Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet çok ilgili hassas sorulara açık bir doktor o hastanede 2 tane daha doktor var 3 ü ortak sanırım diğerlerinin de methini duydum ama bulent bey doçent olduğu için ona gidiyorum ben
En önemlisi bakayım yollayayım demesin yeterli bilgiyi versin ama eşim biraz kapalı erkek doktora karşı ikna edersem ona bakarım saol canım bilgi için

En önemlisi bakayım yollayayım demesin yeterli bilgiyi versin ama eşim biraz kapalı erkek doktora karşı ikna edersem ona bakarım saol canım bilgi için
Rica ederim canım doktorlardan biri bayan o da çok iyi bi doktormuş muayene ücreti biraz daha uygun bi araştır istersen dragos tıp merkezi e 5 üstünde bi yer

Canim aşılama günü hiç bakıp bişi demediler iki gün öncesi muanede biri 15 diğeri 12 ydi
arkadasim endise etme,bendede doktorum asilama önce yumurtalarim bakmadi. ne 1.asilamada ne 2.asilamada. yani sorun yok, illa bakicak diye birsey degil yani bu. umarim yerlesme kanamasi felandir yasadigin, rengi nasil?

arkadasim bende senin gibi düsünüyordum,
en az 2 yumurta olmasi gerekir, asilamanin olumlu cvp vermesi icin diye düsünüyordum. 1.asilamamda 3 yumurtam olustu tutmadi, 2.asilamamda sadece 1 yumurtam olustu. cok kararsiz kaldim yaptirsammi yaptirmasammi diye, 3 yumurtada tutmadi, 1 yumurtada tutarmi diye, ama cok sükür rabbime olumlu cvp verdi. rabbim ol dediyse oluyor, herseyin hayirlisini versin bizim icin.

Selam kızlar bugün aşılamanın 12. Günü test yaptım ve ne çıktı dersiniz beyaz çizgi kafaları yicem test bile dalga geciyo artık. Bu seferde olmadı artık denemeyi düşünmüyorum size bu yolda başarılar dilerim inşallah herbirerinizden mutlu haberler alırım

selam canim, nasil beyaz cizgi cikti? kacinci asilamandi?

benımde aşılamada 4 gunum benımde gecen ay 2 . asılamada ılk asılamadan hemen sonra kahverengı leke geldı bu sefer ılk gun degıl 2 gun ve 3 gun geldı anlamadım

benımde aşılamada 4 gunum benımde gecen ay 2 . asılamada ılk asılamadan hemen sonra kahverengı leke geldı bu sefer ılk gun degıl 2 gun ve 3 gun geldı anlamadım
bendede 3.gün bile kahverengi lekelenme geldi, doktorum hemen progestan kullan demisti, devam ederse 2 cikar dedi. simdi halen günde 2 progestan kullaniyorum.
sen kullaniyormusun?simdi varmi lekelenmen`?

bendede 3.gün bile kahverengi lekelenme geldi, doktorum hemen progestan kullan demisti, devam ederse 2 cikar dedi. simdi halen günde 2 progestan kullaniyorum.
sen kullaniyormusun?simdi varmi lekelenmen`?
canım benım 2 gun aksam 11 de geldı 3 gunde geldı ama suan yok sukur bende progestan jel kullanıyorum canım hayırlısı ınsallah

Uzulme dicem ama insan uzuluyor yani. Insallah hepimiz tez zamanda guzel haber aliriz canim. Ben de femaranin 3.gunundeyim bu ay ikinci asilamam var ama daha olmadan bile umutsuzum. Aslinda imkan varsa direk tup bebek denenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…