Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olmayanlar üzülmesin kızlar vardır bundada bir hikmet zamanını bekliyor tatil günü testi nasıl yaptınız özeldemistest yaptırdınız yoksa adet mi oldunuz
Ben ozelde yaptırdım
42 tl ye
105 lırq dedıler. Dedım kı devamlı geldıgım amelıyat oldugum hastane
Cok pahalı degılmı
Devamlı hasta ındırımıdedıler sagolsunlar

Yaa hepiniz çok tatlısınız inşallah lig bitmeden şampiyon oluruz çıkmadık candan umut kesilmez yılmak yok

QUOTE="Zynp_35, post: 57735706, member: 900200"]Hocam olurmu öyle şey burda mutluluğumuzu da üzüntümüzü de paylaşıyoruz.yazıcaksın tabi hiç kötü hissetme lütfen.senin adına çokkk çok sevindim.eşinin annesine söyledikleri geldi aklıma mutlu haberi vermek nasip olucak gerçekten.Allah kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallh.Bana gelince atlattım moral bozukluğunu zaten biliyosun çok umudum yoktu.Lütfen bizim negatif sonucumuz senin burda mutluluğunu paylaşmana engel olmasın paylaşki biz de mutlu olalım.Biz Narin3587 ile çalışmalar devam kırmızı kartı yesek de maçlara devam demi Narin ses ver canm [/QUOTE]

Canım benım
Sızınle o kadar farklı bır bag kurdum kı
Inanıyorum senın ıcın narın ıcınde oyle
Yanı o kadar yurekten ıstıyorum kı yuzunuz gulsun hepınızın
Evet eşim dıyokı zaten bellıydı yanı
Bugun erken ogrendık ıste dıo
Allahım ıcıne dogmasını saglamıs demekkı
Bana dıyokı ıkız olur ıkız
Ya bır dur hele bı doktor edınelım
Bı kese gorunsun
Deger artsın
Dusuk olmasın Allah korusun
Ikı erkek olsa varyaaaa dıo

Annem dedıkı yavrum tutmayan bebek
Hasta olan bebektır
Nasıl yanı dedım
Tutmuyorsa vucut yabancı gorur atar, nıye atar saglıklı olmayacaksa atılır dısarı
Ama Allahım nasıp eyledıyse hasta cocukta(ozel cocuklar yanı) aılesıne cennet mukafatı olur ınsallah
Soyle bı dusundum
Demekkı tutunma yoksa Allahım daha hayırlısını en dogru zamanda bahşeder

Bırde sızınle paylasmak ıstedıgım bır sey var
Hayat felsefem
En zor gunlerımde defalarca okudugum yazı

Hayırlısı olsun canım moralini yüksek tutmana sevindim vardır hayırlı bir zamani

Tabıkı yokkkkk
Canm dur hemen kötü düşünme.düşük falan.şu an yaşadığın heycanın mutluluğun tadını çıkar eşinle birlikte.Ben de değerini ilk gördüğümde bi an ikizmi acaba diye geçti aklımdan Allah hayırlısını versin.Benim eşimin de hayali o ikiz olup ikisinin de erkek olması.Rabbim eşinin de gönlüne versin.Artan değerlerini müjdele bize burdan

Aslında en az iki ay beklesen daha iyi olamzmı vücudunu dinlendirmiş olursun iğneler ilaçlar yoruyor
Ya ilaçlar çok etki etmedi diye düşünüyorum . Çünkü benim zaten normal yumurtam oluyordu her ay 1 tane . İlaçlar ne işe yaradı anlamadım . Normal çatlıyor da daha önce yumurta takibi yaptırdım . Ki doğal yolla hamile de kalmıştım . Kürtajdan sonra adet düzenim bir türlü oturmadı . Normalde 28 günde 1 dediğim zaman adet olurdum . Şimdi 25-24-27 değişiyor döngüm . Eski gebelikten kalma göğüsümde kistler oluştu bi ara da onlarla uğraştım mr felan derken . Henüz 27 yaşındayım ve bazen çok zor geliyor Rabbim hastanelere düşürmesin . Kalbimde de ufak çaplı bi sorun çıktı . Gebeliğe engel değil dedi doktor . Ama nasip işte . Bu kürtaj işinden sonra hastenelerden kopamaz olduk . Yine de şükür herşeye . Nefes alıyorsak hala bir ümit var demektir.

Kizlar ne yapacagimi bilmiyorum cok heyecanliyim, yarin yine kan versemmi aceba?insallah ikiye katlanir degerim hayirlisiyla icim icime sigmiyor

1 gün arayla ver canım 2 ye katlamalı en az. Aklında kalip stres yapacağına içini rahatlat
Dün vermistim cnm,yarin Versem olur sanirim. Resmen hastaneleri Zengin ettik,her defasinda 50 TL aliyorlar
Evt icimi ferahlatmam gerek,Rabbim korktuggmuza Ugratmasin,Hayirlisi neyse o olsun ins

Dün vermistim cnm,yarin Versem olur sanirim. Resmen hastaneleri Zengin ettik,her defasinda 50 TL aliyorlar
Evt icimi ferahlatmam gerek,Rabbim korktuggmuza Ugratmasin,Hayirlisi neyse o olsun ins
Amin canım amin. Ne kadar pahalı öyle ben en son geçen sene yaptırdım 20 liraydi hangi hastane yav o ya da birden mi yükseldi fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…