Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün uyutsalar beni salı uyandirsalar ne güzel olur heyecandan olcem. Hamisler hamile olduğunuzu hissettiniz mi hiç öğrenmeden once. Herkes öyle diyo ya hissediyo insan diye

Neler hissettin çok merak ediyorum bende :)))
Gün gün yazmistim hissettiklerimi:
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik agrisi
2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme
3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri
4.gün: Sol kasikta ara ara batma,
5.6.ve 7.gün: yan etki yasanmadi
8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)
9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)
10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.00)
11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik bakmasi
12.gün: beta hcg: 38

Durum böyle Arkadaslar daha önce gögüslerimde agri yoktu,saniyelik batmalar yoktu bu sebebten dolayi hemen gittim kan verdim

Sagolasın canım benım
Iyıkı varsınız
Bu testler hem zeynep hem senın ıcın guzel sonuclar verıcek ınsallah
Bu hıssım o kadar kuvvetlı kı anlatamam yurekten

Ay ne guzel yazmıssın sıla ellerıne saglık canım
Bende sadece kahverwngı leke olmadı

Bugün uyutsalar beni salı uyandirsalar ne güzel olur heyecandan olcem. Hamisler hamile olduğunuzu hissettiniz mi hiç öğrenmeden once. Herkes öyle diyo ya hissediyo insan diye
Bak soyle dusun canım
Her cefanın bır sefası var ınsallah
Sabır o kadar zor kı ama mukafatı da bır o kadar buyuk. Soyle ılık bır dus yap kısacık
Sonra ac bır dızı uyukla
Guzel dusun
Bıze belırtılerını yazacagın

Hatta bak bende uyukluyorum de bana ınsallah sonuctan sonra
Bak benım gectı dıyım
Sen de bızden 1 hafta gerıden gelmıs ol ınsallah. Mıdem alıp verıyor de bıze ınsallah

Bende gün gün not etmiştim ama kısmet olmadı. Bi dahaki aylara inşallah :))

Sagolasın canım benım
Iyıkı varsınız
Bu testler hem zeynep hem senın ıcın guzel sonuclar verıcek ınsallah
Bu hıssım o kadar kuvvetlı kı anlatamam yurekten
Allah razı olsun canım. Zeynep hocayla 1 hafta arayla haberleri veririz bakalım. İnşallah güzel haberler olur :) bugün yumurtlama akıntım başladı yavaştan. Tahminen 3 güne falan yumurta gelir :)))

BEN hissettim canim, bu sebebten dolayida dayanamadan 10.günü kan testi yaptirdim.
Hep hissediyorum sonuç hüsran hep aynı belirtiler oluyo batmalar göğüs hassasiyeti iştah yorgunluk halsizlik sonra bi bakıyorum kırmızılar gelmiş. İnşallah bu sefer oyle olmaz. Ben his derken belirti değil de ruhen kastetmiştim canım öyle bi his geldi mi

İnşallah canım ağzın bal yesin çok teşekkür ederim

Hmm anliyorum canim.ben daha önce hic gögüs hassasiyeti ve batmalar hissetmedigim icin bu sefer oldu Dedim.inanarak gittim bu sefer. Insallah Seninde en kisa zamanda olur canim üzülme moralini yüksek tut, cünki bu gercekten cok cok önemli

Teşekkür ederim canım inşallah. Dün dostinex içtim yine göğüs hassasiyetim azaldı yarın tekrar bi artış olursa umitlenicem olmazsa anlarım ki yine olmadı. Bu arada dünden beri bi adet sancısı gibi sancılarım da var ara ara geliyo. Adet için daha erken diyorum acaba mi diyorum bakalım artık salı gelsin bi an önce

amin Insallah canim Hayirlisi neyse hakkinda insallah o olur.allahtan ümit kesilmez,Rabbim ol dediginde oluyor allahin izniyle! Sakin Stres yapma rahat ol baska seylerle ilgilenip kafani dagitmaya calis.

Allah razı olsun canım. Zeynep hocayla 1 hafta arayla haberleri veririz bakalım. İnşallah güzel haberler olur :) bugün yumurtlama akıntım başladı yavaştan. Tahminen 3 güne falan yumurta gelir :)))
Dedım ya hanı bu ara bır hassas bır duygusalım ya ıcıme oyle gelıyor bırlıkte bebiş takıbı yapıcaz ınsallah
Tamam bak ne guzel ıyıkı bu test varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…