Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydin kizlar,
aksama kan vermeye gidecegim. cok heyecanliyim. aceba diyorum cikmis olan deger 8.01 ignenin etkisimi? yoksa gecmismidir ignenin etkisi?

Kızlar merhaba ben bugün test sonucumdu ama dün adet oldum.bugün hastaneye reçetemi yazdırmaya ve sonucun negatif olduğunu söylemeye gittim.sonuçları bildirmemizi istiyorlar çnkü mutlaka.hemşire nerden anladın negatif olduğunu dedi.ee adet oldum dün dedim.üstüne görme olabilir duymadınmı hiç biz yine de kan sonucu istiyoruz dedi.dedim benim adetim üstüne görme gibi değil şakır şakır adet oluyorum.olsun verelim yine dedi.dedim senimi kırcam zaten delik deşik olmuşum bikere daha oliyim öyle yani ben kendim için demiyorum ama sizlere umut olsun üstüne görmeyi aşılamada çok yaşıyoruz dedi.adetleriniz az gelirse bi kan testi yaptırın yine de.

bence hamılesın canım ben gecen ay 12 gun vermiştim direk 0,5 cıktı senın 8 se hamılesın ınsallah :)
ayyy canim benim agizindan bal damliyor. insallah söyledigin gibi olur. insallah artis gösterir, allahin izniyle bu ay bebegim tutunur bana. rabbim tüm isteyenlere en hayirli zamanda evlat sahibi etsin insallah:)aminnn. bir kac saat sonra yine kan verecegim, hayirlisi allahtan.

cok saol canim vermis oldugun bilgi icin. sen verdinmi peki kan? sonucun nedir? insallah bir mucize olur

cok saol canim vermis oldugun bilgi icin. sen verdinmi peki kan? sonucun nedir? insallah bir mucize olur
Canım öğleden sonra gittiğim için yarın belli olur doktor sizi arıcak dedi.Yok canım ya üstüne görme gibi bişey değil benim bildiğin adet oldum.Ben burdaki arkadaşlara umut olsun diye yazdım.Benim umutlar diğer aylara kaldı artık

Aşılama iğnelimi ilaçlimi oldu canım bende suan ilaçli aşılamaya devam ediyorum yarın belli olucak asılama gunum 3. cu asılamam olucak inşallah bu sefer tutar :)

Kızlar aşılamanın kaçıncı günü ve hissettiğimiz belirtileri yazalım. Bu arada pozitif olanların da belirtilerini alalım. Belirti araya araya bir hal olduk.

Bende adetim bittikten sonra mide bulantısı ( biraz daha fazla ) , baş dönmesi, göğüs uçlarında ve kasıklarımda hareketlilik oldu. Acaba üstüne mi gördüm dedim. Sonra idrar testi yaptım varsa çıkar dedim ama çıkmadı. Sonra aklıma bu karışık bitki çayı geldi o da etki edebilir diye düşündüm.. dün içmedim biraz sakinleşdi vücudum.. inşallah üstüne görmedir canım yarın bir mucize olsun

Narın canım
Bı ogretmn arkadasımda oyle dedı
:)

Zeynep hocam semde ıkız olabılır mı yazmıssın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…