Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar. Uzun zamandır yazmıyordum. Aşılama öncesi ve sonrası burada paylaşımlar yapmıştım hep. Bu ay üçüncü aşılamayı yapmak çok istedi doktorum ama ben kabul etmedim. Çünkü çok yoruldum hüsran yaşamaktan Doktorum bari ilaç iğne tedavisi yapalım dedi. 5 yumurtam oluştu klomenle.

Çarşamba günü iğnemi yaptırdım. Bugün sabah beni kontrole çağırmıştı. Baktı ve yumurtalarından biri çatlamış sadece dedi. Diğerleri de bugün büyük ihtimalle çatlar dedi. Aklıma bu takıldı, aşılama yapmadan önce bakmamştı yumurtalarıma çatladı mı die. Belki de aşılamada da yumurtalarım daha çatlamamıştı Boşuna boşuna mıydı şimdi hepsi diye düşünüyorum

Valla benimkilere bakılmadı aşılamadan önce yumurtalarıma bile bakılıp şukadar büyümüş falan hiç denmedi hafta sonu girmeden cuma oldum aşılama belki zamanı hafta sonuydu ezbere oldum gibi bugün 8.günüm haftaya test yaptırcam bakalım

Canlar hepinize selâmlar :)
Hiç sülük ve hacamat yaptırdınız mı ? Merak ediyorum faydası var Mıdır diye ?
Bu arada Pembe Ask canım çok sevindim değerine nolur stres yapma . Stresli olduğunda derin derin nefes al . Bol bol nas felak ayetel kürsi oku . Rahatlatır inşallah .

Ben 1 kere hacamat yaptırmıştım migrenim için. İlk seansta boynumun alt kısmını şişelediler 5 şişe vardı ve hepsinde 40tan fazla kesik vardı zor geçtiler. İkinci seansta ise kafama yapacaktı kulak arkasına ama korktum yaptırmadım :) izler çok geç geçti ve baya acıdı. Faydası pek olmadı gibi geldi bana..

Ya çocuk için yaptıranlar varmış farklı bölgelere ve çok faydasını gören olmuş . Kistlere iyi geliyormuş . Araştırmalardayım kızlar .

Bu ay çok garip adet oldum kızlar . Normalde test günüm Çarşamba ya da perşembeydi . Pazartesi yaptırdım negatif olunca alttan Verdiğim jeli bıraktım . Salı hafif kan geldi . Ve o jelden dolayı pütürlü beyaz şeyler gelmeye başladı . Bu arada pedime gelen Yok . Lavaboya gittikçe geliyordu . Çarşamba yine lavaboya gittikçe kanla karışık hafif pıhtılar düştü . Pedimde avuç içi kadar kanamam bile olmadı . Ve sonra adet kesildi . Sol kasığıma doğru keskin sancılar giriyor ara ara . Adetin 5. Günündeyim koyu renk oda lavaboya gittikçe geliyor çok az . Anlamadım ilk kez böyle adet oldum . Sadece adetin 2. Günü geldi diğer günler Yok birşey . Hiç böyle bi durum yaşadığınız mı ?

Hosgeldın tekrar
Bızde bunu bır turlu cozemedık
Ben anestezılı oldum baktımı dr bılmıyorum
Zeynep hocam bana bakmadılar demıstı onun uyutulmalı degıldı
Hatta dedık kı her yumurta 36.saat catlatmı dıye konustuk
Catlamazsa kıst mı olur dıye
Epey yazıstık burda
tam bılgı sahıbı degılım kusura bakma
Yardımcı olamadım ama kızlar yazarlar

Allah razı olsun canım amın
Darısı sızlere olsun ınsallah
Burda yazın bana oy nasıl mutlu olurum
Hep okuyorum canım ya. Ya Evvel okuyorum bırde esmaul husna dan
Insallah
Ben hıc yaptırmadım canım bılemıyorum
Ana hacamatın vucuda olan faydalarını okumustım belırlı aylarda yapılıyor dıye bılıyorum ıhlaslı bır el yaparsa daha makbul dıye bılırm

Aaaaayyyyyyy mucıze
Ustune gormek olmasın bu
Ay bırden nası heyecanlandım
Allahım ınsallah
Annelerımız zamanı test mı varmıs yok ıdrar yok kan
Kalp atıslarını hunıyle duyuyorlarmıs geecwktwn
Nolur jelı bırakma
Ay heyecanlandım canımmm ya

Bir mucize olur mu dersin ? Şakabr tarafa yine de tekrar kan testi vereceğim . Bu hafta bi hacamatçıya gideceğim . Yine de emin olmak için . Kirpiklerim karışmış biraz . Şüphe kötü birşey . Herşeyi yormak çok garip. Geçen yine bir gün kk yı karıştırırken Zeynep kamilde aşılama yaptıran birinin yorumunu okudum . Birazdan buradan paylaşacağım . Çok ilginç geldi .

Çok ilginç geldi kızlar hayatta neler oluyor neler ?

Eklentiler

• 9954447D-CDDA-4631-B5FE-5D52BD55594F.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 37
  • C76F4E39-B313-425D-94B5-95CF67C54BE8.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 38

Canım içini ferah tut herşey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…