- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.321
Insallah hayırlısıyla olsunTeşekkürler canım paylaşımın için bende senin gibi hareket ettim 3 gün duş almadım genelde dinlendim bakalım nasip inşallah tutmuştur.
Narın bana cok guzel bır cvp yazmıstı. Onu nasıl buluyoruz bılmıyorum ama kanda daha dogru cıktıgınıEvet biliyorum ve yapmıyorum o zaman :)
Bende forumlardan okudum hep genelde dikkat edenlerin tutmuş evet doktorlar normal hayata devam edin diyorlar ama dikkat etmek gerek diye düşünüyorum ben sonuçta doktor eliyle bir işlem gerçekleştiriliyor.Insallah hayırlısıyla olsun
Doktor demedı bana hatta hemen dus alabılırsın
Yatma
Okula gıtdedı
Demekkı doktorun dedıklerının tersını yapmısım ben :)
Yok canım yapmıcam cuma günü kan testi vericem inşallah o zamana beklerim bakalım inşallah güzel sonuç alırım :)Narın bana cok guzel bır cvp yazmıstı. Onu nasıl buluyoruz bılmıyorum ama kanda daha dogru cıktıgını
Idrarda daha gec cıktıgını
Hatta demıstıkı hcg bebegın kakası gıbı dıye
Lutfen onu oku ve
Yapma bekle
Kan vereyımmı desen bısey dıgemem
Ama ıdrar teatı yapma
Benimde kilo proplemim var 10 kilo vermem gerek en azAdet olma günüme bakarsam benim aşılamadan bir gün önce yumurta çatlamış . Pazar ilişki olmuştu . Salı yumurta Çatladı . Çarşamba da aşılama oldu . Yani biz hiç olmayacak zaman da mı denedik . Şu günü bi denk getiremedik zaten . Zamanında denk gelmişti . Yavrumun doğması nasip olmadı . Bu arada sıkı diyete girdim kuzular . Bu iğnelerden dolayı 3 kilo almışım onları vereyim bari diğer tedaviye geçmeden .
Canim cikti mi sonucunBende meraktan oluyorum bide cok fena grip oldum ilacta icmiyorum kendime eziyet. Ama isyerinde bi kosu girtim kan tahlili verdim sonuc 2 de cikacak umarim bende size mutlu haberi veririm doktor ilaca baslamak icin gebelige bakalim dedi verdim gitti bende
Benimde 10.gün 2.7 çıkmıştı ama 2 gün sonra hasta oldum. Progesteron döllenme olmuş mu olmamış mı onu gösteriyor. Döllenme gerçekleşmiş ama değerine göre tutunamamış gibi canım. Bekle bakalım belki de geç döllenmedir inşallah yükselir..Kızlar sonucum çıktı, 10. Gün 3,1 ancak prolaktin östrojen ve progesteron yüksek. Bekleyeyim artık.
Sağol canım inşallah. Benim aşılamanın 10. Günü ama aşılama olduğunda henüz yumurta çatlamamıştı. Geç döllenmedir inşallah. İlginç olan o küçücük değer 3 idrar testinde de çok silik çıktı.Benimde 10.gün 2.7 çıkmıştı ama 2 gün sonra hasta oldum. Progesteron döllenme olmuş mu olmamış mı onu gösteriyor. Döllenme gerçekleşmiş ama değerine göre tutunamamış gibi canım. Bekle bakalım belki de geç döllenmedir inşallah yükselir..
İdrar testlerine pek güvenmiyorum yanıltıcı olabiliyor. Ama her ihtimali de göz önünde bulundurmamız lazım. Bana da ilginç geldi. Bir de sabah ilk idrarla dene bakalım bende merak ettim :))) Tekrar kan vercek misin?Sağol canım inşallah. Benim aşılamanın 10. Günü ama aşılama olduğunda henüz yumurta çatlamamıştı. Geç döllenmedir inşallah. İlginç olan o küçücük değer 3 idrar testinde de çok silik çıktı.
14 günü tamamlayayım adet olmazsam veririm.İdrar testlerine pek güvenmiyorum yanıltıcı olabiliyor. Ama her ihtimali de göz önünde bulundurmamız lazım. Bana da ilginç geldi. Bir de sabah ilk idrarla dene bakalım bende merak ettim :))) Tekrar kan vercek misin?
Rİça ederim canım doktorun başka bi şekil soylemediyse mantığına nasıl uyuyorsa öyle yapMesajıma cevap verdiğin için teşekkür ederim canımya bana da çatlatma iğnesinden hemen önce yada hemen sonra dedi hemşire ama bana göre de hemen önce olması daha mantıklı geldi ama eşimizin spermin de sorun yoksa tabi
Kizlar merhaba bende dün ilk aşılamamı oldum bugün 1.günüm doktorum aşılama esnasında rahimde polip oluşmuş ignelerden eger asılaman tutmazsa gel ss alalım dedi bende o an aşılamanın heyecanıyla tamam dedim ama neye tamam dediģimi anlamadım açikçası böyle bisey yaşıyan veya bilgisi olan varmı?
Canım kılonun etkısını bılmıyorum amaBenimde kilo proplemim var 10 kilo vermem gerek en az
Iyı masallahKızlar sonucum çıktı, 10. Gün 3,1 ancak prolaktin östrojen ve progesteron yüksek. Bekleyeyim artık.
Ben rutın kontrole gıttıgımde polıp var dedılerdı. Amelıyat oldumKizlar merhaba bende dün ilk aşılamamı oldum bugün 1.günüm doktorum aşılama esnasında rahimde polip oluşmuş ignelerden eger asılaman tutmazsa gel ss alalım dedi bende o an aşılamanın heyecanıyla tamam dedim ama neye tamam dediģimi anlamadım açikçası böyle bisey yaşıyan veya bilgisi olan varmı?
aşılama esnasında tedavi süresinde polip oluşmuş onu hatirlat ss alalım dedi sadece canim daha önce hic bir doktor polip var dememiştiBen rutın kontrole gıttıgımde polıp var dedılerdı. Amelıyat oldum
Polıp denılen kucuk et benlerıymıs
Ondn sonra asılamaya baslamıstım
Onceden varmıydu?
Asılama oncesı tam baktılar mı
Canım bel fıtıgın var muKızlar birşey soracağım asilamanin 9.gunu 2 gündür sağ üst bacağımda kasılmalar var bazen çok canımı acıtıyor genelde akşamları da göğsümün altında iğne batmaları oluyor.ilac etkisi hala sürüyormudur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?