- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.481
iyi bari, senin adina sevindim canim. ben 2 doz kullandim ve kullandigim günler cok cok kötü oldum. tansyonum düsüyordu, elim ayagim titriyordu resmen. hayirli haberini bekliyorumHayırlısı canım beni etkilemiyo şükür etkilese zaten mahvolurum haftada 2 gün alıyorum cunku yarımsar
İnşallah canım ben de ptesi ya da sali test yapacağım inşallah bu sefer test yüzümü güldürüriyi bari, senin adina sevindim canim. ben 2 doz kullandim ve kullandigim günler cok cok kötü oldum. tansyonum düsüyordu, elim ayagim titriyordu resmen. hayirli haberini bekliyorum
İnşallah canım inşallah hayırlı olsun içini ferah tut endişe taşıma Rabbıme bırak gerisinimerhaba kızlar benım sabah aşılamam yapıldı3 cu asılamam insallah bu son olur ne dıyım
merhaba kızlar benım sabah aşılamam yapıldı3 cu asılamam insallah bu son olur ne dıyım
Kaçıncı günün canım ?Kızlar sanırım ben regl oluyorum hafif lekelenme yaşadım
Evet canı
11.gunumKaçıncı günün canım ?
Yerlesme olabilir mi acaba diye sordum11.gunum
Iyıkı acmıssın gercekten canım. Allah razı olsın. Hıc forum falan bılmezdım ben oyle ınternet kullanımımda pek yok. Guzel hayırlı haberlee ınsallahCanlar ballar cumanız mübarek ola . Rabbim herşeyi gönlümüze göre hayırlısı ile versin .Hamişlere değerlerinin güzelce artmasını diliyorum , biz bekleyenlere ise sabrımızın sonunda diğerleri gibi mükafatımızı almayı nasip etmesi için yaradana dua ediyorum . Ümidi yitirmek Yok , çalışmalara tam gaz devam Çok şükür hergünümüze. Size şunu belirtmek isterim ki iyiki açmışım bu konu başlığını . Hergün her saat heyecanla haberlerinizi almak yaşantılarınıza ortak olmak çok mutluluk verici . İyiki varsınız .
Bugun canımevt canim tibbi acidan kese gözükmedigi icin suanda "hamilesin" tabirini kullanamazlar diye biliyorum. Kan´da beta hcg miz cikti ve yükseliyor cok sükür. Insallah hayirlada yükselir regl günümüzü gecerse, yorum yapmak daha kolay oluyor doktorlar icin. senin sat ne zamandi?
Oh masallahMerhaba kizlar
Gece catlatma ignemi vurdum. Yarin sabah allah nasip ederse asilamam var.
3 olgun yumurta olustu. 2 haftalik bekleyisimde surec hakkinda bilgi verecegim.
Simdilik sevgiler
Insallahmerhaba kızlar benım sabah aşılamam yapıldı3 cu asılamam insallah bu son olur ne dıyım
Arkadaşım hiç evham yapma rahat ol. Dr canını sıkmış sanırım. Bazı doktorlar seni üzmekten zevk alır kendileri ben senden iyi bilirim izlenimi vermek için. Onlar artık ruhsuz olduklarından senin de ruhsuz olduğunu düşünürler. Halbu ki gerçekten bu işi layığı ile severek yapan doktorlarımız hastasının gebe iken daha hassas olduğunu bilir ve ona göre konuşur. Onun içinhiç birşey kakana takma. Değerin çok güzel yükseliyor, belirtiler de yaşıyorsun. Keseyi görmemen için bir sebep yok.olumlu düşün olumlu olsun.Herkese gunaydın
Huzurlu saglıklı mutlu haberlı bır gun olsun ınsallah hepımıze
2 gundur devamlı uyku halındeyım
Bırazda psıkolojık olarak evham halındeyım sanırım
Korku sebebım kese kalp atısı ne olacak
Neden boyle oldum bılemıyorum
Sızınle paylasmak ıstedım sadece
Hep dua edıyorum
Gece ruyalarla uyanıyorum Allahım yardım eyler ınsallah
Insallah canımArkadaşım hiç evham yapma rahat ol. Dr canını sıkmış sanırım. Bazı doktorlar seni üzmekten zevk alır kendileri ben senden iyi bilirim izlenimi vermek için. Onlar artık ruhsuz olduklarından senin de ruhsuz olduğunu düşünürler. Halbu ki gerçekten bu işi layığı ile severek yapan doktorlarımız hastasının gebe iken daha hassas olduğunu bilir ve ona göre konuşur. Onun içinhiç birşey kakana takma. Değerin çok güzel yükseliyor, belirtiler de yaşıyorsun. Keseyi görmemen için bir sebep yok.olumlu düşün olumlu olsun.
Hayirlisi olsun canim hayirla yükselsin degerlerimiz ve bebislerimizi sımsıkı tutunsunlar bizeBugun canım
Bırazdan kan vermeye gıdıcemHayirlisi olsun canim hayirla yükselsin degerlerimiz ve bebislerimizi sımsıkı tutunsunlar bize
Günaydın canım. Saçmalama tabiki yazacaksın. Biz burda bi aile gibiyiz. Beraber bekliyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz. Ne güzel ki buraya yazma ihtiyacı duyuyosun bizimle paylaşmak istiyosun. Bu da mutlu ediyo tabiki yakın görmesen yazmazsın. Samimiyetini seviyorum.. hiç abartı değil az bile yazıyosun :)) gelecekteki duygularımıza tercüman oluyosun:)) bende bugün ovulasyon testine başladım. Çizgi biraz koyu. Tam koyulaştığı zaman çalışmalar başlasınInsallah canım
Sagolasın
Vallahı oyle ya
Asılama yapan dr tat tuz bırakmadı
Tamam bana sen hamıle degılsın demek yerıne de kı dıkkat edelım ozenlı olalım bende anlayım yanı
Buraya yazıverdım sonrada uzuldum dedım kı
Arkadaslarım dıyecekkı neden boyle yazıyırsun tutmus gorunuyor abartma dıceksınız bana
Bak asılama yaptıran var test sonucu beklwyen var
Ukalalık sanmayın Allah askına
Ama eşim hıc dınlemıyor, anca ona buna kızıuor
Sıze yazdım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?