- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.401
Canım tekrar hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Oyyy narınımm canımm 151 cıktı bugun. Hamdolsun Rabbıme bakalım herset Rabbımden
Aynen oyle canim, masallah sanada senin sat ne zamandi canimcanim bence cikar. cünki benim 10.gün 8, 12.gün 38 cikmisti. icinde kalmasin yaptir bence. bende sabirsiz olanlardanim.varsa var daha dikkatli olurum, yoksada ümidimi keserim diye yaptirmistim ben. bizede haber ver, insallah hayirla gelmistir bebegin!
Saol canim Allah razi olsun,yaklasik 5-6 gün fln var benimAynen oyle canim, masallah sanada senin sat ne zamandi canim
Hadi Hayirlisi insallah olmazsin ve degerin yüksek cikar.haber ver bizedeDoktorum 12 gün sonra test yaptır demişti,yarın adet günüm inşallah olmam
O zaman aşılamayı erken olmuşsun heralde canım 3 haftalik yazmışsın ya hemde, benim son adet tarihim 9 ekim aşılamam 15.gün yapıldı benimde reglime 5,6 gun var normaldeSaol canim Allah razi olsun,yaklasik 5-6 gün fln var benim
Sagol canım paylastıgın ıcın bu sayfayıbiraz arastirdim canim. suanda bende 3 haftaliksin diye cikiyor. rabbim hayirlisiyla yükselmesini nasip etsin insallah! internetden baktim suanda 13.Kasimda gebelik testleri kesin sonuc gösterir diyor. yani muhtemelen kesede o zamanlara yakin gözükür. 20. kasimdada kalp atislari duyulmaya baslanabilir diyor.
sende baksana internetden www.hesaplamaci.com. güzel bir uygulamaymis
Canım gormemısım o zaman kusura bakmaYazdim canimm bu sabah maalesef 1.20 negatif cikti 18.gunumdu. hala regli olmadim hic agrida yok ben anlamadim bu isi.
Cok sagol canım amınCanım tekrar hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bellımı olur canımEvet canm ovulasyon testine başlıcam bu ay @Narin3587 sayesinde gaza geldimBakalım artık hayırlısı iki buçuk yıldır gelmiyo tedavisiz gelicene pek umudum yok ama dualarında yer alalım inşallah
Canım ya doktora sordum yok dedıAy canim ne kadar çok yükseliyo masallah ikiz geliyo heralde yaa
Hamile olduğunu da tutturmustu belli mi olur bunu da tutturur belki adamın içine doğmuştur :)Canım ya doktora sordum yok dedı
Eşime kalsa kesın ıkız hatta ıkısıde erkek
Tovbe tovbe Allahın ısıne karısılırmı dıyorum
Yok ıkız ben bılıyorum demez mı
Rica ederim canim ne demek.tmm Benimde 3 hafta olmadi asilamaya.ama gebelikte son Adet günün baz aliniyormus.yani son Adet gününden itibaren hamilelik haftalari sayiliyor .Sagol canım paylastıgın ıcın bu sayfayı
Ama 3 hafta olmadı benım aşılama
Canim Evt asilamayi 10.gün oldum Ben. Normalde biraz erken oldum. Son adet gününden itibaren hamilelik hesaplaniyormus canim. Bende bilmiyordum arkadasimdan ögrwndimO zaman aşılamayı erken olmuşsun heralde canım 3 haftalik yazmışsın ya hemde, benim son adet tarihim 9 ekim aşılamam 15.gün yapıldı benimde reglime 5,6 gun var normalde
Kızlar testlerde aşılama gününü sayıyor muyuz?Canim Evt asilamayi 10.gün oldum Ben. Normalde biraz erken oldum. Son adet gününden itibaren hamilelik hesaplaniyormus canim. Bende bilmiyordum arkadasimdan ögrwndim
Amin canım benim inşallahnazlisu, allah razi olsun canim aminn. insallah! ben hep dua ediyorum, tüm isteyenlere diye, allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin ins.
Evet benim 11. Günüm. Senin de inşallah pozitif olurKızlar testlerde aşılama gününü sayıyor muyuz?
Allah yardımcın olsun canım hayırlısı olsun ❤Yarın kas testi vereceğim benim için dua eder misiniz kızlar
Amin canım inşallah seninde pozitif çıkarEvet benim 11. Günüm. Senin de inşallah pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?