- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.341
Sağol canım değer çok düşük artıp artmayacağını meçhul Allah’tan ümit kesilmez. Yülselsin diye bekleyeceğim. Tesellim aşılamada hala yumurtam çatlamadığı için geç döllenme olabileceği bunun yanında prolaktinin yükselmesi ayaklarımın hiç ısınmamalı ve su gibi akıntımın olması.Iyı masallah
Bır anda yukselıyor ya hanı
2 ser kat
Yukselır ınsallah
Kafana takma
Benden hıc ostrajen progeateron falan ıstemedılee hıc
Canım birşey soracağım senin değerin 65.35 mi 6535 mi.Iyı masallah
Bır anda yukselıyor ya hanı
2 ser kat
Yukselır ınsallah
Kafana takma
Benden hıc ostrajen progeateron falan ıstemedılee hıc
Haklısın etrafta cok kilolu olup çoçuğu olanlar çok ama biz gibi hamile kalamayanlarda buda sorun olarak görülüyor sanırım mesela hastanede kızın teki 75 kiloyken doktor yumurtaların yağ bağlamış zayflaman lazım demiş tüp mide ameliyatı olup 60 a kadar düşmüşCanım kılonun etkısını bılmıyorum ama
Benım velılerımın beser altısar cocukları var Allah bagıslasın hepsını
Ama hepsı kılo yogunlugu olan kısıler.
Yanı olursa olur cok kafana takma anlamında dıyorum
Ve o kadar saglıksız beslenıyorlar kı bı gorsen
Amann ayaklarını sıcak tut canım. Annem hep oyl derSağol canım değer çok düşük artıp artmayacağını meçhul Allah’tan ümit kesilmez. Yülselsin diye bekleyeceğim. Tesellim aşılamada hala yumurtam çatlamadığı için geç döllenme olabileceği bunun yanında prolaktinin yükselmesi ayaklarımın hiç ısınmamalı ve su gibi akıntımın olması.
Bol su ıc benceHaklısın etrafta cok kilolu olup çoçuğu olanlar çok ama biz gibi hamile kalamayanlarda buda sorun olarak görülüyor sanırım mesela hastanede kızın teki 75 kiloyken doktor yumurtaların yağ bağlamış zayflaman lazım demiş tüp mide ameliyatı olup 60 a kadar düşmüş
Bildiğim kadarıyla yok canım ama asilamam tutmazsa bir doktora gidicem artıkCanım bel fıtıgın var mu
Benım var
Aynı sey bu ıgnelere basladıgımda cok olmustu
65 canımCanım birşey soracağım senin değerin 65.35 mi 6535 mi.
Birisi 3000 lü bir değer paylaşmıştı senin 2 gün sonraki değerin sanmıştım. Allah sağlıkla kucağınaversin65 canım
Bınlı deger degıl
Aman oyle olmasında sımdılık
Oyle olursa dıs gebelık Allah korusun
Aşılaman hangi gündüYarın sabahtan kan verecegım bakalım
Dualarınıza talıbım
Insallah 2 ye katlanmıstır da bıraz kafam rahatlar hayırlısıyla
İnşallah canım katlanır. O kadar zaman bekliyosun, bulmuşken kaybetmekten de korkuyosun. Sabır gerektiren bi süreç. . Sımsıkı tutunun birbirinize tamam mıYarın sabahtan kan verecegım bakalım
Dualarınıza talıbım
İnşallah canım katlanmıştır dualarım sizinle sağlıkla bebişini alırsın kucağınaYarın sabahtan kan verecegım bakalım
Dualarınıza talıbım
Hayırlısı olsun canım. Biliyorsun aşılamanın tutma olasılığı baya düşük. Gönül ister ki bizler de o dilime girelim ama nasibimizde yokmuş demekki deyip önümüzdeki aylara bakcaz. Ne zaman adet olman gerekiyordu? 17.gün uzun bi süreBenimde sonucum cikti 1.20 yani negatif ilk asilamamditutmamis 17.gun bugun bakalim reglimi bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım benim güzel değerlerin olsun inşallahYarın sabahtan kan verecegım bakalım
Dualarınıza talıbım
Hayırlısı olsun canım , nasip önümüze bakacağız . Sıkma canını .Benimde sonucum cikti 1.20 yani negatif ilk asilamamditutmamis 17.gun bugun bakalim reglimi bekliyorum
Normalde 3 ekimde oldum en son bugun yarin olmam gerekiyor sanirim.Hayırlısı olsun canım. Biliyorsun aşılamanın tutma olasılığı baya düşük. Gönül ister ki bizler de o dilime girelim ama nasibimizde yokmuş demekki deyip önümüzdeki aylara bakcaz. Ne zaman adet olman gerekiyordu? 17.gün uzun bi süre
Aynen canim ne diyeyim hayirlisi olsunHayırlısı olsun canım , nasip önümüze bakacağız . Sıkma canını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?