- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.241
Hocam herkesin aklından geçen ikiz inşallaah tek seferde iki çocuk annesi olursun hayırlısıylaKızlar selam
Bugun degerım 65,15 cıktı
Bı doktora gıttım
Deger yuksek belkı tek yumurta ıkızı olabılır ama zayıf bır ıhtımal dedı
5 üzeri çoğu zaman bebiş habercisi. Bugün düşündüm acaba hamile kalsam kısa süre aklımı kaybederdim çığlık atardım ordan oraya koşardım heralde. Sizi şu an düşünemiyorum. Mutluluktan havalara uçuyorsunuzdurAmin canim cookk coookk Tsk ederim.bende cok mutlu oldum 8.0 düsük bir degerdi
Hayırlısıyla ınsallah hocamHocam herkesin aklından geçen ikiz inşallaah tek seferde iki çocuk annesi olursun hayırlısıyla
Narın canım5 üzeri çoğu zaman bebiş habercisi. Bugün düşündüm acaba hamile kalsam kısa süre aklımı kaybederdim çığlık atardım ordan oraya koşardım heralde. Sizi şu an düşünemiyorum. Mutluluktan havalara uçuyorsunuzdur
Ayyy ne güzel heyecanlar bizim ailede bebek haberi alsak da kutlama yapsak derdinde ama gelen giden yokHayırlısıyla ınsallah hocam
Dun pasta almıs ablam
Eşim dedıkı neden 1 mum yaktın belkı ıkız olur 2 mum yakalım dedı
:)
Ya kıyamam o kadar olumsuzu düşünüyoruz ki beklemediğimiz bi sonuçta ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bakma bende tahmin yürütüyorum ama gerçekte olsa naparım bilmiyorumNarın canım
Tam anlamıyla kal geldı bana
Ne kosabıldım ne cıglık attım
Sadecw hamıleyım deyıp, degerı soyleyen kısıyı telefonda unutup, telefonu elımden dusurmusum
Canım çok sevindim hayırlı olsunSöyledigin gibi oldu az önce sonucumu aldim 38.48 cikti ins saglikli olur
Narın sagol canım benım Allah razı olsjnBence güzel bi ihtimal canım çok iyi değerlerin gelsin bebişler gelsin çifte bayram
Canım test negatif ya da adet olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor mu hastaneye ? Bilgin var mı ?Çok sevindim kızlar gözünüz aydın inşallah sağlıklada alırsınız kucağınıza darısı olmayanların ,aşılama sonucu bakleyenlerin başına benim bugün aşılamada 4.günüm şu on gün biran önce geçsede test yapsam çok heyecanlı
Çok sevindim değerinin artmasınaNarın sagol canım benım Allah razı olsjn
Canım bende ilk aşılamamda kullanmıştım jel olarak topak topak geliyodu.normal yaniKızlar adet oldum bugün . Ama bu fitil kullanıyordum ya . Beyaz Topak topak o geliyor şimdi . Bu progestoran fitili kullananlar başınıza böyle birşey gelmişmiydi?
Hocam 0,40 benım amhHocam Amh değerin kaçtı senin?
Hocam az önceki mesajlarda sordum ama görmedin sanırım amh değerin kaçtı söylemişsindir daha önce ama hatırlayamadımNarın sagol canım benım Allah razı olsjn
Amın amın ınsallahÇok sevindim kızlar gözünüz aydın inşallah sağlıklada alırsınız kucağınıza darısı olmayanların ,aşılama sonucu bakleyenlerin başına benim bugün aşılamada 4.günüm şu on gün biran önce geçsede test yapsam çok heyecanlı
Hocam ınternet paketımız bıtmıste evde. Cok yavas baglanıyor. Yazıyorum gondermıyor. 0.40 hocamHocam az önceki mesajlarda sordum ama görmedin sanırım amh değerin kaçtı söylemişsindir daha önce ama hatırlayamadım
Aynı anda yazmışız hocam :)) şimdi hatırladım söylemiştin daha önce .benim 2.01 di.bugün hemşiresi baya açıklayıcı konuştu sağolsun.eşinde de sende bi problem gözükmüyo.amh değerin de iyi dedi.Ege hoca sizin dosyanız üstünde çok durdu çok inceledi oyüzden zaten ikinci aşılama istedi şansınız yüksek diye.ama döllenmede yada DNa larınızda problem olup olmadığını bilemeyiz tüp bebekle belli olur ancak.dilersen öbür ay gel başlayalım dedi.bende bi topliyim kafamı eğer karar verirsem adet olunca ararım dedim.Hocam 0,40 benım amh
Hemde o kadar dusuk bır deger kı
Allahım ol desın olsun ınsallah hepınıze Meger sımdıde farklı kaygılar baslıyormıs. Hcg yukseldımı
2 kat yukselmelı
4 kat olursa dıs gebelık
Azalırsa dusuk
Allahım hayırlısını nasıp eylesın ınsallah
Bana vajinal jel vermişti onu kullanıyorum fitili bilmiyorum nasıl olur bizim neğatif olursa haber vermeye gerek yok 15 gün olunca randevusuz kan vermek için gelebilirsiniz demişti sadece ben pendikteyim burda yaptırırım testiCanım test negatif ya da adet olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor mu hastaneye ? Bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?