Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benimde aşılamanın 9.günü belirti olması gerekmez mi artık, 2gun önceye kadar belim kasıklarım ağrıyordu simdi göğüs şişliği dışında bisey yok sanırım tutmadı
yok canim belirti öyle hergün olacak diye birsey yok icini ferah tut. gögsümde agri ve hassasiyet vardi benimde, asilamanin 10.günü gittim kan verdim 8 cikmisti. sendede olabilir üzülme sakin. moralini yüksek tut.

hadi hayirlisi olsun hakkinda. insallah hayirlisiyla güzel sonuc alirsin. bende 10.günü ilacin etkisi cikmamisti. ama her vucut farkli 10-12 gün arasi atiliyr deniliyor genelde

ne sonucu? beta hcg sonucu 1saat icerisinde cikiyor. eger bahsettigin buysa.
Yanlış sordum pardon bugün aşılamamın 6. Günü gün geçmiyor sanki kaçıncı günde belli olur en erken gebelik olup olmadığını bide sonucu öğrenmek için gittiğinizde gebelik testi yaptırcam demiyomusunuz beta hcg testimi olcaz sanırım bu konularda çok cahilim

Estf cahıllık olurmu
Hıc bırımıze evlenırken anlatmadılar
Malesef ıste asılama falan hepınimız ogrendık
Yoksa kendı kendıne hamıle kalıp regl gecıp 2 aylık hamıle ıken ogrenennler var
Gebelık testı demen kafiii
Testın adı beta hcg

Saol canım gebelik testi deyince beta hcg yemi bakıyorlar sadece yani ikisi ayni şey

İnşallah canım katlanır. O kadar zaman bekliyosun, bulmuşken kaybetmekten de korkuyosun. Sabır gerektiren bi süreç. . Sımsıkı tutunun birbirinize tamam mı
Oyyy narınımm canımm 151 cıktı bugun. Hamdolsun Rabbıme bakalım herset Rabbımden

canim sen en azindan 10. veya 12. gününe kadar beklemeye calis. bende bekleyemeden 10.günü test yapmistim. hayirlisi olsun allahtan.

Bugune sukur canım
Allah razı olsun
Hepınızın sevındıgını bılıyorum
Sagolasın
Uyku halım var devamlı
Senın ?
canim bende is yerinden eve geldigmde koltukta uyuya kaliyorum. daha sonra yemekten sonra uzanirken yine uyuya kalmisim. aslinda doktorum iki gpn sonra kan ver dedi bana.yani toplamda 4 gün sonra oluyor baktirdigm günden itibaren. ama ben 2 gün sonra baktirayim diyorum tekrar, yani bugün.

ZEYnep nasılsın hocam
Hocam iyiyim çok şükür şimdi gördüm değerini çokkkk güzellll Bian önce keseyi gör inşallahBende bi değişiklik Yok dün hemşire aradı gebelik Yok diye.Hadi yaaa dedim şelale gibi adet oluyorum gebelik testi istiyolar Herneyse öbür adetinde gel tüp bebeğe başlayalım diyo doktor dedi.Bakalım daha karar vermedim napıcama

hakkinda hayirlisi olsun arkadasim. peki kac asilama denedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…