Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bu arada benim de eşimin değerleri düşer gibi oldu bi ara stresten. O zaman keçiboynuzu özü ve proxeed takviyesi aldı düzeldi tavsiye ederim

Kızlar bende cuma günü ilk aşılamamı oldum beklemedeyim ve de çokk heyecanlıyım aşılama sonrası ilk 3 gün ilişki önerdi hemşire ama çok fena grip oldum değerlendiremedik o yüzden tedirginim biraz inşallah tutar da hepimiz burdan müjdeli haberler verebiliriz

Hayırlı olsun canım bende perşembe yaptırdım aşılama inşallah arka arkaya bebislere kavuşuruz

bende cuma yaptırdım canım ınsallah hepımızınde hayırlı olur

Canım bu arada benim de eşimin değerleri düşer gibi oldu bi ara stresten. O zaman keçiboynuzu özü ve proxeed takviyesi aldı düzeldi tavsiye ederim
Canim 1 haftadir keciboynuzu kürü uyguluyorum esime. Ve sigarayi da birakti. Insallah asilama zamani faydasini goruruz. Keciboynuzlari bitti zaten bu kez markette keciboynuzu özü gormustum ondan alayim madem. Tesekkur ederim onerin icin :)

Arkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti. Cok mu düsük Arkadaslar?
Canım moralini bozmak istemem ama değer düşük normalde 5 inde 400 lerde olması lazım iki güne bi 2 katı artması lazım. Ama ümitsizliğe kapılma iki gün sonra tekrar ölçtür

Canım moralini bozmak istemem ama değer düşük normalde 5 inde 400 lerde olması lazım iki güne bi 2 katı artması lazım. Ama ümitsizliğe kapılma iki gün sonra tekrar ölçtür
Bende öyle düsündüm Ama 8 iken 38 olmustu,Dörte katlamisti,simdi banada düsük geldi.ama 8 ciktigi günden itibaren her iki güne bir ikiye katladigini hesaplarsam suanda 120-130 arasi olmasi gerekirdi.aceba bununla ilgili degilmi

Aynı merkezde mi baktirdin canım o şekilde hesaplarsan doğru ama moralini bozma bol bol dinlen bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…