- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.641
hayirli olsun ins canim asilaman. hangi igneyi kullandin sen?benimkisi fostimonbenımde canım iğnelı asılama oldu 19 mm dı yumurta catlatma iğnesi vurdum asılama oldum nasıp canım
benım gonal f 900 du canımhayirli olsun ins canim asilaman. hangi igneyi kullandin sen?benimkisi fostimon
Canım bu arada benim de eşimin değerleri düşer gibi oldu bi ara stresten. O zaman keçiboynuzu özü ve proxeed takviyesi aldı düzeldi tavsiye ederimAmin canim. Muhim olan dogru tedavinin uygulanmasi bence. Sen de pes etme.belki pes ettigin yer ulasacagin yerdir. Ben esimin de durumundan dolayi umutsuzum. Degerleri normal gebelik icin yetersiz, anca asilamayla olabilir ve islem gorunce duzeliyor spermler. Bi de tek tupum yok ondan dolayi. Senin durumun ne?
evt cnm bu söyledigin igneyide bir cok kisi kullaniyor. hayirlisi insallah hakkimizda.benım gonal f 900 du canım
Benim de gonal f 475 dievt cnm bu söyledigin igneyide bir cok kisi kullaniyor. hayirlisi insallah hakkimizda.
Hayırlı olsun canım bende perşembe yaptırdım aşılama inşallah arka arkaya bebislere kavuşuruzKızlar bende cuma günü ilk aşılamamı oldum beklemedeyim ve de çokk heyecanlıyım aşılama sonrası ilk 3 gün ilişki önerdi hemşire ama çok fena grip oldum değerlendiremedik o yüzden tedirginim biraz inşallah tutar da hepimiz burdan müjdeli haberler verebiliriz
İnşallah canım inşallahHayırlı olsun canım bende perşembe yaptırdım aşılama inşallah arka arkaya bebislere kavuşuruz
bende cuma yaptırdım canım ınsallah hepımızınde hayırlı olurKızlar bende cuma günü ilk aşılamamı oldum beklemedeyim ve de çokk heyecanlıyım aşılama sonrası ilk 3 gün ilişki önerdi hemşire ama çok fena grip oldum değerlendiremedik o yüzden tedirginim biraz inşallah tutar da hepimiz burdan müjdeli haberler verebiliriz
Amin canım inşallah aşılamadan sonra ilaç yada jel verdiler mi canım ben progestan alıyorum alttan sürekli uyku modundayım ve karnımda inanılmaz gaz sancısı yapıyo bitene kadar nası dayanıcam bilmiyorumbende cuma yaptırdım canım ınsallah hepımızınde hayırlı olur
Bende iğne ve hap verdi benim de kasik ağrım ve gaz olayayım varAmin canım inşallah aşılamadan sonra ilaç yada jel verdiler mi canım ben progestan alıyorum alttan sürekli uyku modundayım ve karnımda inanılmaz gaz sancısı yapıyo bitene kadar nası dayanıcam bilmiyorum
Canim 1 haftadir keciboynuzu kürü uyguluyorum esime. Ve sigarayi da birakti. Insallah asilama zamani faydasini goruruz. Keciboynuzlari bitti zaten bu kez markette keciboynuzu özü gormustum ondan alayim madem. Tesekkur ederim onerin icin :)Canım bu arada benim de eşimin değerleri düşer gibi oldu bi ara stresten. O zaman keçiboynuzu özü ve proxeed takviyesi aldı düzeldi tavsiye ederim
Canım moralini bozmak istemem ama değer düşük normalde 5 inde 400 lerde olması lazım iki güne bi 2 katı artması lazım. Ama ümitsizliğe kapılma iki gün sonra tekrar ölçtürArkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti. Cok mu düsük Arkadaslar?
Bende öyle düsündüm Ama 8 iken 38 olmustu,Dörte katlamisti,simdi banada düsük geldi.ama 8 ciktigi günden itibaren her iki güne bir ikiye katladigini hesaplarsam suanda 120-130 arasi olmasi gerekirdi.aceba bununla ilgili degilmiCanım moralini bozmak istemem ama değer düşük normalde 5 inde 400 lerde olması lazım iki güne bi 2 katı artması lazım. Ama ümitsizliğe kapılma iki gün sonra tekrar ölçtür
Aynı merkezde mi baktirdin canım o şekilde hesaplarsan doğru ama moralini bozma bol bol dinlen bu süreçteBende öyle düsündüm Ama 8 iken 38 olmustu,Dörte katlamisti,simdi banada düsük geldi.ama 8 ciktigi günden itibaren her iki güne bir ikiye katladigini hesaplarsam suanda 120-130 arasi olmasi gerekirdi.aceba bununla ilgili degilmi
Evt canim ayni merkezde yaptirdim.rabbim hayirlisini versin ltf sizde dua edin banaAynı merkezde mi baktirdin canım o şekilde hesaplarsan doğru ama moralini bozma bol bol dinlen bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?