Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bıse dıyımmı
Rabbımın mucızelerı bıtmez tukenmez yeter kı ınanc olsun
Ben bu evlılıkte bu kadar yıprandıysam
Sabredıp bosanmadıysam
Asılama ıcın savastıysam
Ve Allahım bahşederse ben hamıleysem hayatta hala mucızeler vardır
Ben hala bıle antıdepresan ıcıyorum dusun
Doktorum azalt ama bırakma dedı o kadar zor gunler yasadım kı kanserler
Kayıplar
Nolur jelı sur
Kan testı yap

Kızlar benimde adet günüm dündü koyu kahverengi akintılar oluyor bugünde öyle düne göre adet belirtilerim de yok ama peçeteye pembe leke geliyor.kendimi kandırmak istemiyorum ama böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Az evvel evde eski usül gebelik testi yaptım . Çamaşır suyu ile köpürdü . O da gebelik var demekmiş . Ama kan vermekten Yıldım artık . 2 adım ötemde hastane var ve her gidişimde beta hcg baktırmaktan yoruldum . O kadar ümidi kestim ki ve evde gebelik testi alayım desem bütün eczanelerle kanka olduk . Ümitsizlik var . Bir mucize olacaksa o benim başıma gelmez çünkü. Evet rabbim ol derse olur . Bu arada hamişler evde çamaşır suyu ile gebelik testi yapar mısınız ? Çok merak ettim sonuç nasıl çıkacak ve gebe olmayanlar siz de yapın ? :)

Canım test yaptır ? Evdeki testlerde bile çıkar . Benim bi önceki gebeliğimde pembe lekelenmem olmuştu .

Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Bende ilk aşılamadan sonra2 ikinciden sonra 1 kist olmuştu yani çatlamayan yumurta. Sonra kendiliğinden gitti ama işte işe yaramadı o yumurtalar Ben bunun aşılamayı olumsuz etkilediğini düşünüyorm Hayırlısı artık ne diyim bu saatten sonra

Narın annenler geldımı saglıkla ınsallah
Koyun 1 demlık cay kurabıye
Ohh sohbet muhabbet
Allahım ayrılık vermesın
Sana neşe katsınlar ınsallah

Zeynep hocam sen nasılsın canım benım
Yok canım 13 kasım gecesi gelecekler. Çok özledim belki bende ankarada olsaydım bu kadar yalnız kalmazdım hatta hiç yalnız kalmazdım :)) bütün sülale orda bi ben gurbetteyim :/ zormuş böyle gerçekten. Uzakta olduğum için de yılda bi kaç kez geliyolar bu kadar yol çekilmez tabi. Babannem de hep evimi merak ederdi sağ iken zor yürüsede benim için gelmesi ayrı bi duygu :) adeti beklerken kafam da onlarla meşgul olmuş olur :) inşallah uğurlu gelirler de bu sıkıntılı günlerde bebişimle teselli bulurum :)) seninle benzer durumlardayız. Bende sabredip boşanmadıysam aşılama için savaş verdiysem mükafatı olur inşallah..

Kizlar kan veremedim devlet hastanesine gittim doktor ustune beni tersledi hastane bomboş senin acilde ne işin var git yarın kadın doğuma beni ilgilendirmiyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…