- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
- 18
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.541
Canım bıse dıyımmıBir mucize olur mu dersin ?Şakabr tarafa yine de tekrar kan testi vereceğim . Bu hafta bi hacamatçıya gideceğim . Yine de emin olmak için . Kirpiklerim karışmış biraz . Şüphe kötü birşey . Herşeyi yormak çok garip. Geçen yine bir gün kk yı karıştırırken Zeynep kamilde aşılama yaptıran birinin yorumunu okudum . Birazdan buradan paylaşacağım . Çok ilginç geldi .
Bunlar ayrı olaylar demıÇok ilginç geldi kızlar hayatta neler oluyor neler ?
Az evvel evde eski usül gebelik testi yaptım . Çamaşır suyu ile köpürdü . O da gebelik var demekmiş . Ama kan vermekten Yıldım artık . 2 adım ötemde hastane var ve her gidişimde beta hcg baktırmaktan yoruldum . O kadar ümidi kestim ki ve evde gebelik testi alayım desem bütün eczanelerle kanka olduk . Ümitsizlik var . Bir mucize olacaksa o benim başıma gelmez çünkü. Evet rabbim ol derse olur . Bu arada hamişler evde çamaşır suyu ile gebelik testi yapar mısınız ? Çok merak ettim sonuç nasıl çıkacak ve gebe olmayanlar siz de yapın ? :)Canım bıse dıyımmı
Rabbımın mucızelerı bıtmez tukenmez yeter kı ınanc olsun
Ben bu evlılıkte bu kadar yıprandıysam
Sabredıp bosanmadıysam
Asılama ıcın savastıysam
Ve Allahım bahşederse ben hamıleysem hayatta hala mucızeler vardır
Ben hala bıle antıdepresan ıcıyorum dusun
Doktorum azalt ama bırakma dedı o kadar zor gunler yasadım kı kanserler
Kayıplar
Nolur jelı sur
Kan testı yap
Tek olay canım . Peş peşe Mesajlar . Bizim de aşılama yapılmadan önce yumurta ne durumda bakılmadı .Bunlar ayrı olaylar demı
Benım beyın suzgecımden gecmedı de
Canım test yaptır ? Evdeki testlerde bile çıkar . Benim bi önceki gebeliğimde pembe lekelenmem olmuştu .Kızlar benimde adet günüm dündü koyu kahverengi akintılar oluyor bugünde öyle düne göre adet belirtilerim de yok ama peçeteye pembe leke geliyor.kendimi kandırmak istemiyorum ama böyle bir durumla karşılaşan var mı?
İşte bizim deli olduğumuz şeyler aslında ne kadar önemsiz başkaları için değil miİnanamıyorum o nasıl iş öyle Allah im korusun. Nasıl bi dikkatsizlik?
Bu günü atlatayım devam ederse yarın yaparım canım,bende 2 yıldır yoruldumCanım test yaptır ? Evdeki testlerde bile çıkar . Benim bi önceki gebeliğimde pembe lekelenmem olmuştu .
Maalesef canım Allah vicdan versinİşte bizim deli olduğumuz şeyler aslında ne kadar önemsiz başkaları için değil mi
Hosgeldın tekrar
Bızde bunu bır turlu cozemedık
Ben anestezılı oldum baktımı dr bılmıyorum
Zeynep hocam bana bakmadılar demıstı onun uyutulmalı degıldı
Hatta dedık kı her yumurta 36.saat catlatmı dıye konustuk
Catlamazsa kıst mı olur dıye
Epey yazıstık burda
tam bılgı sahıbı degılım kusura bakma
Yardımcı olamadım ama kızlar yazarlar
Her böyle bir haber geldiğinde kendim olmuş gibi üzülüyorum yine de vardır Rabbimin bir bildiği deyip avutuyorum kendimi nolur üzülme vardır hayırlı bir zamaniAdet oldum ben kızlar, 2. Aşılama da hüsran.
Çalışan insanım dinlenmem biraz zor canımInsallah
Hadı hayırlısıyla
Guzelce dınlen
Allahım hamile haberleriyle dönmeni nasip etsin kuzum güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın 12. günüm kan vermeye gidicem sabah dua eder misiniz
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel sağlıkla inşallahKızlar yarın 12. günüm kan vermeye gidicem sabah dua eder misiniz
Yok canım 13 kasım gecesi gelecekler. Çok özledim belki bende ankarada olsaydım bu kadar yalnız kalmazdım hatta hiç yalnız kalmazdım :)) bütün sülale orda bi ben gurbetteyim :/ zormuş böyle gerçekten. Uzakta olduğum için de yılda bi kaç kez geliyolar bu kadar yol çekilmez tabi. Babannem de hep evimi merak ederdi sağ iken zor yürüsede benim için gelmesi ayrı bi duygu :) adeti beklerken kafam da onlarla meşgul olmuş olur :) inşallah uğurlu gelirler de bu sıkıntılı günlerde bebişimle teselli bulurum :)) seninle benzer durumlardayız. Bende sabredip boşanmadıysam aşılama için savaş verdiysem mükafatı olur inşallah..Narın annenler geldımı saglıkla ınsallah
Koyun 1 demlık cay kurabıye
Ohh sohbet muhabbet
Allahım ayrılık vermesın
Sana neşe katsınlar ınsallah
Zeynep hocam sen nasılsın canım benım
İnşallah hayırlı haberler verirsin canım. Hamiş haberlerine alıştık lütfen sırayı bozmayın ve güzel haberlerle gelinKızlar yarın 12. günüm kan vermeye gidicem sabah dua eder misiniz
Hayırlı haberini alırız inşallah.Kızlar yarın 12. günüm kan vermeye gidicem sabah dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?