Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin hanimlar nasilsiniz bugunnn benim asilamanin 16.gunu hala test yaptirmadim galiba yaptirmicam reglimin gecmesini beklicem.. belirti falan hicbisey yok gaz sancisindan olcem bitek bu. Kasik agrisi asadim gece cok siddetli uyuyamadim sabaha kadar regli oluyorum sandim ama daha gelmedi beklemelerceee :)

günaydin arkadasim,
ben iyim. sen nasilsin?iyi sabrediyorsun vallahi, masallahin var. bir ben mi bu kadar heyecan yapiyorum bilemedimki

İyiyim canım saolasın. Valla çok sabırlısın ben 10.gün test yapmıştım ve 12.gün hasta oldum. Kaçıncı gün test yapmanı istedi doktor? Bebiş yoksa ki inşallah vardır başka sebepten adetin gecikiyor olabilir. Bence ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi olur :)))

günaydin arkadasim,
ben iyim. sen nasilsin?iyi sabrediyorsun vallahi, masallahin var. bir ben mi bu kadar heyecan yapiyorum bilemedimki
Bende meraktan oluyorum bide cok fena grip oldum ilacta icmiyorum kendime eziyet. Ama isyerinde bi kosu girtim kan tahlili verdim sonuc 2 de cikacak umarim bende size mutlu haberi veririm doktor ilaca baslamak icin gebelige bakalim dedi verdim gitti bende

Hic sabirli degilimdir degisik bir tutukluk geldi ama yaptirdim az once isyerinde :) dun yaptir demisti olumsuz sonuctan cok korkuyorum

Uzerımde acayıp bır halsızlık ve uyku halı var
Yarın tekrar kan verıcem kısmetse
Deger ıkıye katlandıysa
10 gun sonra tup bebek merkezıme ultrasona gıdıcekmısım
Ilgısız doktorum varya
Gecen haftalarda bır maıl yazdım kı gormelısınız :) tum sıkıntılarımı yazmıstum
Dun ıgnem bıttı yazdırmak ıcın gıttım benım dr orda tebrık ettı falan
Kalp atısını duyana kadr hamıle degılsın demezmı
Golge etmeyın yeter doktor bey dedım

Aman bosver sen onu takma ya bazi doktorlar gercekten cok ruhsuz. Insallah katlanmistir canim saglikla gelsin bebis

Boşver canım değerin güzel katlanıyo gölge etmesin yeter benim doktor daha kontrolde bile ikiz mi geliyo acaba diyerek umutlandırdı beni. Buna da çok ihtiyacı oluyor insanın

Boşver canım değerin güzel katlanıyo gölge etmesin yeter benim doktor daha kontrolde bile ikiz mi geliyo acaba diyerek umutlandırdı beni. Buna da çok ihtiyacı oluyor insanın
Narın takılmadım canım benım zaten
O adamı hıc onemsemedım en bastan berı, zaten o benı hıcccc onemsemedı haha

Gecmıs olsın canım. Bu araların grıbıde bı garıp ates oksuruk bulantı. Bebıs vardır ınsallah ohhh al raporu yat

Hocam o doktora benden de selam söyle işini yapsın moral bozmasın

Bu doktorlar moral bozmak için var . Nasıl etkiliyorlar psikoloji onlar için önemsiz galiba . Sinir oldum yaaa

Cok cok tesekkur ederım. Hepınızden hayorlı haberler alayım ınsallah
Değerleriniz kat kat artsın herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun inşallah böyle güzel haberler aldıkça insan umutla doluyor bende bugün çatlatma iğnemi vurulucam cuma da sabahtan aşılamam olucak sonrada bekleme süreci çok mu çok heyecanlıyım bende bu ilk denemem şimdiden bi heyecan bastı ki sormayın

Insallah basarılı hayırlı ugurlu olsun. Catlatma ıgnesının saatı onemlı dıkkat edın

Bu doktorlar moral bozmak için var . Nasıl etkiliyorlar psikoloji onlar için önemsiz galiba . Sinir oldum yaaa
Zaten ozel tedavılerle yol almaya calısan kısılerız, amann 3 cocugum var artık yeter dıye dusunen ınsanlr degılız. Bıraz anlayıs Bırz ıctenlık ama malesef ıste
Zatwn yazdıgım maılde de tum bunları yazmıstım doktorun tum ılgısızlıklerını, surat asan halini falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…