- 3 Ocak 2018
- 132
- 80
- 98
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.301
Çatlatma iğnesi çok yakıyo mu bide İlişki iğneden önce mi olmalı sonra mıInsallah basarılı hayırlı ugurlu olsun. Catlatma ıgnesının saatı onemlı dıkkat edın
Benim özel de gittiğim doktorları anımsattı . Kadın doktor bana diyorki daha yeni evlisin erken değil mi ? Sanane diyemiyorsun . Evli bir kadının çocuk istemekten daha doğal ne fikri olabilir ki ?Zaten ozel tedavılerle yol almaya calısan kısılerız, amann 3 cocugum var artık yeter dıye dusunen ınsanlr degılız. Bıraz anlayıs Bırz ıctenlık ama malesef ıste
Zatwn yazdıgım maılde de tum bunları yazmıstım doktorun tum ılgısızlıklerını, surat asan halini falan
Özeldeki doktorların geneli öyle valla şimdi araştırma devlet hastanesindeyim özele bin basarlar ben böyle ilgi alaka görmedimBenim özel de gittiğim doktorları anımsattı . Kadın doktor bana diyorki daha yeni evlisin erken değil mi ? Sanane diyemiyorsun . Evli bir kadının çocuk istemekten daha doğal ne fikri olabilir ki ?
Doktorun ağzına kürekle vurasım geldi birdenUzerımde acayıp bır halsızlık ve uyku halı var
Yarın tekrar kan verıcem kısmetse
Deger ıkıye katlandıysa
10 gun sonra tup bebek merkezıme ultrasona gıdıcekmısım
Ilgısız doktorum varya
Gecen haftalarda bır maıl yazdım kı gormelısınız :) tum sıkıntılarımı yazmıstum
Dun ıgnem bıttı yazdırmak ıcın gıttım benım dr orda tebrık ettı falan
Kalp atısını duyana kadr hamıle degılsın demezmı
Golge etmeyın yeter doktor bey dedım
Hayırlı olsun canım öncelikle. İğne hiç can yakmiyo. Benim doktorum herhangi bi kısıtlama getirmedi ilişki konusuna bazı doktorlar 3 ya da 5 gün cinsel perhiz öneriyor. Biz eşimle ne olur nolmaz diye catlatma iğnesini yaptığımız günde birlikte olduk, hem spermlerı asilama günü taze olsun diye düşündük.Çatlatma iğnesi çok yakıyo mu bide İlişki iğneden önce mi olmalı sonra mı
Mesajıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım öncelikle. İğne hiç can yakmiyo. Benim doktorum herhangi bi kısıtlama getirmedi ilişki konusuna bazı doktorlar 3 ya da 5 gün cinsel perhiz öneriyor. Biz eşimle ne olur nolmaz diye catlatma iğnesini yaptığımız günde birlikte olduk, hem spermlerı asilama günü taze olsun diye düşündük.
Hıc yakmaz korkma.gonal f gıbı aynı. Hıc bır farkı yok. Sadece bıraz soguk hıssedersın ılac sogukta saklanıyor yaÇatlatma iğnesi çok yakıyo mu bide İlişki iğneden önce mi olmalı sonra mı
Dusuk mu gecırmıstın canım. Hatırlatmak degıl kusuruma bakmaAdet olma günüme bakarsam benim aşılamadan bir gün önce yumurta çatlamış . Pazar ilişki olmuştu . Salı yumurta Çatladı . Çarşamba da aşılama oldu . Yani biz hiç olmayacak zaman da mı denedik . Şu günü bi denk getiremedik zaten . Zamanında denk gelmişti . Yavrumun doğması nasip olmadı . Bu arada sıkı diyete girdim kuzular . Bu iğnelerden dolayı 3 kilo almışım onları vereyim bari diğer tedaviye geçmeden .
Yok canım kalbi durdu 2.5 aylıkken . Yok estağfirullah hiç düşük belirtim de yoktu .gayet sağlıklı ilerliyordu . Doktorum da çok şaşırdı ama nasip tabi . Kontrolde öğrendik . Sonra da alındı zaten .Dusuk mu gecırmıstın canım. Hatırlatmak degıl kusuruma bakma
Neye dıkkat etmelıyım anlamında
Allahım saglıklı evlat hatta evlatlar nasıp eyler ınsallah sana canım. Sadece ben ne yapmalıyım bılemedıgım ıcın sordum. Cevrem de de yok oyle bılgılı bırıYok canım kalbi durdu 2.5 aylıkken . Yok estağfirullah hiç düşük belirtim de yoktu .gayet sağlıklı ilerliyordu . Doktorum da çok şaşırdı ama nasip tabi . Kontrolde öğrendik . Sonra da alındı zaten .
Kötüyü hiç çağırma . Hep olumlu düşün . Birşeyi ne kadar çok kafaya takarsan onunla imtihan oluyorsun . Etrafımda bu durumu yaşayan çok az kişi var . Herkes olumsuz yaşamıyor . Stres yapma , tadını çıkarAllahım saglıklı evlat hatta evlatlar nasıp eyler ınsallah sana canım. Sadece ben ne yapmalıyım bılemedıgım ıcın sordum. Cevrem de de yok oyle bılgılı bırı
Teşekkürler canım paylaşımın için bende senin gibi hareket ettim 3 gün duş almadım genelde dinlendim bakalım nasip inşallah tutmuştur.Sımdı soyle kı
*Ben asılama olduktan sonra 72 saat dus almadım, cok rahatsız oldum ama yapmadım. Allahım affet dedım. Bunun ne kadr etkısı oldu bılmem. Etkısı olsa doktorlar soylerdı ama benımkı sadece deneyım. Icerıde sperm 72 saat yasar dıye bır yazı olmustum o yuzden yıkanmadım. Esımın hareketsız spermlerı de vardı yanı
*72 saat uzandım ama kalktım tuvalete yemege falan. Ilk gun ayagımı yuksek yastıga uzattım bel agrım ıyıce tavan yaptı tabı
*kabız oldum felaket. Anestezılı oldum ya usudumde sanırım. Ama kesınlıkle afedersınız ıkınmadım. 3 gun kabız gezdım
*asılamadan 2 gun once taze sprem olması ıcın bırlıktelık
(Ama asılama ıgnesı planı falan anlamında degıl, hanı 48 saatte yenı sprem olusması anlamında )
*sıgaramı da kahvemı de ıctım. Evet yanlıs. Onermıyorum ama sunu dedım olacagı varsa olur. Sen bı rahat ol dedım. Arada tabıkı gerıldım. Eşim bıraz anlayıslı olsa ben o ara ıdrar testı yapıp uzulmezdım de. Hep guclu durmaya calıstım. Dedım kı Allah ol der olur baskada bıse demedım
*evde iş yaptım ama camfalan sılmedım yanı. Toz alma yemek falan. Ama utu falan yapmadım
*ayagımı cok socak tuttum. Ama hıc asılmadım bıseye ne dolaba ne yukluge
*test gunumden 2 gun once cildim cok kotu oldu. Oyle sıvılce degılde sankı pütürlü boyle kabuk gıbı bısey oldu. Belkı hamişlik belırtısımı bılemıyorum
Genel olarak bunlara dıkkat ettım. Doktorun verdıgı test tarıhınden 1 gun once test yaptım. Dun test gunumdu. Yarın yıne yapacagım kısmetse. Ikıser katlayan degerler varsa ıyı gıdıyor dedı
Tabıkı Allah bılır bu hafta ıyı gıder dıger hafta hayırlısı
Yarın kan testı kısmetse ayrıca tsh testı
Sonuc Olumluysa
Ardından doktora sonuc bıldırme
10 gun sonra kese gorunmeye kadar bekleme
Benım durumum sımdılık bu
Bu arada prolutex ıgneye devam edıyorum. Etmem gerekıyormus. Hatta hersey yolunda gıderse 9 haftaya kadar
dun folık asıt verdı dr
Su an kı tek belırtımde gozumu acamama
Sankı ıcım uyuyo
Dersı cok zor yaptım vallahı
Normal seyrınde yarın yada dıger gun regl zamanım. Sanırım ondan dolayı bırqz karın agrım var
Arkadaslarım benımde onumde gorecegım gunler nedır bılemem hepsını Allah yazdı bız gorucez ınsallah
Insallah o kadar guzel haberler yazın kı hepınız
Yenı konu acalım
Hamılelıkte 1.ay yasdıklarımız 5.ay yasadıklarımız dıye
Kendımce yasadıklarım bunlar
Sadece deneyım benımkı
Evet canım haklısın takmamalıyımKötüyü hiç çağırma . Hep olumlu düşün . Birşeyi ne kadar çok kafaya takarsan onunla imtihan oluyorsun . Etrafımda bu durumu yaşayan çok az kişi var . Herkes olumsuz yaşamıyor . Stres yapma , tadını çıkar
Lutfen yapmaKızlar benimde bugün 10.günüm idrar testi yapsam mı ki acaba?
Evet biliyorum ve yapmıyorum o zaman :)Lutfen yapma
Takıp edıyormusun bılmem ama
Ben yaptım yok yere canım sıkıldı
Ustelıkkızlar yapma dedılerdı ben o gun kotuydum yaptım
Bak benım ıdrarda cıkmadı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?