Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Icıne sınsın o zaman baktır canım bugub
Sonucta 1 saate cıkıuor
En son 8,0 dı dımı

Canım benım
Bundan sonrakı ılk kan testınde pozıtıfı gor ınsallah, hemde ılkınde
Testle takıp yapıcaktın bıraz oyle demıstın degıl mı
Bı kac ay oyle denersın olmazsa tup bebege gecersın nasıpse

İnşallah ikinizinde sağlıkla geçer hamileliğiniz ve bebişlerinizş kucağınıza alırsınız sağlıkla Bizi içinde dua edin kızlar inşallah
Allah razı olsun canım
Amın
En tez zamanda olumlu sonuc al ınsallah
Eger duamız makbulse (su an durumumdan dolayı) dualarım hep sızınle

İnşallah ikinizinde sağlıkla geçer hamileliğiniz ve bebişlerinizş kucağınıza alırsınız sağlıkla Bizi içinde dua edin kızlar inşallah
nazlisu, allah razi olsun canim aminn. insallah! ben hep dua ediyorum, tüm isteyenlere diye, allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin ins.

Sıla bu kese kalp atısı bu surecte bılgı sahıbımısın canım
Ben degılım de
biraz arastirdim canim. suanda bende 3 haftaliksin diye cikiyor. rabbim hayirlisiyla yükselmesini nasip etsin insallah! internetden baktim suanda 13.Kasimda gebelik testleri kesin sonuc gösterir diyor. yani muhtemelen kesede o zamanlara yakin gözükür. 20. kasimdada kalp atislari duyulmaya baslanabilir diyor.
sende baksana internetden www.hesaplamaci.com. güzel bir uygulamaymis

yok canim belirti öyle hergün olacak diye birsey yok icini ferah tut. gögsümde agri ve hassasiyet vardi benimde, asilamanin 10.günü gittim kan verdim 8 cikmisti. sendede olabilir üzülme sakin. moralini yüksek tut.
Canim 12.gun kan testi yaptirsam cikar mi doktor 14.gun dedi sonuca gore progestani birak dedi pazar gunu 12.gunum esim sehir disinda olcak varsa ona sürpriz olur yoksada en azindan o bekleme sürecinde o benden daha çok stres oluyor

Canim 12.gun kan testi yaptirsam cikar mi doktor 14.gun dedi sonuca gore progestani birak dedi pazar gunu 12.gunum esim sehir disinda olcak varsa ona sürpriz olur yoksada en azindan o bekleme sürecinde o benden daha çok stres oluyor
canim bence cikar. cünki benim 10.gün 8, 12.gün 38 cikmisti. icinde kalmasin yaptir bence. bende sabirsiz olanlardanim.varsa var daha dikkatli olurum, yoksada ümidimi keserim diye yaptirmistim ben. bizede haber ver, insallah hayirla gelmistir bebegin!

Evet canm ovulasyon testine başlıcam bu ay Narin3587 sayesinde gaza geldim Bakalım artık hayırlısı iki buçuk yıldır gelmiyo tedavisiz gelicene pek umudum yok ama dualarında yer alalım inşallah

hayirlisi olsun hakkinda arkadasim. insallah hayirli haberler alirsin sende, sakin üzülme ve moralini düsürme. bol bol dua et.
İnşallah canm sen ve @Pembe Ask da hergeçen gün güzel değerlerle karşılaşır keseyi görür burdan bize cinsiyet haberlerini verirsiniz inşallah

İnşallah canm sen ve @Pembe Ask da hergeçen gün güzel değerlerle karşılaşır keseyi görür burdan bize cinsiyet haberlerini verirsiniz inşallah
amin canim, allah razi olsun. insallah size güzel haberler verebiliriz bizde. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. hepimiz cok ugrasiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…