- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.521
Maşallah maşallah bu artık böyle gider Allah in izniyle çok iyi yapmışsın :)332 cıktı degerım
Hamdolsun
O sınır eden dr hamıle degılsın gıbı cumleler kurmasına ızın vermeden kapattım tlf tesekkurler ıyı gunleeeerrr dedım adama
İnşallah canım. Değerin süper gidiyo. Doktora da iyi yapmışsın uyuzun teki belli332 cıktı degerım
Hamdolsun
O sınır eden dr hamıle degılsın gıbı cumleler kurmasına ızın vermeden kapattım tlf tesekkurler ıyı gunleeeerrr dedım adama
Ben 1 kere hacamat yaptırmıştım migrenim için. İlk seansta boynumun alt kısmını şişelediler 5 şişe vardı ve hepsinde 40tan fazla kesik vardı zor geçtiler. İkinci seansta ise kafama yapacaktı kulak arkasına ama korktum yaptırmadım :) izler çok geç geçti ve baya acıdı. Faydası pek olmadı gibi geldi bana..Canlar hepinize selâmlar :)
Hiç sülük ve hacamat yaptırdınız mı ? Merak ediyorum faydası var Mıdır diye ?
Bu aradaPembe Ask canım çok sevindim değerine nolur stres yapma . Stresli olduğunda derin derin nefes al . Bol bol nas felak ayetel kürsi oku . Rahatlatır inşallah .
Canım gözün aydın çok sevindim.332 cıktı degerım
Hamdolsun
Ya çocuk için yaptıranlar varmış farklı bölgelere ve çok faydasını gören olmuş . Kistlere iyi geliyormuş . Araştırmalardayım kızlar .Ben 1 kere hacamat yaptırmıştım migrenim için. İlk seansta boynumun alt kısmını şişelediler 5 şişe vardı ve hepsinde 40tan fazla kesik vardı zor geçtiler. İkinci seansta ise kafama yapacaktı kulak arkasına ama korktum yaptırmadım :) izler çok geç geçti ve baya acıdı. Faydası pek olmadı gibi geldi bana..
Insallah canım ınsallahMaşallah maşallah bu artık böyle gider Allah in izniyle çok iyi yapmışsın :)
Ay canım aynenİnşallah canım. Değerin süper gidiyo. Doktora da iyi yapmışsın uyuzun teki belli
Hosgeldın tekrarSelam kızlar. Uzun zamandır yazmıyordum. Aşılama öncesi ve sonrası burada paylaşımlar yapmıştım hep. Bu ay üçüncü aşılamayı yapmak çok istedi doktorum ama ben kabul etmedim. Çünkü çok yoruldum hüsran yaşamaktanDoktorum bari ilaç iğne tedavisi yapalım dedi. 5 yumurtam oluştu klomenle.
Çarşamba günü iğnemi yaptırdım. Bugün sabah beni kontrole çağırmıştı. Baktı ve yumurtalarından biri çatlamış sadece dedi. Diğerleri de bugün büyük ihtimalle çatlar dedi. Aklıma bu takıldı, aşılama yapmadan önce bakmamştı yumurtalarıma çatladı mı die. Belki de aşılamada da yumurtalarım daha çatlamamıştıBoşuna boşuna mıydı şimdi hepsi diye düşünüyorum
Allah razı olsun canım amınCanlar hepinize selâmlar :)
Hiç sülük ve hacamat yaptırdınız mı ? Merak ediyorum faydası var Mıdır diye ?
Bu aradaPembe Ask canım çok sevindim değerine nolur stres yapma . Stresli olduğunda derin derin nefes al . Bol bol nas felak ayetel kürsi oku . Rahatlatır inşallah .
Sagol canımCanım gözün aydın çok sevindim.
Aaaaayyyyyyy mucızeBu ay çok garip adet oldum kızlar . Normalde test günüm Çarşamba ya da perşembeydi . Pazartesi yaptırdım negatif olunca alttan Verdiğim jeli bıraktım . Salı hafif kan geldi . Ve o jelden dolayı pütürlü beyaz şeyler gelmeye başladı . Bu arada pedime gelen Yok . Lavaboya gittikçe geliyordu . Çarşamba yine lavaboya gittikçe kanla karışık hafif pıhtılar düştü . Pedimde avuç içi kadar kanamam bile olmadı . Ve sonra adet kesildi . Sol kasığıma doğru keskin sancılar giriyor ara ara . Adetin 5. Günündeyim koyu renk oda lavaboya gittikçe geliyor çok az . Anlamadım ilk kez böyle adet oldum . Sadece adetin 2. Günü geldi diğer günler Yok birşey . Hiç böyle bi durum yaşadığınız mı ?
Narın annenler geldımı saglıkla ınsallahİnşallah canım. Değerin süper gidiyo. Doktora da iyi yapmışsın uyuzun teki belli
Bir mucize olur mu dersin ?Aaaaayyyyyyy mucıze
Ustune gormek olmasın bu
Ay bırden nası heyecanlandım
Allahım ınsallah
Annelerımız zamanı test mı varmıs yok ıdrar yok kan
Kalp atıslarını hunıyle duyuyorlarmıs geecwktwn
Nolur jelı bırakma
Ay heyecanlandım canımmm ya
Herkese gunaydın
Huzurlu saglıklı mutlu haberlı bır gun olsun ınsallah hepımıze
2 gundur devamlı uyku halındeyım
Bırazda psıkolojık olarak evham halındeyım sanırım
Korku sebebım kese kalp atısı ne olacak
Neden boyle oldum bılemıyorum
Sızınle paylasmak ıstedım sadece
Hep dua edıyorum
Gece ruyalarla uyanıyorum Allahım yardım eyler ınsallah
İnanamıyorum o nasıl iş öyle Allah im korusun. Nasıl bi dikkatsizlik?Çok ilginç geldi kızlar hayatta neler oluyor neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?