- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.201
Peki canım yarın haberdar et mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz inşallahYok canim Ben Istanbulda degilim,bursada yasiyorum.
Tmm cnm ins güzel haberler verecegim size allahin izniyle artis göstermistir.Peki canım yarın haberdar et mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Aşılamanın kaçıncı günüydü canim inşallah pozitifliği devam edergünaydin kizlar,
aksama kan vermeye gidecegim. cok heyecanliyim. aceba diyorum cikmis olan deger 8.01 ignenin etkisimi? yoksa gecmismidir ignenin etkisi?
asilamanin 10.günü verdim. bugün 12.günü tekrar verecegim aksama. cok heyecanlaniyorum, dua edin ins devami gelirAşılamanın kaçıncı günüydü canim inşallah pozitifliği devam eder
Allah gönlüne göre versin Canım inşallah güzel haberler yazarsın buraya .asilamanin 10.günü verdim. bugün 12.günü tekrar verecegim aksama. cok heyecanlaniyorum, dua edin ins devami gelir
amin canim insallah, rabbim hayirlisini versin. umarim katlanmistir. bugün belli olacak ins ama ben daha önce hic 8.00 görmedimAllah gönlüne göre versin Canım inşallah güzel haberler yazarsın buraya .
bence hamılesın canım ben gecen ay 12 gun vermiştim direk 0,5 cıktı senın 8 se hamılesın ınsallah :)asilamanin 10.günü verdim. bugün 12.günü tekrar verecegim aksama. cok heyecanlaniyorum, dua edin ins devami gelir
ayyy canim benim agizindan bal damliyor. insallah söyledigin gibi olur. insallah artis gösterir, allahin izniyle bu ay bebegim tutunur bana. rabbim tüm isteyenlere en hayirli zamanda evlat sahibi etsin insallah:)aminnn. bir kac saat sonra yine kan verecegim, hayirlisi allahtan.bence hamılesın canım ben gecen ay 12 gun vermiştim direk 0,5 cıktı senın 8 se hamılesın ınsallah :)
cok saol canim vermis oldugun bilgi icin. sen verdinmi peki kan? sonucun nedir? insallah bir mucize olurKızlar merhaba ben bugün test sonucumdu ama dün adet oldum.bugün hastaneye reçetemi yazdırmaya ve sonucun negatif olduğunu söylemeye gittim.sonuçları bildirmemizi istiyorlar çnkü mutlaka.hemşire nerden anladın negatif olduğunu dedi.ee adet oldum dün dedim.üstüne görme olabilir duymadınmı hiç biz yine de kan sonucu istiyoruz dedi.dedim benim adetim üstüne görme gibi değil şakır şakır adet oluyorum.olsun verelim yine dedi.dedim senimi kırcam zaten delik deşik olmuşum bikere daha oliyimöyle yani ben kendim için demiyorum ama sizlere umut olsun üstüne görmeyi aşılamada çok yaşıyoruz dedi.adetleriniz az gelirse bi kan testi yaptırın yine de.
Canım öğleden sonra gittiğim için yarın belli olur doktor sizi arıcak dedi.Yok canım ya üstüne görme gibi bişey değil benim bildiğin adet oldum.Ben burdaki arkadaşlara umut olsun diye yazdım.Benim umutlar diğer aylara kaldı artıkcok saol canim vermis oldugun bilgi icin. sen verdinmi peki kan? sonucun nedir? insallah bir mucize olur
Aşılama iğnelimi ilaçlimi oldu canım bende suan ilaçli aşılamaya devam ediyorum yarın belli olucak asılama gunum 3. cu asılamam olucak inşallah bu sefer tutar :)ayyy canim benim agizindan bal damliyor. insallah söyledigin gibi olur. insallah artis gösterir, allahin izniyle bu ay bebegim tutunur bana. rabbim tüm isteyenlere en hayirli zamanda evlat sahibi etsin insallah:)aminnn. bir kac saat sonra yine kan verecegim, hayirlisi allahtan.
İğnenin etkisi 10. Güne kalmamıştır artık. Yeni olduğundan düşüktür. 2. Si 40 ın üzerinde çıkar gibi geliyor.asilamanin 10.günü verdim. bugün 12.günü tekrar verecegim aksama. cok heyecanlaniyorum, dua edin ins devami gelir
Bende adetim bittikten sonra mide bulantısı ( biraz daha fazla ) , baş dönmesi, göğüs uçlarında ve kasıklarımda hareketlilik oldu. Acaba üstüne mi gördüm dedim. Sonra idrar testi yaptım varsa çıkar dedim ama çıkmadı. Sonra aklıma bu karışık bitki çayı geldi o da etki edebilir diye düşündüm.. dün içmedim biraz sakinleşdi vücudum.. inşallah üstüne görmedir canım yarın bir mucize olsunKızlar merhaba ben bugün test sonucumdu ama dün adet oldum.bugün hastaneye reçetemi yazdırmaya ve sonucun negatif olduğunu söylemeye gittim.sonuçları bildirmemizi istiyorlar çnkü mutlaka.hemşire nerden anladın negatif olduğunu dedi.ee adet oldum dün dedim.üstüne görme olabilir duymadınmı hiç biz yine de kan sonucu istiyoruz dedi.dedim benim adetim üstüne görme gibi değil şakır şakır adet oluyorum.olsun verelim yine dedi.dedim senimi kırcam zaten delik deşik olmuşum bikere daha oliyimöyle yani ben kendim için demiyorum ama sizlere umut olsun üstüne görmeyi aşılamada çok yaşıyoruz dedi.adetleriniz az gelirse bi kan testi yaptırın yine de.
Narın canımCanım benim Allah razı olsun. Kalbinin güzelliği hayatında sana hep mutlu haberler getirsin. Değerin gününe göre biraz yüksek gibi geldi bana. Yazdığını okumadan önce benimde içimden acaba ikiz mi diye geçti. 1 beklerken 2 bebiş insan başka ne ister
Zeynep hocam semde ıkız olabılır mı yazmıssınCanm dur hemen kötü düşünme.düşük falan.şu an yaşadığın heycanın mutluluğun tadını çıkar eşinle birlikte.Ben de değerini ilk gördüğümde bi an ikizmi acaba diye geçti aklımdanAllah hayırlısını versin.Benim eşimin de hayali o ikiz olup ikisinin de erkek olması.Rabbim eşinin de gönlüne versin.Artan değerlerini müjdele bize burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?