- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.601
Yok 10 gün süresi var muayene ücretinin ama dediğim gibi benim 2. Aşılama için hiç muayene ücreti almadı sadece 600 lira asilama ucreti aldiİki günde bir kontrole gidiyoruz her defansındamı vereceğiz 200 lira?
Evet çok ilgili hassas sorulara açık bir doktor o hastanede 2 tane daha doktor var 3 ü ortak sanırım diğerlerinin de methini duydum ama bulent bey doçent olduğu için ona gidiyorum beniyimiş toplamda 800 tutuyor o zaman ilgilimi bilgi veriyormu
En önemlisi bakayım yollayayım demesin yeterli bilgiyi versin ama eşim biraz kapalı erkek doktora karşı ikna edersem ona bakarım saol canım bilgi içinEvet çok ilgili hassas sorulara açık bir doktor o hastanede 2 tane daha doktor var 3 ü ortak sanırım diğerlerinin de methini duydum ama bulent bey doçent olduğu için ona gidiyorum ben
Rica ederim canım doktorlardan biri bayan o da çok iyi bi doktormuş muayene ücreti biraz daha uygun bi araştır istersen dragos tıp merkezi e 5 üstünde bi yerEn önemlisi bakayım yollayayım demesin yeterli bilgiyi versin ama eşim biraz kapalı erkek doktora karşı ikna edersem ona bakarım saol canım bilgi için
hayirli olsun asilaman, ins hayirlisiyla tutarPerşembe sabah 7.30 çatlatma iğnesi oldum Cuma’da saat 3 te aşılama yapıldı
arkadasim endise etme,bendede doktorum asilama önce yumurtalarim bakmadi. ne 1.asilamada ne 2.asilamada. yani sorun yok, illa bakicak diye birsey degil yani bu. umarim yerlesme kanamasi felandir yasadigin, rengi nasil?Canim aşılama günü hiç bakıp bişi demediler iki gün öncesi muanede biri 15 diğeri 12 ydi
arkadasim bende senin gibi düsünüyordum,Canim.oncelikle gecmis olsun. Moralini bozma desemde bozuluyor.
Imkanin varsa baska doktora git. Sadece famarayla olmaz bu is ben klomen + 5 gunluk menogon igne ile 2 yumurtam oldu. Asilama olacaksa en az 2 en cok 4 yumurta ideal bence.
Ben gece 10 da ignemi vuruldum 36 saat sonra asilmam oldu. Bakalim kismet olursa ne ala olmazsa tup bebek deneyecegim.
Insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz.
selam canim, nasil beyaz cizgi cikti? kacinci asilamandi?Selam kızlar bugün aşılamanın 12. Günü test yaptım ve ne çıktı dersinizbeyaz çizgi kafaları yicem test bile dalga geciyo artık. Bu seferde olmadı artık denemeyi düşünmüyorum size bu yolda başarılar dilerim inşallah herbirerinizden mutlu haberler alırım
benımde aşılamada 4 gunum benımde gecen ay 2 . asılamada ılk asılamadan hemen sonra kahverengı leke geldı bu sefer ılk gun degıl 2 gun ve 3 gun geldı anlamadımGün gün yazmistim hissettiklerimi:
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik agrisi
2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme
3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri
4.gün: Sol kasikta ara ara batma,
5.6.ve 7.gün: yan etki yasanmadi
8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)
9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)
10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.00)
11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik bakmasi
12.gün: beta hcg: 38
Durum böyle Arkadaslar daha önce gögüslerimde agri yoktu,saniyelik batmalar yoktu bu sebebten dolayi hemen gittim kan verdim
bendede 3.gün bile kahverengi lekelenme geldi, doktorum hemen progestan kullan demisti, devam ederse 2 cikar dedi. simdi halen günde 2 progestan kullaniyorum.benımde aşılamada 4 gunum benımde gecen ay 2 . asılamada ılk asılamadan hemen sonra kahverengı leke geldı bu sefer ılk gun degıl 2 gun ve 3 gun geldı anlamadım
canım benım 2 gun aksam 11 de geldı 3 gunde geldı ama suan yok sukur bende progestan jel kullanıyorum canım hayırlısı ınsallahbendede 3.gün bile kahverengi lekelenme geldi, doktorum hemen progestan kullan demisti, devam ederse 2 cikar dedi. simdi halen günde 2 progestan kullaniyorum.
sen kullaniyormusun?simdi varmi lekelenmen`?
canim icini ferah tut, insallah bebisin seninledir.canım benım 2 gun aksam 11 de geldı 3 gunde geldı ama suan yok sukur bende progestan jel kullanıyorum canım hayırlısı ınsallah
ınsallah canım bu 3. cu asılamam ve ınan cok yoruldum stresı sınırıcanim icini ferah tut, insallah bebisin seninledir.
Uzulme dicem ama insan uzuluyor yani. Insallah hepimiz tez zamanda guzel haber aliriz canim. Ben de femaranin 3.gunundeyim bu ay ikinci asilamam var ama daha olmadan bile umutsuzum. Aslinda imkan varsa direk tup bebek denenmeli.Selam kızlar bugün aşılamanın 12. Günü test yaptım ve ne çıktı dersinizbeyaz çizgi kafaları yicem test bile dalga geciyo artık. Bu seferde olmadı artık denemeyi düşünmüyorum size bu yolda başarılar dilerim inşallah herbirerinizden mutlu haberler alırım
evt inaniyorum canim, rabbim ins hayirlisini verir. benimde 2.asilamamdi, insan stres oluyor, korkuyor, ya tutmazsa diye düsünüyor ama düsünmemeye calis.ınsallah canım bu 3. cu asılamam ve ınan cok yoruldum stresı sınırı
senın ılaçlımıydı ığnelimıydı canımevt inaniyorum canim, rabbim ins hayirlisini verir. benimde 2.asilamamdi, insan stres oluyor, korkuyor, ya tutmazsa diye düsünüyor ama düsünmemeye calis.
Baya beyaz bi çizgi canım hani negatif ciktiginda hiç bişey olmaz ya kontrol çizgisi dışında bunda bildiğin beyaz bi çizgi ciktiselam canim, nasil beyaz cizgi cikti? kacinci asilamandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?