- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.621
Teşekkür ederim canım ben alıştım artık 3 senedir :) sen de daha başlamadan umutsuz olma lütfen herşey güzel olacak diye düşün. Ben ilaçlardan çok yoruldum artık düşünmüyorum uzun süre bi tedavi herseyin HayırlısıUzulme dicem ama insan uzuluyor yani. Insallah hepimiz tez zamanda guzel haber aliriz canim. Ben de femaranin 3.gunundeyim bu ay ikinci asilamam var ama daha olmadan bile umutsuzum. Aslinda imkan varsa direk tup bebek denenmeli.
test gecersiz oluyor canim bu durumda. sen neden hemen umutsuzluga kapiliyorsunki? regl gelmedi dimi daha? bence testini tekrarlar, son kullanma tarihide önemli.Baya beyaz bi çizgi canım hani negatif ciktiginda hiç bişey olmaz ya kontrol çizgisi dışında bunda bildiğin beyaz bi çizgi cikti
evt canim bu asilamam igneli tedavi sonucunda yapildi. peki senin?senın ılaçlımıydı ığnelimıydı canım
Adetim çarşamba gelecek canım gelmezse tabiki tekrarlarım testi hic son kullanma tarihine de bakmadım attım çöpe hemen. Göğüs hassasiyetim falan da geçti canım yaa ben o yuzden direk olmadığını düşündüm. Tabi ki Allahtan umit kesilmez herseyin hayirlusitest gecersiz oluyor canim bu durumda. sen neden hemen umutsuzluga kapiliyorsunki? regl gelmedi dimi daha? bence testini tekrarlar, son kullanma tarihide önemli.
aynen canim ümidini kesme, rabbim herseyin hayirlisini versin bize. sat ne zamandi senin?Adetim çarşamba gelecek canım gelmezse tabiki tekrarlarım testi hic son kullanma tarihine de bakmadım attım çöpe hemen. Göğüs hassasiyetim falan da geçti canım yaa ben o yuzden direk olmadığını düşündüm. Tabi ki Allahtan umit kesilmez herseyin hayirlusi
Son adetim 16 ekimde geldi canım 25 ekimde asilama yapildiaynen canim ümidini kesme, rabbim herseyin hayirlisini versin bize. sat ne zamandi senin?
idrarda cikmasi icin zaten bir kac gün daha beklemelisin canim, yada direk kan vereceksin. varsa ona göre kendine dikkat edersin.Son adetim 16 ekimde geldi canım 25 ekimde asilama yapildi
asilamanin üzerinden kac gün gecti? yerlesme kanamasi olabilirmi?Kizlar bende regl olucam heralde kahverengi lekelenme oluyor bi dun aksam oldu bide simdi sanirim gelicek
Bugun asilamadan sonra 13.gunum cok az geldi devam etmiyor anlamadim ya progestanda kullaniyorum aslinda vajinal olarakasilamanin üzerinden kac gün gecti? yerlesme kanamasi olabilirmi?
kan degerine hic baktirdinmi? benim asilamanin 10.günü kanda cikmisti.Bugun asilamadan sonra 13.gunum cok az geldi devam etmiyor anlamadim ya progestanda kullaniyorum aslinda vajinal olarak
Bakalım canım inşallahidrarda cikmasi icin zaten bir kac gün daha beklemelisin canim, yada direk kan vereceksin. varsa ona göre kendine dikkat edersin.
insallah canim, bende biran önce aksam olsun istiyorum. doktora gideyim diye.Bakalım canım inşallah
Amin canim. Muhim olan dogru tedavinin uygulanmasi bence. Sen de pes etme.belki pes ettigin yer ulasacagin yerdir. Ben esimin de durumundan dolayi umutsuzum. Degerleri normal gebelik icin yetersiz, anca asilamayla olabilir ve islem gorunce duzeliyor spermler. Bi de tek tupum yok ondan dolayi. Senin durumun ne?Teşekkür ederim canım ben alıştım artık 3 senedir :) sen de daha başlamadan umutsuz olma lütfen herşey güzel olacak diye düşün. Ben ilaçlardan çok yoruldum artık düşünmüyorum uzun süre bi tedavi herseyin Hayırlısı
Keseye mi bakcaksiniz canım bugüninsallah canim, bende biran önce aksam olsun istiyorum. doktora gideyim diye.
yok canim keseye daha var. ne kadar artis olduguna bakicaz. insallah güzel degerlerim cikar aksama.Keseye mi bakcaksiniz canım bugün
Bizim değerler normal bi sıkıntı yok diyorlar zaten o yüzden de biraz sıkıntıya giriyoruz bi sorun olsa o soruna yönelik tedaviye yonelinir. Şimdi kara gürültüye yok klomen yok asilama deneyip duruyoruz yıprandım artık çokAmin canim. Muhim olan dogru tedavinin uygulanmasi bence. Sen de pes etme.belki pes ettigin yer ulasacagin yerdir. Ben esimin de durumundan dolayi umutsuzum. Degerleri normal gebelik icin yetersiz, anca asilamayla olabilir ve islem gorunce duzeliyor spermler. Bi de tek tupum yok ondan dolayi. Senin durumun ne?
İnşallah canım dualarım seninle inşallah çok güzel değerler yazarsın burayayok canim keseye daha var. ne kadar artis olduguna bakicaz. insallah güzel degerlerim cikar aksama.
amin canim cok saol, allah razi olsun. aksam size bildiririm ins:)İnşallah canım dualarım seninle inşallah çok güzel değerler yazarsın buraya
benımde canım iğnelı asılama oldu 19 mm dı yumurta catlatma iğnesi vurdum asılama oldum nasıp canımevt canim bu asilamam igneli tedavi sonucunda yapildi. peki senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?