Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım inşallah seninde pozitif çıkar Benimde yarın 13.günüm senin ne zaman test günün?
Pazar ama aşılama sırasında yumurtam çatlamamıştı. Onun için 1-2 gün eklenebilir. 3 gündür test yapıyorum hep belli belirsiz çift çizgi. Dün kanda 3,1 çıktı. Hep 1,2 nin altında çıkardı. Umut işte.

Kacinci gün 3.1 cikti arkadasim?benim 10.gün 8 cikti Simdi 100 lerdeyim cok sükür

Umut kesilmez canım inşallah yükseliyordur şuanda değerlerin. İnşallah tutunmuştur

Geç döllenme olmuştur belki inşallah pazar günü katlanmış rakamı görürsün canım
Sağol canım. Yarın senin de iyi haberini alırız inşallah. Birşey rica edeceğim. Tahlilini devlette yaptıracaksan östrojen prolaktin ve progesterona da baktırır mısın. Biliyorsun bunların yüksekliği gebelik olma ihtimalini artırıyor ve düşük olması gebeliğin olmadığını gösteriyor. Gebe arkadaşlara diyeceğim ama onlar artık tahlil yaptırmayacaktır. Senin de hamile olabileceğini düşünerek merak ettim. Ayrıca herhangi bir ilaç kullanıyor Musun?

Sağol canım özelde yaptıracağım ama oradan da isterim iyi oldu söylediğin . Duphaston verdi doktor bana sadece onu kullanıyorum

Evt canim vardi, gögüslerimde dolgunluk ve hassasiyet belirtileri vardi. Daha öncesindende bicak saplanir gibi kasik agrilarim oluyordu.sende varmi belirtiler cnm?
Benim de arada bir keskin bir kasık ağrısı oluyor. Sulu akıntım var. Normalden fazla tuvalete gidiyorum su içemememe rağmen, ateşim 37 nin altına düşmüyor ama ayak parmaklarım soğuk, göğüste hafif bir şişkinlik var ama aldığım progesteron ve östrojen dendir diye düşünüyorum. Uyku düzenim bozuk gece sabaha karışı uyanıp uyuyamıyorum ancak stresten olabilir. Kendimi de amma çok dinlemişim ya.

İnşallah canım hepimizin güzel haberleri olsun

Evet bende de oldu ağrılar ve sık idrara gitme bildiğimiz için tabi ki herşeyi dinliyoruz herşey umut oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…