Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canim cookk coookk Tsk ederim.bende cok mutlu oldum 8.0 düsük bir degerdi
5 üzeri çoğu zaman bebiş habercisi. Bugün düşündüm acaba hamile kalsam kısa süre aklımı kaybederdim çığlık atardım ordan oraya koşardım heralde. Sizi şu an düşünemiyorum. Mutluluktan havalara uçuyorsunuzdur

Narın canım
Tam anlamıyla kal geldı bana
Ne kosabıldım ne cıglık attım
Sadecw hamıleyım deyıp, degerı soyleyen kısıyı telefonda unutup, telefonu elımden dusurmusum

Narın canım
Tam anlamıyla kal geldı bana
Ne kosabıldım ne cıglık attım
Sadecw hamıleyım deyıp, degerı soyleyen kısıyı telefonda unutup, telefonu elımden dusurmusum
Ya kıyamam o kadar olumsuzu düşünüyoruz ki beklemediğimiz bi sonuçta ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bakma bende tahmin yürütüyorum ama gerçekte olsa naparım bilmiyorum

Kızlar adet oldum bugün . Ama bu fitil kullanıyordum ya . Beyaz Topak topak o geliyor şimdi . Bu progestoran fitili kullananlar başınıza böyle birşey gelmişmiydi?

Canım test negatif ya da adet olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor mu hastaneye ? Bilgin var mı ?

Hocam Amh değerin kaçtı senin?
Hocam 0,40 benım amh
Hemde o kadar dusuk bır deger kı
Allahım ol desın olsun ınsallah hepınıze Meger sımdıde farklı kaygılar baslıyormıs. Hcg yukseldımı
2 kat yukselmelı
4 kat olursa dıs gebelık
Azalırsa dusuk
Allahım hayırlısını nasıp eylesın ınsallah

Amın amın ınsallah
Hayırlı ugurlu sonuclar ınsallab

Aynı anda yazmışız hocam :)) şimdi hatırladım söylemiştin daha önce .benim 2.01 di.bugün hemşiresi baya açıklayıcı konuştu sağolsun.eşinde de sende bi problem gözükmüyo.amh değerin de iyi dedi.Ege hoca sizin dosyanız üstünde çok durdu çok inceledi oyüzden zaten ikinci aşılama istedi şansınız yüksek diye.ama döllenmede yada DNa larınızda problem olup olmadığını bilemeyiz tüp bebekle belli olur ancak.dilersen öbür ay gel başlayalım dedi.bende bi topliyim kafamı eğer karar verirsem adet olunca ararım dedim.

Canım test negatif ya da adet olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor mu hastaneye ? Bilgin var mı ?
Bana vajinal jel vermişti onu kullanıyorum fitili bilmiyorum nasıl olur bizim neğatif olursa haber vermeye gerek yok 15 gün olunca randevusuz kan vermek için gelebilirsiniz demişti sadece ben pendikteyim burda yaptırırım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…