- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.441
Amin canim Allah razi olsun cok tsk ederim.sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka hbr verin.Sağol canım. Allah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına versin
Sen yarinmi baktiracaktin degerlerine cnm?Evet bende de oldu ağrılar ve sık idrara gitme bildiğimiz için tabi ki herşeyi dinliyoruz herşey umut oluyor
Amin canım hepimiz içinSağol canım. Allah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına versin
Evet canıSen yarinmi baktiracaktin degerlerine cnm?
Hadi hakkinda Hayirlisi canim insallah cok cok yüksek cikar degerin ve bize mutlu Haberi verirsin.Evet canı
İnşallah canım çok teşekkürlerHadi hakkinda Hayirlisi canim insallah cok cok yüksek cikar degerin ve bize mutlu Haberi verirsin.
Aminnn insallah canimİnşallah canım çok teşekkürlerSende inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Hahahha..dımıHamile olduğunu da tutturmustu belli mi olur bunu da tutturur belki adamın içine doğmuştur :)
Oylemıı.. vallahı bılmıodum canım onu. Hanı bızım asılamayaRica ederim canim ne demek.tmm Benimde 3 hafta olmadi asilamaya.ama gebelikte son Adet günün baz aliniyormus.yani son Adet gününden itibaren hamilelik haftalari sayiliyor .
Hayır canım sıfır kabul edılıyor asılama gunuKızlar testlerde aşılama gününü sayıyor muyuz?
Allahım cumanın hurmetıne en hayırlı en mutlu olacagın sonuclar nasıp eylesın canımYarın kas testi vereceğim benim için dua eder misiniz kızlar
Hakkında hayırlısı olsun canımYarın kas testi vereceğim benim için dua eder misiniz kızlar
Insallah guzel haberler beklıyoruzArkadaşlar merhaba. İkinci aşılamada bugün 16.günüm 2 gün önce idrar da negatif çıktı ama dün gece ve bu sabahtan beri kahverengi lekeler geliyor peçeteye sildiğimde. Geçen mayısta da dış gebelik geçirdim ve şuan inanılmaz korkuyorum. Geldim kan verdim sonucumu bekliyorum inşallah kötü birşey demezler dua edin nolur
Tutunma kanamasıdır ınsallah ıyı dusunArkadaşlar merhaba. İkinci aşılamada bugün 16.günüm 2 gün önce idrar da negatif çıktı ama dün gece ve bu sabahtan beri kahverengi lekeler geliyor peçeteye sildiğimde. Geçen mayısta da dış gebelik geçirdim ve şuan inanılmaz korkuyorum. Geldim kan verdim sonucumu bekliyorum inşallah kötü birşey demezler dua edin nolur
Arkadaşlar merhaba. İkinci aşılamada bugün 16.günüm 2 gün önce idrar da negatif çıktı ama dün gece ve bu sabahtan beri kahverengi lekeler geliyor peçeteye sildiğimde. Geçen mayısta da dış gebelik geçirdim ve şuan inanılmaz korkuyorum. Geldim kan verdim sonucumu bekliyorum inşallah kötü birşey demezler dua edin nolur
Ben bılmıyorım o neKızlar aranızda dostinex kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?