Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım narincim olursa gerçekten mucize olur dünden beri bi paket ped bitirdim nerdeyse öyle böyle gelmiyo ilk aşılamamdan deneyimli olmasam doktoru ararım.parça parça geliyo çnkü kanamam.Böyle bi üstüne görme varsa hemşirenin gidip alnından öpcem Anlatamadım çnkü kendimi.Bende tmm dedim geçtim.Bu ay ovulasyon testlerine taktım kafayı dur bakalım bi o kaldı denemediğim eksik kalmasın

Hayirlisi olsun canim benim Rabbim yüzüne baksin insallah hepimizin ayni zamanda,ins bir dahaki ay olur!

Valla ben bu duruma arkadaşımda şahit oldum canım. En sonki adeti şimdiye kadarki en uzun ve en yoğunuydu kendisi söyledi. Hatta annesi de rahim bebek için temizleniyo demiş. Diğer ay hasta olmayınca hamiş olduğunu öğrendi ama değeri çok yüksekti. Doktoru üzerine görmüşsün demiş. Nasıl olur ya o kadar yoğun hasta oldum demişti. İnanki bu işler hiç belli olmuyor. Neler görüyoruz neler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…