- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.261
Benim ki de vajinal jel . Aynı seninkiyle . Fitil diyorum yanlış dedim kusura bakma .Bana vajinal jel vermişti onu kullanıyorum fitili bilmiyorum nasıl olur bizim neğatif olursa haber vermeye gerek yok 15 gün olunca randevusuz kan vermek için gelebilirsiniz demişti sadece ben pendikteyim burda yaptırırım testi
Söyledigin gibi oldu az önce sonucumu aldim 38.48 cikti ins saglikli olur
Benimki öyle topak topak çıkmıyorda akıttıktan sonra biraz dışarı akıyor jel oda normalmiş sanırımBenim ki de vajinal jel . Aynı seninkiyle . Fitil diyorum yanlış dedim kusura bakma .
Kızlar selam
Bugun degerım 65,15 cıktı
Bı doktora gıttım
Deger yuksek belkı tek yumurta ıkızı olabılır ama zayıf bır ıhtımal dedı
Benim ki de kullanırken öyleydi ama adet oldum ya birikmiş orda .Benimki öyle topak topak çıkmıyorda akıttıktan sonra biraz dışarı akıyor jel oda normalmiş sanırım
Hayırlı olsun gözün aydın. Darısı başımızaSöyledigin gibi oldu az önce sonucumu aldim 38.48 cikti ins saglikli olur
Seninde gözün aydın. Kaçıncı gün çıktı. Haberleri aldıkça benim gibi mutlu oluyorum. Rabbim isteyen herkesin muradını versin.Kızlar selam
Bugun degerım 65,15 cıktı
Bı doktora gıttım
Deger yuksek belkı tek yumurta ıkızı olabılır ama zayıf bır ıhtımal dedı
He ozaman ondandır demekki dağılmamış vücutta adet olunca öyle çıkmışBenim ki de kullanırken öyleydi ama adet oldum ya birikmiş orda .
Silik olarak çizgi var gibi kan testi yaptırın onda daha iyi anlaşılırEki Görüntüle 2201832
Hele bir bakın 9. Gün olmuş mu ki.
Canım ikincisi silik çıkmış olabilir inşallahEki Görüntüle 2201832
Hele bir bakın 9. Gün olmuş mu ki.
Benimde yarın 9.gün olucak bakalım Allah herkesin kucağını doldursun inşallah olanları duydukça çok mutlu oluyorumCanım ikincisi silik çıkmış olabilir inşallah
Cok saol canim,aminnn insallah Darisi basiniza olsunHayırlı olsun gözün aydın. Darısı başımıza
Tsk ederim Amin insallah.darisi hayirlisiyla basiniza insallahTebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.darisi başımıza
Cok tsk ederim canim Allah razi olsun,insallah tez zamanda hayirlisiyla sanada nasip etsin AllahimCanım çok sevindim hayırlı olsun
Tsk ederim canim Allah razi olsun.bgn tekrar baktirdim cok sükür yükselmis,hayirlisiyla gelir ins.tez zamanda Allahim sizede nasip etsin insallah.bende uzun süre inanamadim biliyormusun Cok tuhaf bir duygu oldu5 üzeri çoğu zaman bebiş habercisi. Bugün düşündüm acaba hamile kalsam kısa süre aklımı kaybederdim çığlık atardım ordan oraya koşardım heralde. Sizi şu an düşünemiyorum. Mutluluktan havalara uçuyorsunuzdur
Masallah bak ne guzel canımm benımAynı anda yazmışız hocam :)) şimdi hatırladım söylemiştin daha önce .benim 2.01 di.bugün hemşiresi baya açıklayıcı konuştu sağolsun.eşinde de sende bi problem gözükmüyo.amh değerin de iyi dedi.Ege hoca sizin dosyanız üstünde çok durdu çok inceledi oyüzden zaten ikinci aşılama istedi şansınız yüksek diye.ama döllenmede yada DNa larınızda problem olup olmadığını bilemeyiz tüp bebekle belli olur ancak.dilersen öbür ay gel başlayalım dedi.bende bi topliyim kafamı eğer karar verirsem adet olunca ararım dedim.
Cok tesekkurler canım. Allah razı olsun senden. O kadar guzel haberler yazın kı bıze hepımız hep bırlıkte burdakı tum arkadaslarımız ay ay bebek soyle oldu boyle oldu yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?