- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.561
Ben bu doktorları anlamıyorum yaa ne var terslicek altı üstü bi tahlil yazıp gonderceksin o lafları edene kadar on kere yazardıKizlar kan veremedim devlet hastanesine gittim doktor ustune beni tersledi hastane bomboş senin acilde ne işin var git yarın kadın doğuma beni ilgilendirmiyor dedi
Bunu nasıl diyebilir ? Sağlık bakanlığına şikayet et bence .Kizlar kan veremedim devlet hastanesine gittim doktor ustune beni tersledi hastane bomboş senin acilde ne işin var git yarın kadın doğuma beni ilgilendirmiyor dedi
Bende şaşırdım dunden beri heveslenmiştim ozel hastaneyi aradim yakinimizdaki 50 tl dedi makineleri bozukmus 3 gune cikar dedi, evren bana test yapma diye mesaj veriyor heralde hic bisey yapamadan dondumBen bu doktorları anlamıyorum yaa ne var terslicek altı üstü bi tahlil yazıp gonderceksin o lafları edene kadar on kere yazardı
Ben hep ozelde veriyodum devlette almadiklarini dusundum doktor oyle soyleyince ama soyleme tarzi cok ters ustelik acilde iki doktor vardi birinde iki kisi bekliyordu birinde bir kisi o bir kisi bekleyene gittim zaten giriste direk doktor sorun ben giris yapamam dedilerBunu nasıl diyebilir ? Sağlık bakanlığına şikayet et bence .
O zamn özele yaptıracağina yarın sağlık ocağına yaptirirsin onlar da 2 gün sonra veriyor zaten vardır bi hayirBende şaşırdım dunden beri heveslenmiştim ozel hastaneyi aradim yakinimizdaki 50 tl dedi makineleri bozukmus 3 gune cikar dedi, evren bana test yapma diye mesaj veriyor heralde hic bisey yapamadan dondum
Aynen canim esim sehir disinda o yuzden yaptircaktim yoksa carsamba yaptiriyim diyodum gelen giden olmazsa carsambaya kadar beklerimO zamn özele yaptıracağina yarın sağlık ocağına yaptirirsin onlar da 2 gün sonra veriyor zaten vardır bi hayir
Nasıl istersen canım ben zor dayanıyorum valla bütün belirtilerim geçti 3 gun sonra gelir heraldeAynen canim esim sehir disinda o yuzden yaptircaktim yoksa carsamba yaptiriyim diyodum gelen giden olmazsa carsambaya kadar beklerim
Canim.oncelikle gecmis olsun. Moralini bozma desemde bozuluyor.Ayrica gordu ki zorla tek yumurtam buyuyor ve gec buyuyor. Sadece femara kullaniyorum 5 gun. Ne igne veriyor ne asilama sonrasi jel veriyor. Cogu kiside de okudum ki iki uc yumurta sansi arttiriyormus. Doktorum israrla bir tane olsun yeter diyor. Tutup tutmamasindan ziyade bu tezatliklari dusunmekten sinirlerim bozuluyor.
Aaa canim erken gelmis acaba asilamadan once mi catladi yumurtanKızlar benimde aşılamam fos çıktı 9.günümde adet oldum
Çok erkeeeen canım heveslendirmek istemem kesinlikle ama doktora gitmelisin çok mu yoğun geliyor adetinKızlar benimde aşılamam fos çıktı 9.günümde adet oldum
Valla bilmiyorumki hiç kontrollerdede bilgi vermediler zaten çatlamış çatlamamış aşılama öncesi bile bakıp yumurtan şukadar denmediAaa canim erken gelmis acaba asilamadan once mi catladi yumurtan
Daha yeni başladı hafiften şuan içinÇok erkeeeen canım heveslendirmek istemem kesinlikle ama doktora gitmelisin çok mu yoğun geliyor adetin
Ya yerleşme felan olmasın . Çok kanaman gelmiyorsa telaş etme . İlaca devam et . Bence de çok erken .Kızlar benimde aşılamam fos çıktı 9.günümde adet oldum
Yerlesme diye düşünüyorum doktorunu arama şansın varsa ara ya da yarın test yap benceDaha yeni başladı hafiften şuan için
Canım en son ne kadardı yumurtan ne zaman iğne olup aşılama yaptırmıştın ?Sanmıyorum ama inşallah dediğiniz gibidir kızlar bir iki gün duruma bakıp olmazsa test yaptırım devlette yaptırmıştım aşılamaya günde on tane aşılama yapıyorlar arasam hatırlamaz bile
Canim aşılama günü hiç bakıp bişi demediler iki gün öncesi muanede biri 15 diğeri 12 ydiCanım en son ne kadardı yumurtan ne zaman iğne olup aşılama yaptırmıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?