Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba. İkinci aşılamada bugün 16.günüm 2 gün önce idrar da negatif çıktı ama dün gece ve bu sabahtan beri kahverengi lekeler geliyor peçeteye sildiğimde. Geçen mayısta da dış gebelik geçirdim ve şuan inanılmaz korkuyorum. Geldim kan verdim sonucumu bekliyorum inşallah kötü birşey demezler dua edin nolur

Rica ederim canim ne demek.tmm Benimde 3 hafta olmadi asilamaya.ama gebelikte son Adet günün baz aliniyormus.yani son Adet gününden itibaren hamilelik haftalari sayiliyor .
Oylemıı.. vallahı bılmıodum canım onu. Hanı bızım asılamaya
Sandım kı 14.gun test yaptık ya o gunden sayılıyo bıloyodum. E o zaman senle benım 1 ay mu yanı

Canlar ballar cumanız mübarek ola . Rabbim herşeyi gönlümüze göre hayırlısı ile versin . Hamişlere değerlerinin güzelce artmasını diliyorum , biz bekleyenlere ise sabrımızın sonunda diğerleri gibi mükafatımızı almayı nasip etmesi için yaradana dua ediyorum . Ümidi yitirmek Yok , çalışmalara tam gaz devam Çok şükür hergünümüze. Size şunu belirtmek isterim ki iyiki açmışım bu konu başlığını . Hergün her saat heyecanla haberlerinizi almak yaşantılarınıza ortak olmak çok mutluluk verici . İyiki varsınız .

Insallah guzel haberler beklıyoruz

Tutunma kanamasıdır ınsallah ıyı dusun

Kötü düşünme,hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…