Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iyı masallah
Bır anda yukselıyor ya hanı
2 ser kat
Yukselır ınsallah
Kafana takma
Benden hıc ostrajen progeateron falan ıstemedılee hıc
Sağol canım değer çok düşük artıp artmayacağını meçhul Allah’tan ümit kesilmez. Yülselsin diye bekleyeceğim. Tesellim aşılamada hala yumurtam çatlamadığı için geç döllenme olabileceği bunun yanında prolaktinin yükselmesi ayaklarımın hiç ısınmamalı ve su gibi akıntımın olması.

Haklısın etrafta cok kilolu olup çoçuğu olanlar çok ama biz gibi hamile kalamayanlarda buda sorun olarak görülüyor sanırım mesela hastanede kızın teki 75 kiloyken doktor yumurtaların yağ bağlamış zayflaman lazım demiş tüp mide ameliyatı olup 60 a kadar düşmüş

Amann ayaklarını sıcak tut canım. Annem hep oyl der

Bol su ıc bence

Benimde sonucum cikti 1.20 yani negatif ilk asilamamdi tutmamis 17.gun bugun bakalim reglimi bekliyorum
Hayırlısı olsun canım. Biliyorsun aşılamanın tutma olasılığı baya düşük. Gönül ister ki bizler de o dilime girelim ama nasibimizde yokmuş demekki deyip önümüzdeki aylara bakcaz. Ne zaman adet olman gerekiyordu? 17.gün uzun bi süre

Normalde 3 ekimde oldum en son bugun yarin olmam gerekiyor sanirim. cok feci gribim bende sonucumu bekledim antibiyotik baslamak icin simdi gidip ilaclarimi alacagim

Kızlar benimde aşılamanın 9.günü belirti olması gerekmez mi artık, 2gun önceye kadar belim kasıklarım ağrıyordu simdi göğüs şişliği dışında bisey yok sanırım tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…