- 29 Kasım 2017
- 43
- 28
- 3
- 38
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.221
Had inşallah canımZeynep hocam semde ıkız olabılır mı yazmıssın)
Canım narincim olursa gerçekten mucize olur dünden beri bi paket ped bitirdim nerdeyse öyle böyle gelmiyo ilk aşılamamdan deneyimli olmasam doktoru ararım.parça parça geliyo çnkü kanamam.Böyle bi üstüne görme varsa hemşirenin gidip alnından öpcemBende adetim bittikten sonra mide bulantısı ( biraz daha fazla ) , baş dönmesi, göğüs uçlarında ve kasıklarımda hareketlilik oldu. Acaba üstüne mi gördüm dedim. Sonra idrar testi yaptım varsa çıkar dedim ama çıkmadı. Sonra aklıma bu karışık bitki çayı geldi o da etki edebilir diye düşündüm.. dün içmedim biraz sakinleşdi vücudum.. inşallah üstüne görmedir canım yarın bir mucize olsun
İkizmi yoksa hocam test yaptırdınmı bugün yine :)))Zeynep hocam semde ıkız olabılır mı yazmıssın)
Söyledigin gibi oldu az önce sonucumu aldim 38.48 cikti ins saglikli olurİğnenin etkisi 10. Güne kalmamıştır artık. Yeni olduğundan düşüktür. 2. Si 40 ın üzerinde çıkar gibi geliyor.
Hayirlisi olsun canim benim Rabbim yüzüne baksin insallah hepimizin ayni zamanda,ins bir dahaki ay olur!Canım öğleden sonra gittiğim için yarın belli olur doktor sizi arıcak dedi.Yok canım ya üstüne görme gibi bişey değil benim bildiğin adet oldum.Ben burdaki arkadaşlara umut olsun diye yazdım.Benim umutlar diğer aylara kaldı artık
Hocam sen de hamilesin değerin katlanmışş.Söyledigin gibi oldu az önce sonucumu aldim 38.48 cikti ins saglikli olur
Amin canim Evt 2.asilamamda böyle cikti degerlerim. Cok sükür rabbime ins hepimiz hayirla bebislerimizi aliriz kucaklrimiza.Hocam sen de hamilesin değerin katlanmışş.Ayyy Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim için de dua edin
Canim senin kacinci günün?hayirli olsun kuzum Masallah.kac yumurta ile asilama oldun?Kızlar selam
Bugun degerım 65,15 cıktı
Bı doktora gıttım
Deger yuksek belkı tek yumurta ıkızı olabılır ama zayıf bır ıhtımal dedı
Allah razi olsun canim ikimizinde hayirli olsun ins.hersey cok güzel gecer insallah.
Gozun aydın sıla
Canım ya Allah razı olsunCanim senin kacinci günün?hayirli olsun kuzum Masallah.kac yumurta ile asilama oldun?
Etmez olurmuyummmmm zeynepcımmmmHocam sen de hamilesin değerin katlanmışş.Ayyy Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim için de dua edin
Cok sükür canim rabbime sükürler olsun,gözün aydin olsun.hayirli olsun insallah :))))Canım ya Allah razı olsun
3 yumurtayla
20 18 14
Ama benım amh degerım dusuk
Yanı yumurta rezervı ve dolulugu
Hamdolsun Rabbıme
Bence güzel bi ihtimal canım çok iyi değerlerin gelsin bebişler gelsin çifte bayramKızlar selam
Bugun degerım 65,15 cıktı
Bı doktora gıttım
Deger yuksek belkı tek yumurta ıkızı olabılır ama zayıf bır ıhtımal dedı
Böyle güzel sonuçlar bize de umut oluyor. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahSöyledigin gibi oldu az önce sonucumu aldim 38.48 cikti ins saglikli olur
Valla ben bu duruma arkadaşımda şahit oldum canım. En sonki adeti şimdiye kadarki en uzun ve en yoğunuydu kendisi söyledi. Hatta annesi de rahim bebek için temizleniyo demiş. Diğer ay hasta olmayınca hamiş olduğunu öğrendi ama değeri çok yüksekti. Doktoru üzerine görmüşsün demiş. Nasıl olur ya o kadar yoğun hasta oldum demişti. İnanki bu işler hiç belli olmuyor. Neler görüyoruz neler...Canım narincim olursa gerçekten mucize olur dünden beri bi paket ped bitirdim nerdeyse öyle böyle gelmiyo ilk aşılamamdan deneyimli olmasam doktoru ararım.parça parça geliyo çnkü kanamam.Böyle bi üstüne görme varsa hemşirenin gidip alnından öpcemAnlatamadım çnkü kendimi.Bende tmm dedim geçtim.Bu ay ovulasyon testlerine taktım kafayı dur bakalım bi o kaldı denemediğim eksik kalmasın
Amin canim cookk coookk Tsk ederim.bende cok mutlu oldum 8.0 düsük bir degerdiBöyle güzel sonuçlar bize de umut oluyor. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Hocam Amh değerin kaçtı senin?Canım ya Allah razı olsun
3 yumurtayla
20 18 14
Ama benım amh degerım dusuk
Yanı yumurta rezervı ve dolulugu
Hamdolsun Rabbıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?