- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.381
Icıne sınsın o zaman baktır canım bugubcanim bende is yerinden eve geldigmde koltukta uyuya kaliyorum. daha sonra yemekten sonra uzanirken yine uyuya kalmisim. aslinda doktorum iki gpn sonra kan ver dedi bana.yani toplamda 4 gün sonra oluyor baktirdigm günden itibaren. ama ben 2 gün sonra baktirayim diyorum tekrar, yani bugün.
yok canim, daha sonra yine yaptirdim. 38 cikmisti. simdi 2 gün gecti aksama yine baktirayim diyorum. ins hayirla yükselir canim dua et sende.Icıne sınsın o zaman baktır canım bugub
Sonucta 1 saate cıkıuor
En son 8,0 dı dımı
Canım benımHocam iyiyim çok şükür şimdi gördüm değerini çokkkk güzellllBian önce keseyi gör inşallah Bende bi değişiklik Yok dün hemşire aradı gebelik Yok diye.Hadi yaaa dedim şelale gibi adet oluyorum gebelik testi istiyolar Herneyse öbür adetinde gel tüp bebeğe başlayalım diyo doktor dedi.Bakalım daha karar vermedim napıcama
Tamam sımdı hatırladım 38 dogruyok canim, daha sonra yine yaptirdim. 38 cikmisti. simdi 2 gün gecti aksama yine baktirayim diyorum. ins hayirla yükselir canim dua et sende.
İnşallah ikinizinde sağlıkla geçer hamileliğiniz ve bebişlerinizş kucağınıza alırsınız sağlıklaTamam sımdı hatırladım 38 dogru
Insallah hayırla en onemlısı o
80 e yaklasmıstır ınsallah
Allah razı olsun canımİnşallah ikinizinde sağlıkla geçer hamileliğiniz ve bebişlerinizş kucağınıza alırsınız sağlıklaBizi içinde dua edin kızlar inşallah
aminnn insallah canim. allah razi olsun. haber veririm size.Tamam sımdı hatırladım 38 dogru
Insallah hayırla en onemlısı o
80 e yaklasmıstır ınsallah
nazlisu, allah razi olsun canim aminn. insallah! ben hep dua ediyorum, tüm isteyenlere diye, allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin ins.İnşallah ikinizinde sağlıkla geçer hamileliğiniz ve bebişlerinizş kucağınıza alırsınız sağlıklaBizi içinde dua edin kızlar inşallah
biraz arastirdim canim. suanda bende 3 haftaliksin diye cikiyor. rabbim hayirlisiyla yükselmesini nasip etsin insallah! internetden baktim suanda 13.Kasimda gebelik testleri kesin sonuc gösterir diyor. yani muhtemelen kesede o zamanlara yakin gözükür. 20. kasimdada kalp atislari duyulmaya baslanabilir diyor.Sıla bu kese kalp atısı bu surecte bılgı sahıbımısın canım
Ben degılım de
Canim 12.gun kan testi yaptirsam cikar mi doktor 14.gun dedi sonuca gore progestani birak dedi pazar gunu 12.gunum esim sehir disinda olcak varsa ona sürpriz olur yoksada en azindan o bekleme sürecinde o benden daha çok stres oluyoryok canim belirti öyle hergün olacak diye birsey yok icini ferah tut. gögsümde agri ve hassasiyet vardi benimde, asilamanin 10.günü gittim kan verdim 8 cikmisti. sendede olabilir üzülme sakin. moralini yüksek tut.
Yazdim canimm bu sabah maalesef 1.20 negatif cikti 18.gunumdu. hala regli olmadim hic agrida yok ben anlamadim bu isi.EZ sonucun ne oldu
Bıze yazmadın
2 tane canm bi önceki mayıs ayındaydıhakkinda hayirlisi olsun arkadasim. peki kac asilama denedin?
canim bence cikar. cünki benim 10.gün 8, 12.gün 38 cikmisti. icinde kalmasin yaptir bence. bende sabirsiz olanlardanim.varsa var daha dikkatli olurum, yoksada ümidimi keserim diye yaptirmistim ben. bizede haber ver, insallah hayirla gelmistir bebegin!Canim 12.gun kan testi yaptirsam cikar mi doktor 14.gun dedi sonuca gore progestani birak dedi pazar gunu 12.gunum esim sehir disinda olcak varsa ona sürpriz olur yoksada en azindan o bekleme sürecinde o benden daha çok stres oluyor
Evet canm ovulasyon testine başlıcam bu ayCanım benım
Bundan sonrakı ılk kan testınde pozıtıfı gor ınsallah, hemde ılkınde
Testle takıp yapıcaktın bıraz oyle demıstın degıl mı
Bı kac ay oyle denersın olmazsa tup bebege gecersın nasıpse
hayirlisi olsun hakkinda arkadasim. insallah hayirli haberler alirsin sende, sakin üzülme ve moralini düsürme. bol bol dua et.2 tane canm bi önceki mayıs ayındaydı
İnşallah canm sen ve @Pembe Ask da hergeçen gün güzel değerlerle karşılaşır keseyi görür burdan bize cinsiyet haberlerini verirsiniz inşallahhayirlisi olsun hakkinda arkadasim. insallah hayirli haberler alirsin sende, sakin üzülme ve moralini düsürme. bol bol dua et.
amin canim, allah razi olsun. insallah size güzel haberler verebiliriz bizde. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. hepimiz cok ugrasiyoruz.İnşallah canm sen ve @Pembe Ask da hergeçen gün güzel değerlerle karşılaşır keseyi görür burdan bize cinsiyet haberlerini verirsiniz inşallah
Ay canim ne kadar çok yükseliyo masallah ikiz geliyo heralde yaaOyyy narınımm canımm 151 cıktı bugun. Hamdolsun Rabbıme bakalım herset Rabbımden
Doktorum 12 gün sonra test yaptır demişti,yarın adet günüm inşallah olmamhadi hayirlisi olsun hakkinda. insallah hayirlisiyla güzel sonuc alirsin. bende 10.günü ilacin etkisi cikmamisti. ama her vucut farkli 10-12 gün arasi atiliyr deniliyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?