Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkürler canım paylaşımın için bende senin gibi hareket ettim 3 gün duş almadım genelde dinlendim bakalım nasip inşallah tutmuştur.
Insallah hayırlısıyla olsun
Doktor demedı bana hatta hemen dus alabılırsın
Yatma
Okula gıtdedı
Demekkı doktorun dedıklerının tersını yapmısım ben :)

Evet biliyorum ve yapmıyorum o zaman :)
Narın bana cok guzel bır cvp yazmıstı. Onu nasıl buluyoruz bılmıyorum ama kanda daha dogru cıktıgını
Idrarda daha gec cıktıgını
Hatta demıstıkı hcg bebegın kakası gıbı dıye
Lutfen onu oku ve
Yapma bekle
Kan vereyımmı desen bısey dıgemem
Ama ıdrar teatı yapma

Insallah hayırlısıyla olsun
Doktor demedı bana hatta hemen dus alabılırsın
Yatma
Okula gıtdedı
Demekkı doktorun dedıklerının tersını yapmısım ben :)
Bende forumlardan okudum hep genelde dikkat edenlerin tutmuş evet doktorlar normal hayata devam edin diyorlar ama dikkat etmek gerek diye düşünüyorum ben sonuçta doktor eliyle bir işlem gerçekleştiriliyor.

Yok canım yapmıcam cuma günü kan testi vericem inşallah o zamana beklerim bakalım inşallah güzel sonuç alırım :)

Benimde kilo proplemim var 10 kilo vermem gerek en az

Canim cikti mi sonucun

Kızlar sonucum çıktı, 10. Gün 3,1 ancak prolaktin östrojen ve progesteron yüksek. Bekleyeyim artık.
Benimde 10.gün 2.7 çıkmıştı ama 2 gün sonra hasta oldum. Progesteron döllenme olmuş mu olmamış mı onu gösteriyor. Döllenme gerçekleşmiş ama değerine göre tutunamamış gibi canım. Bekle bakalım belki de geç döllenmedir inşallah yükselir..

Sağol canım inşallah. Benim aşılamanın 10. Günü ama aşılama olduğunda henüz yumurta çatlamamıştı. Geç döllenmedir inşallah. İlginç olan o küçücük değer 3 idrar testinde de çok silik çıktı.

İdrar testlerine pek güvenmiyorum yanıltıcı olabiliyor. Ama her ihtimali de göz önünde bulundurmamız lazım. Bana da ilginç geldi. Bir de sabah ilk idrarla dene bakalım bende merak ettim :))) Tekrar kan vercek misin?

Kizlar merhaba bende dün ilk aşılamamı oldum bugün 1.günüm doktorum aşılama esnasında rahimde polip oluşmuş ignelerden eger asılaman tutmazsa gel ss alalım dedi bende o an aşılamanın heyecanıyla tamam dedim ama neye tamam dediģimi anlamadım açikçası böyle bisey yaşıyan veya bilgisi olan varmı?

Rİça ederim canım doktorun başka bi şekil soylemediyse mantığına nasıl uyuyorsa öyle yap

Kızlar birşey soracağım asilamanin 9.gunu 2 gündür sağ üst bacağımda kasılmalar var bazen çok canımı acıtıyor genelde akşamları da göğsümün altında iğne batmaları oluyor.ilac etkisi hala sürüyormudur sizce?

Canım hoşgeldin öncelikle hayırlı olsun inşallah,benim bilgim yok ama mutlaka bilen vardır.

Benimde kilo proplemim var 10 kilo vermem gerek en az
Canım kılonun etkısını bılmıyorum ama
Benım velılerımın beser altısar cocukları var Allah bagıslasın hepsını
Ama hepsı kılo yogunlugu olan kısıler.
Yanı olursa olur cok kafana takma anlamında dıyorum
Ve o kadar saglıksız beslenıyorlar kı bı gorsen

Ben rutın kontrole gıttıgımde polıp var dedılerdı. Amelıyat oldum
Polıp denılen kucuk et benlerıymıs
Ondn sonra asılamaya baslamıstım
Onceden varmıydu?
Asılama oncesı tam baktılar mı

Ben rutın kontrole gıttıgımde polıp var dedılerdı. Amelıyat oldum
Polıp denılen kucuk et benlerıymıs
Ondn sonra asılamaya baslamıstım
Onceden varmıydu?
Asılama oncesı tam baktılar mı
aşılama esnasında tedavi süresinde polip oluşmuş onu hatirlat ss alalım dedi sadece canim daha önce hic bir doktor polip var dememişti

Canım bel fıtıgın var mu
Benım var
Aynı sey bu ıgnelere basladıgımda cok olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…