Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Perşembe sabah 7.30 çatlatma iğnesi oldum Cuma’da saat 3 te aşılama yapıldı
Ya o kadar erken çatlamaz yani adet olman garip geldi . Mesela benim pazartesi sabah ölçtüklerinde 18 mm di . Gece çatlatma iğnesi oldum . Çarşamba da 11 de aşılama yapıldı . Benim ki çok yüksek ihtimal çatladı aşılamadan önce . Tabi bakmadılar çatlayıp çatlamadığına .
 
Tesekkur ederim canim. Benim endisem doktor degistirince diger testleri falan tekrar yaptiracak olma ihtimali. Sol tupumun alindigi ameliyati bu doktor yaptigi icin rahim filmine vs.ye gerwk gormedi. Simdi baska doktor demek yeni testler demek. Onun yerine bunda ikinci asilamayi deneyeyim dedim. Ve evet igneyle hamile kalma orani cok daha yuksek.Hepimiz bir gun buraya hamileyimm diye yazariz insallah. Senin kacinci asilaman?
 
Valla bilmiyorumki hiç kontrollerdede bilgi vermediler zaten çatlamış çatlamamış aşılama öncesi bile bakıp yumurtan şukadar denmedi
Canim ben ozelde yaptirdim da ne oldu sanki? Catlayip catlamadigini da kontrol etmedi. 36 saati de beklemedi 22.saatte yapti. 17.gune kadar yumurta buyumedi ona ragmen igne de vermedi. Ve tutmadi da o asilama. Ozelde de ilgisizlik olabiliyo. Insallah yerlesme kanamasidir yasadigin.
 
Biliyorsun yoğun içeri 3 5 kişi birden alıp bakıp geçiyorlar zaten benimki zamanlaması yanlıştı bence hafta sonu girmeden yapıp geçelim dendi sanırım şimdi nesyapsam diye düşünüyorum herhangi bir hastaneye gidip yumurtlama takibi yaptırcam desem yaparlarmı yumurtam kaç cm çatlamış çatlamamış falan bilgi verirlermi
 
Devlet neysede sen para verdiğin halde ilgisiz davranmışlar yapıp geçelim diye bakıyolar resmen bide ben vajinal muane çok zorlanıyorum kasıyorum her defasında okadar çok zor geçmiştiki şimdi aynı şeyleri yaşıcak olmak strese sokuyor
 
Evet canim profa gidiyorum hem de. Dusun yani ona ragmen. Tamam tıp okumus insanlar saygi duyuyorum ama niye digerlerinden farkli yapiyorlar anlamiyorum ki. Her yerde yaziyor birden fazla yumurta sans arttirir diye, sordum hayir diyor. Ne diyebilirsin ki. Tup bebek diyorum o kolay yolu diyor. E sorun var yani ne yapayim yipranarak zaman mi gecireyim. Inan ki bu surecte kafamdaki sorulardan deliricem. Istanbulda asilama tavsiyesi olan varsa ona gidicem bir dahakine.
 
Sen nerde hangi doktora gitmiştin
 
Ben Paü tıp fakültesine yaptırdım. Aşılama yapılacağı sırada önce ultrasonla baktılar. Sonra benim dr um geldi. Onun gözetiminde başka bir dr aşılamayı yaptı. En ufak bir muayenede çığlık atan ben hiç bir şey hissetmedim. Aşılama biterbitmez ivedilikle kalkıp hemen kendisi bacağımı kaldırarak bacak bacak üstüne arttırdı hatta üstüm açık diye tedirgin oldum. Tamam sakin ol ben senin üzerini örteceğim deyip her tarafımı iyice örttü 40 dakika yatırdılar. Yumurtam 26 mm ama çatlamamış olduğundan hemen bir çatlatma iğnesi daha yaptılar. İki dr ve hemşire beni 3 gün ilişki diye sıkı sıkı tembih etti. Velhasıl çok ilgililerdi. 3 yıl sonra ilk kez çok silikibelli belirsiz de olsa çift çizgi gördüm. İnşallah tutmuştur ve pozitif sonuç alırım. Aşılama günüm geçen Pazartesi yani 22 Ekim.
 
Ben Docent dr Bülent Kars a gidiyorum Anadolu Yakasında bu ikinci aşılamam ama doktorum çok naif ve ilgili her sorunun cevabını sabırla dinleyip veriyo tavsiye ederim
 
O zamn özele yaptıracağina yarın sağlık ocağına yaptirirsin onlar da 2 gün sonra veriyor zaten vardır bi hayir
Elinizdeki barkodla hangi ildeyseniz pilin halk sağlığı laboratuvar sonuçları diye girip sağlık ocağına gitmeden öğrenebilirsiniz. Sonuç cihazdan çıkıp dr onaylandığı an sisteme düşer erken öğrenirsiniz.
 
Denizlili misin canım yoksa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…