Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar kan veremedim devlet hastanesine gittim doktor ustune beni tersledi hastane bomboş senin acilde ne işin var git yarın kadın doğuma beni ilgilendirmiyor dedi
Ben bu doktorları anlamıyorum yaa ne var terslicek altı üstü bi tahlil yazıp gonderceksin o lafları edene kadar on kere yazardı

Merhaba kizlar. Benim ilk asilamam tutmadi. Zaten dinlenemedim o surecte. Bir de doktor catlatma ignesinden 22 saat sonra yapti. Asilama yaptiginda yumurta catlamamisti sanirim yani. Ayrica tupum olmayan sol taraftan tek yumurta buyumustu. Ikinci asilamayi denicem bu ay ama soyleyeyim 36 saat sonra yapsin ya da catlamayi kontrol etsin dii mi? Koskoca doktor diyorsun cekiniyor insan ama bu sekilde de para bosa gidiyor diye dusunuyorum malesef. Bu konulara hakim biriniz bir oneride bulunabilir mi bana?

Ayrica gordu ki zorla tek yumurtam buyuyor ve gec buyuyor. Sadece femara kullaniyorum 5 gun. Ne igne veriyor ne asilama sonrasi jel veriyor. Cogu kiside de okudum ki iki uc yumurta sansi arttiriyormus. Doktorum israrla bir tane olsun yeter diyor. Tutup tutmamasindan ziyade bu tezatliklari dusunmekten sinirlerim bozuluyor.

Ben bu doktorları anlamıyorum yaa ne var terslicek altı üstü bi tahlil yazıp gonderceksin o lafları edene kadar on kere yazardı
Bende şaşırdım dunden beri heveslenmiştim ozel hastaneyi aradim yakinimizdaki 50 tl dedi makineleri bozukmus 3 gune cikar dedi, evren bana test yapma diye mesaj veriyor heralde hic bisey yapamadan dondum

Bunu nasıl diyebilir ? Sağlık bakanlığına şikayet et bence .
Ben hep ozelde veriyodum devlette almadiklarini dusundum doktor oyle soyleyince ama soyleme tarzi cok ters ustelik acilde iki doktor vardi birinde iki kisi bekliyordu birinde bir kisi o bir kisi bekleyene gittim zaten giriste direk doktor sorun ben giris yapamam dediler

Bende şaşırdım dunden beri heveslenmiştim ozel hastaneyi aradim yakinimizdaki 50 tl dedi makineleri bozukmus 3 gune cikar dedi, evren bana test yapma diye mesaj veriyor heralde hic bisey yapamadan dondum
O zamn özele yaptıracağina yarın sağlık ocağına yaptirirsin onlar da 2 gün sonra veriyor zaten vardır bi hayir

Canim.oncelikle gecmis olsun. Moralini bozma desemde bozuluyor.
Imkanin varsa baska doktora git. Sadece famarayla olmaz bu is ben klomen + 5 gunluk menogon igne ile 2 yumurtam oldu. Asilama olacaksa en az 2 en cok 4 yumurta ideal bence.
Ben gece 10 da ignemi vuruldum 36 saat sonra asilmam oldu. Bakalim kismet olursa ne ala olmazsa tup bebek deneyecegim.
Insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz.

Sanmıyorum ama inşallah dediğiniz gibidir kızlar bir iki gün duruma bakıp olmazsa test yaptırım devlette yaptırmıştım aşılamaya günde on tane aşılama yapıyorlar arasam hatırlamaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…