- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.661
Rica ederim canım inşallah faydasını görürsünuzCanim 1 haftadir keciboynuzu kürü uyguluyorum esime. Ve sigarayi da birakti. Insallah asilama zamani faydasini goruruz. Keciboynuzlari bitti zaten bu kez markette keciboynuzu özü gormustum ondan alayim madem. Tesekkur ederim onerin icin :)
Canım benim bozma moralini en sağlıklı yorumu doktor yapar sordun mu doktorunaArkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti. Cok mu düsük Arkadaslar?
Yok canim doktora sordum henüz cvp vermediCanım benim bozma moralini en sağlıklı yorumu doktor yapar sordun mu doktoruna
Canım bazen sonuçlar gerçekten tuhaf olabiliyor o yüzden moralini aska bozma dualarımız seninle inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur rabbim yardımcın olsun herşeyin başı moral sakın kendini üzmeEvt canim ayni merkezde yaptirdim.rabbim hayirlisini versin ltf sizde dua edin bana
Cevap gelince bizimle de paylaş canım dualarimiz seninleYok canim doktora sordum henüz cvp vermedi
Evt artis az, 2 gün sonra tekrarliyalim dedi canimCevap gelince bizimle de paylaş canım dualarimiz seninle
Evt canim haklisin herkeste bir olmaz bugün Reglemin 28.günü.normalinde Test günüm yarindi,Ben erken ögrendigim icin böyle stres yaptim kendime.aminn insallah Rabbim hayirlisini versin bebisimi bana bagislasin insallah.hayirlisi allahtan hepimiz icin Arkadaslar.cok tsk ederim I Ilkmelegim Q Queen88Canım bazen sonuçlar gerçekten tuhaf olabiliyor o yüzden moralini aska bozma dualarımız seninle inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur rabbim yardımcın olsun herşeyin başı moral sakın kendini üzme
Canim banada progestan jel verdiler aynen uyku ve gaz yapiyorAmin canım inşallah aşılamadan sonra ilaç yada jel verdiler mi canım ben progestan alıyorum alttan sürekli uyku modundayım ve karnımda inanılmaz gaz sancısı yapıyo bitene kadar nası dayanıcam bilmiyorum
Bence de erken öğrendiğin için. bilemeyiz 300 lere kadar hangi oranda arttığını bazen birden bazen yavaş yavaş artıyor bu günlere şükür canımEvt artis az, 2 gün sonra tekrarliyalim dedi canim
Moralini bozma inşallah 2 gün sonra artışın normale döner. Bu sitede durumu senin gibi olup tekrar normal düzeyde seyredenleri gördün. Dua et, havuç suyu içArkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti. Cok mu düsük Arkadaslar?
Öylemi canim söyledigin gibi olsa cok isterim. Hayirlisi insallah neyse o olsun.sanirim erken ögrendigim icin diye düsünüyorum.2 gün sonra yine kan verecegimBence de erken öğrendiğin için. bilemeyiz 300 lere kadar hangi oranda arttığını bazen birden bazen yavaş yavaş artıyor bu günlere şükür canım
Öylemi canim?ben hic bakmadim sadece cok üzüldüm Birden o degeri görünce.aminnn ins rabbim hayirlisini versin, bol dua ediyorum.ins kabul olur.Moralini bozma inşallah 2 gün sonra artışın normale döner. Bu sitede durumu senin gibi olup tekrar normal düzeyde seyredenleri gördün. Dua et, havuç suyu iç
Sakin ol ve stres yapma. Ben de hep düşük yapıyordum. Dr um düşüklerin % 50 si stresten olur demişti.Öylemi canim?ben hic bakmadim sadece cok üzüldüm Birden o degeri görünce.aminnn ins rabbim hayirlisini versin, bol dua ediyorum.ins kabul olur.
Dogrudue canim Tsk ederim yaptigin yorumlar icin.cok saolSakin ol ve stres yapma. Ben de hep düşük yapıyordum. Dr um düşüklerin % 50 si stresten olur demişti.
Arkadaşımın gebeligini 318 iken öğrenmiştik. Hamile kaldigi tarihe kadar hesaplamaya calistık eksilere düsüyordu yani düzenli artmış olması imkansızdı senin de öyledir canım korkma sakın olÖylemi canim söyledigin gibi olsa cok isterim. Hayirlisi insallah neyse o olsun.sanirim erken ögrendigim icin diye düsünüyorum.2 gün sonra yine kan verecegim
Biz şimdi cuma günü aşılama olduk ne zaman kan vermemiz gerekiyo acaba aşılama sonrası doktora sormayı unuttum bazı arkadaşlar 12. günde demiş ama bilemedim en sağlıklısı ne zamanCanim banada progestan jel verdiler aynen uyku ve gaz yapiyor
Baba bu sefer 17. Gününde test yaptır dedi geçen sefer 15. Gün demişti yani aşilamadan en az 14 gün sonra diyorBiz şimdi cuma günü aşılama olduk ne zaman kan vermemiz gerekiyo acaba aşılama sonrası doktora sormayı unuttum bazı arkadaşlar 12. günde demiş ama bilemedim en sağlıklısı ne zaman
Cevabınız için çok teşekkür ederimBaba bu sefer 17. Gününde test yaptır dedi geçen sefer 15. Gün demişti yani aşilamadan en az 14 gün sonra diyor
Ilk asilmamdi ama tutmazsa buyuk konusmayayim da yine direk tup bebek deneyecegim. Yasim 30 daha macera arayip biraz daha deneyeyim bekleyeyim diyecek zamanim yokTesekkur ederim canim. Benim endisem doktor degistirince diger testleri falan tekrar yaptiracak olma ihtimali. Sol tupumun alindigi ameliyati bu doktor yaptigi icin rahim filmine vs.ye gerwk gormedi. Simdi baska doktor demek yeni testler demek. Onun yerine bunda ikinci asilamayi deneyeyim dedim. Ve evet igneyle hamile kalma orani cok daha yuksek.Hepimiz bir gun buraya hamileyimm diye yazariz insallah. Senin kacinci asilaman?
Normalde çatlatma iğnesi ile doğal deneyenlere 14 gün aşılama olanlara genelde 12 deniyor ama ben de 14 e kadar bekledim sanırım en fazla :)Biz şimdi cuma günü aşılama olduk ne zaman kan vermemiz gerekiyo acaba aşılama sonrası doktora sormayı unuttum bazı arkadaşlar 12. günde demiş ama bilemedim en sağlıklısı ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?