- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.361
İyiyim canım saolasın. Valla çok sabırlısın ben 10.gün test yapmıştım ve 12.gün hasta oldum. Kaçıncı gün test yapmanı istedi doktor? Bebiş yoksa ki inşallah vardır başka sebepten adetin gecikiyor olabilir. Bence ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi olur :)))
yok canim belirti öyle hergün olacak diye birsey yok icini ferah tut. gögsümde agri ve hassasiyet vardi benimde, asilamanin 10.günü gittim kan verdim 8 cikmisti. sendede olabilir üzülme sakin. moralini yüksek tut.Kızlar benimde aşılamanın 9.günü belirti olması gerekmez mi artık, 2gun önceye kadar belim kasıklarım ağrıyordu simdi göğüs şişliği dışında bisey yok sanırım tutmadı
canim sonucun nedir? hadi hayirlisi insallah bende 2 gün sonra vericem yineYarın sabahtan kan verecegım bakalım
Dualarınıza talıbım
Insallah 2 ye katlanmıstır da bıraz kafam rahatlar hayırlısıyla
hadi hayirlisi olsun hakkinda. insallah hayirlisiyla güzel sonuc alirsin. bende 10.günü ilacin etkisi cikmamisti. ama her vucut farkli 10-12 gün arasi atiliyr deniliyor geneldeKızlar birşey soracağım asilamanin 9.gunu 2 gündür sağ üst bacağımda kasılmalar var bazen çok canımı acıtıyor genelde akşamları da göğsümün altında iğne batmaları oluyor.ilac etkisi hala sürüyormudur sizce?
ne sonucu? beta hcg sonucu 1saat icerisinde cikiyor. eger bahsettigin buysa.Sonuç en erkenznezaman çıkar kızlar
Yanlış sordum pardon bugün aşılamamın 6. Günü gün geçmiyor sanki kaçıncı günde belli olur en erken gebelik olup olmadığını bide sonucu öğrenmek için gittiğinizde gebelik testi yaptırcam demiyomusunuz beta hcg testimi olcaz sanırım bu konularda çok cahilimne sonucu? beta hcg sonucu 1saat icerisinde cikiyor. eger bahsettigin buysa.
Sagol canım Allah razı olsunBirisi 3000 lü bir değer paylaşmıştı senin 2 gün sonraki değerin sanmıştım. Allah sağlıkla kucağınaversin
Estf cahıllık olurmuYanlış sordum pardon bugün aşılamamın 6. Günü gün geçmiyor sanki kaçıncı günde belli olur en erken gebelik olup olmadığını bide sonucu öğrenmek için gittiğinizde gebelik testi yaptırcam demiyomusunuz beta hcg testimi olcaz sanırım bu konularda çok cahilim
Saol canım gebelik testi deyince beta hcg yemi bakıyorlar sadece yani ikisi ayni şeyEstf cahıllık olurmu
Hıc bırımıze evlenırken anlatmadılar
Malesef ıste asılama falan hepınimız ogrendık
Yoksa kendı kendıne hamıle kalıp regl gecıp 2 aylık hamıle ıken ogrenennler var
Gebelık testı demen kafiii
Testın adı beta hcg
Oyyy narınımm canımm 151 cıktı bugun. Hamdolsun Rabbıme bakalım herset Rabbımdenİnşallah canım katlanır. O kadar zaman bekliyosun, bulmuşken kaybetmekten de korkuyosun. Sabır gerektiren bi süreç. . Sımsıkı tutunun birbirinize tamam mı
Ikısı aynı sey canımSaol canım gebelik testi deyince beta hcg yemi bakıyorlar sadece yani ikisi ayni şey
Sılam 1 gun sen 1 gun ben kan verıyoruz :)canim sonucun nedir? hadi hayirlisi insallah bende 2 gün sonra vericem yine
canim sen en azindan 10. veya 12. gününe kadar beklemeye calis. bende bekleyemeden 10.günü test yapmistim. hayirlisi olsun allahtan.Yanlış sordum pardon bugün aşılamamın 6. Günü gün geçmiyor sanki kaçıncı günde belli olur en erken gebelik olup olmadığını bide sonucu öğrenmek için gittiğinizde gebelik testi yaptırcam demiyomusunuz beta hcg testimi olcaz sanırım bu konularda çok cahilim
ayyy süper cok sevindim arkadasim! cok cok tebrik ediyorum ins böyle artar. evt canim öyle oluyor:)Sılam 1 gun sen 1 gun ben kan verıyoruz :)
151 cıktı
Nasılsın
Bugune sukur canımayyy süper cok sevindim arkadasim! cok cok tebrik ediyorum ins böyle artar. evt canim öyle oluyor:)
iyim cok sükür, sen nasilsin canim?
canim bende is yerinden eve geldigmde koltukta uyuya kaliyorum. daha sonra yemekten sonra uzanirken yine uyuya kalmisim. aslinda doktorum iki gpn sonra kan ver dedi bana.yani toplamda 4 gün sonra oluyor baktirdigm günden itibaren. ama ben 2 gün sonra baktirayim diyorum tekrar, yani bugün.Bugune sukur canım
Allah razı olsun
Hepınızın sevındıgını bılıyorum
Sagolasın
Uyku halım var devamlı
Senın ?
Hocam iyiyim çok şükür şimdi gördüm değerini çokkkk güzellllZEYnep nasılsın hocam
hakkinda hayirlisi olsun arkadasim. peki kac asilama denedin?Hocam iyiyim çok şükür şimdi gördüm değerini çokkkk güzellllBian önce keseyi gör inşallah Bende bi değişiklik Yok dün hemşire aradı gebelik Yok diye.Hadi yaaa dedim şelale gibi adet oluyorum gebelik testi istiyolar Herneyse öbür adetinde gel tüp bebeğe başlayalım diyo doktor dedi.Bakalım daha karar vermedim napıcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?