Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rica ederim canım inşallah faydasını görürsünuz

Evt canim ayni merkezde yaptirdim.rabbim hayirlisini versin ltf sizde dua edin bana
Canım bazen sonuçlar gerçekten tuhaf olabiliyor o yüzden moralini aska bozma dualarımız seninle inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur rabbim yardımcın olsun herşeyin başı moral sakın kendini üzme

Evt canim haklisin herkeste bir olmaz bugün Reglemin 28.günü.normalinde Test günüm yarindi,Ben erken ögrendigim icin böyle stres yaptim kendime.aminn insallah Rabbim hayirlisini versin bebisimi bana bagislasin insallah.hayirlisi allahtan hepimiz icin Arkadaslar.cok tsk ederim I Ilkmelegim Q Queen88

Amin canım inşallah aşılamadan sonra ilaç yada jel verdiler mi canım ben progestan alıyorum alttan sürekli uyku modundayım ve karnımda inanılmaz gaz sancısı yapıyo bitene kadar nası dayanıcam bilmiyorum
Canim banada progestan jel verdiler aynen uyku ve gaz yapiyor

Arkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti. Cok mu düsük Arkadaslar?
Moralini bozma inşallah 2 gün sonra artışın normale döner. Bu sitede durumu senin gibi olup tekrar normal düzeyde seyredenleri gördün. Dua et, havuç suyu iç

Bence de erken öğrendiğin için. bilemeyiz 300 lere kadar hangi oranda arttığını bazen birden bazen yavaş yavaş artıyor bu günlere şükür canım
Öylemi canim söyledigin gibi olsa cok isterim. Hayirlisi insallah neyse o olsun.sanirim erken ögrendigim icin diye düsünüyorum.2 gün sonra yine kan verecegim

Moralini bozma inşallah 2 gün sonra artışın normale döner. Bu sitede durumu senin gibi olup tekrar normal düzeyde seyredenleri gördün. Dua et, havuç suyu iç
Öylemi canim?ben hic bakmadim sadece cok üzüldüm Birden o degeri görünce.aminnn ins rabbim hayirlisini versin, bol dua ediyorum.ins kabul olur.

Öylemi canim söyledigin gibi olsa cok isterim. Hayirlisi insallah neyse o olsun.sanirim erken ögrendigim icin diye düsünüyorum.2 gün sonra yine kan verecegim
Arkadaşımın gebeligini 318 iken öğrenmiştik. Hamile kaldigi tarihe kadar hesaplamaya calistık eksilere düsüyordu yani düzenli artmış olması imkansızdı senin de öyledir canım korkma sakın ol

Biz şimdi cuma günü aşılama olduk ne zaman kan vermemiz gerekiyo acaba aşılama sonrası doktora sormayı unuttum bazı arkadaşlar 12. günde demiş ama bilemedim en sağlıklısı ne zaman
Baba bu sefer 17. Gününde test yaptır dedi geçen sefer 15. Gün demişti yani aşilamadan en az 14 gün sonra diyor

Ilk asilmamdi ama tutmazsa buyuk konusmayayim da yine direk tup bebek deneyecegim. Yasim 30 daha macera arayip biraz daha deneyeyim bekleyeyim diyecek zamanim yok

Biz şimdi cuma günü aşılama olduk ne zaman kan vermemiz gerekiyo acaba aşılama sonrası doktora sormayı unuttum bazı arkadaşlar 12. günde demiş ama bilemedim en sağlıklısı ne zaman
Normalde çatlatma iğnesi ile doğal deneyenlere 14 gün aşılama olanlara genelde 12 deniyor ama ben de 14 e kadar bekledim sanırım en fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…