- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.461
evt canim öyle. yani tam olarak hamileligimi ögrendigimde yani regl günümü, 4 haftalik fln olacak allahin izniyle. istersen sende doktoruna sorabilirsin.Oylemıı.. vallahı bılmıodum canım onu. Hanı bızım asılamaya
Sandım kı 14.gun test yaptık ya o gunden sayılıyo bıloyodum. E o zaman senle benım 1 ay mu yanı
olmazsin insallah, hayirlisi olsun arkadsim. kanda baktirdinmi?Kızlar bugün adet günüm her an olacakmışım gibi geliyor,bu seferde olmadı sanırım.
amin canim allah razi olsun, sanada hayirli cumalar. insallah sizlerde en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsiniz arkadaslar.Canlar ballar cumanız mübarek ola . Rabbim herşeyi gönlümüze göre hayırlısı ile versin .Hamişlere değerlerinin güzelce artmasını diliyorum , biz bekleyenlere ise sabrımızın sonunda diğerleri gibi mükafatımızı almayı nasip etmesi için yaradana dua ediyorum . Ümidi yitirmek Yok , çalışmalara tam gaz devam Çok şükür hergünümüze. Size şunu belirtmek isterim ki iyiki açmışım bu konu başlığını . Hergün her saat heyecanla haberlerinizi almak yaşantılarınıza ortak olmak çok mutluluk verici . İyiki varsınız .
Ben daha tam bır doktora karar veremedım canımevt canim öyle. yani tam olarak hamileligimi ögrendigimde yani regl günümü, 4 haftalik fln olacak allahin izniyle. istersen sende doktoruna sorabilirsin.
evt canim tibbi acidan kese gözükmedigi icin suanda "hamilesin" tabirini kullanamazlar diye biliyorum. Kan´da beta hcg miz cikti ve yükseliyor cok sükür. Insallah hayirlada yükselir regl günümüzü gecerse, yorum yapmak daha kolay oluyor doktorlar icin. senin sat ne zamandi?Ben daha tam bır doktora karar veremedım canım
Arkadasın doktoruna gıttım rahım kalınlıgına baktı
Vallahı doktora sormaya gerek yok canım.sızler benım doktordan daha bılgılısınız gercek dıyorum
Agzını acmaya korkuyo asılama yapan
Actıgında da zaten kese yok kalp atısı yok daha hamıle degılsın dıo
Prolaktin ilacı canım ben 2 yıldır kullanıyorum. Hipofiz bezinde mikroadenom var bu ilaçla baskiliyoruz yumurtalar zarar görmesin diyeBen bılmıyorım o ne
Kullanmıyorum canım
Evet canım ben surekli kullanıyorum onu doktorum hamileligini öğrenene kadar birakmicaksin dedi hem kadın doğum hem endokrin. Yalnız bunu kullandığımda ben bütün belirtilerim aniden kesiliyor. Gecen ay öyle olmuştu aşılamanın 9. Günü aldım 10. Günü hepsi geçti ki zaten tutmadı ilaç yüzünden mi diye merak ediyorum. Doktoruma sordum hamilelere bile veriyoruz kesinlikle ondan değil dedi ama yine de kullanan birı var mı aynılarini yaşıyo mu merak ediyorum
anladim canim. benim prolaktin degerim biraz yüksek cikmiti, bu sebebten dolayi 2 doz kullandim ve biraktirdi doktorum. daha sonra yine ölctürdüm ama kullanmami tavsiye etmedi. ama arkadasim sürekli kullaniyor ve onada hamileligni ögrenir ögrenmez birakman gerekiyor dedi doktoru. hamilelerin kullanip kullanmadigini bilmiyorum canim.Evet canım ben surekli kullanıyorum onu doktorum hamileligini öğrenene kadar birakmicaksin dedi hem kadın doğum hem endokrin. Yalnız bunu kullandığımda ben bütün belirtilerim aniden kesiliyor. Gecen ay öyle olmuştu aşılamanın 9. Günü aldım 10. Günü hepsi geçti ki zaten tutmadı ilaç yüzünden mi diye merak ediyorum. Doktoruma sordum hamilelere bile veriyoruz kesinlikle ondan değil dedi ama yine de kullanan birı var mı aynılarini yaşıyo mu merak ediyorum
Canım İstanbuldaysan Anadolu yakası sana doktor önerebilirim,kendisinden çok memnunum bende tavsiye üzerine gitmiştim.Ben daha tam bır doktora karar veremedım canım
Arkadasın doktoruna gıttım rahım kalınlıgına baktı
Vallahı doktora sormaya gerek yok canım.sızler benım doktordan daha bılgılısınız gercek dıyorum
Agzını acmaya korkuyo asılama yapan
Actıgında da zaten kese yok kalp atısı yok daha hamıle degılsın dıo
Yok baktirmadim adet olmazsam yarın baktirmayi düşünüyorum. Asilama gününü saymıyorum 11.gunum bugün.olmazsin insallah, hayirlisi olsun arkadsim. kanda baktirdinmi?
Bakalım bugün içeceğim yine aynı olcak mı bakalımanladim canim. benim prolaktin degerim biraz yüksek cikmiti, bu sebebten dolayi 2 doz kullandim ve biraktirdi doktorum. daha sonra yine ölctürdüm ama kullanmami tavsiye etmedi. ama arkadasim sürekli kullaniyor ve onada hamileligni ögrenir ögrenmez birakman gerekiyor dedi doktoru. hamilelerin kullanip kullanmadigini bilmiyorum canim.
anladim, hadi hayirlisi hakkinda. umarim degerin yüksek cikarYok baktirmadim adet olmazsam yarın baktirmayi düşünüyorum. Asilama gününü saymıyorum 11.gunum bugün.
hayirlisi insallah. beni cok kötü ediyordu sadece.Bakalım bugün içeceğim yine aynı olcak mı bakalım
Amin canım inşallah çok sağolAllahım cumanın hurmetıne en hayırlı en mutlu olacagın sonuclar nasıp eylesın canım
Eger ıkı canlıysam duam makbulse tum canı gonulden dılıyorum
Sağol canımHakkında hayırlısı olsun canım
Hayırlısı olsun canım inşallahMerhaba kizlar
Gece catlatma ignemi vurdum. Yarin sabah allah nasip ederse asilamam var.
3 olgun yumurta olustu. 2 haftalik bekleyisimde surec hakkinda bilgi verecegim.
Simdilik sevgiler
Hayırlısı canım beni etkilemiyo şükür etkilese zaten mahvolurum haftada 2 gün alıyorum cunku yarımsarhayirlisi insallah. beni cok kötü ediyordu sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?