mr felan derken . Henüz 27 yaşındayım ve bazen çok zor geliyor Rabbim hastanelere düşürmesin . Kalbimde de ufak çaplı bi sorun çıktı . Gebeliğe engel değil dedi doktor . Ama nasip işte . Bu kürtaj işinden sonra hastenelerden kopamaz olduk . Yine de şükür herşeye . Nefes alıyorsak hala bir ümit var demektir.Aslında en az iki ay beklesen daha iyi olamzmı vücudunu dinlendirmiş olursun iğneler ilaçlar yoruyor
Aminn canim Allah razi olsun cok tsk ederim. Insallah Benimde degerim hayirla yükselir yarin yine bir baktirayimTabıkı ederım etmemmı
Ben her namazımda da edıyorum Allahım hayırlı haberler arkadaslarımdan
Tum hsstalare
Tum dertlılere
Rabbım yardım eylesın dıyw
1 gün arayla ver canım 2 ye katlamalı en az. Aklında kalip stres yapacağına içini rahatlatKizlar ne yapacagimi bilmiyorum cok heyecanliyim, yarin yine kan versemmi aceba?insallah ikiye katlanir degerim hayirlisiyla icim icime sigmiyor
Dün vermistim cnm,yarin Versem olur sanirim. Resmen hastaneleri Zengin ettik,her defasinda 50 TL aliyorlar1 gün arayla ver canım 2 ye katlamalı en az. Aklında kalip stres yapacağına içini rahatlat
Oooo super tebrik ederim canim cok sevindim darisi basimiza :) belirtilerin nasildi bidaha anlatsana :)Kızlar degerım 38,61 cıktı
Olsun canim uzulme elbet birgun olacak moralini yuksek tut..Kan testi yaptırdım negatif maalesef
Ay canım o kadar çok sevindim kiKızlar degerım 38,61 cıktı
Amin canım amin. Ne kadar pahalı öyle ben en son geçen sene yaptırdım 20 liraydi hangi hastane yav o ya da birden mi yükseldi fiyatlarDün vermistim cnm,yarin Versem olur sanirim. Resmen hastaneleri Zengin ettik,her defasinda 50 TL aliyorlar
Evt icimi ferahlatmam gerek,Rabbim korktuggmuza Ugratmasin,Hayirlisi neyse o olsun ins
Yok canim ya bütün hastanelerde 50 tl gibi,Ama acibadem ekstra pahali 200 tl dediler sasirdim kaldim.Amin canım amin. Ne kadar pahalı öyle ben en son geçen sene yaptırdım 20 liraydi hangi hastane yav o ya da birden mi yükseldi fiyatlar
Offf o ne ya oyle zaten bi dolu masraf yapiyoruz ne kadar acimasizlar ben hiç sormadim gittiğim hastaneye. Sen anadolu yakasında misin pekiYok canim ya bütün hastanelerde 50 tl gibi,Ama acibadem ekstra pahali 200 tl dediler sasirdim kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?