Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşımın gebeligini 318 iken öğrenmiştik. Hamile kaldigi tarihe kadar hesaplamaya calistık eksilere düsüyordu yani düzenli artmış olması imkansızdı senin de öyledir canım korkma sakın ol
Insallah canim insallah bendede öyle olur,Allah razi olsun.icime su serptin.rabbim hayirlisini versin.insallah artis olur yarin

Biz şimdi cuma günü aşılama olduk ne zaman kan vermemiz gerekiyo acaba aşılama sonrası doktora sormayı unuttum bazı arkadaşlar 12. günde demiş ama bilemedim en sağlıklısı ne zaman
canım ben gecen ay 12 gun kan verdım cıkmadı zaten 14 gun hastalandım ben kan vermeyı dusunmuyorum adet olursam zaten tutmamıstır adet olmazsam kan verırım

ilk 2 degerim cok güzel artti canim. sonradan 100 iken dört gün sonra 178 cikti. doktorum 2 gün sonra yine kan ver dedi. kismet bakalim, rabbim hayirlisini versin. dua edin ltf arkadaslar.
Ama ben gormustum forumda oyle olanlar canim dusmemis sonucta bir artma var sen icini ferah tut dualarim seninle

Bakalım bende tutunma olmadi sanırım 5. Gün hiçbi belirti yok bakalım kaçıncı gün gelecek regli
Benim de ilk başlarda göğüs ağrısı karın ağrısı falan vardı gittikçe yok olmaya başladı iğnenin etkisiyleydi galiba insan kötü hissediyo tutmayacakmış hissine kapılıyo bide ilkinde tutmayan da çokmuş onları da duyunca hepten ümitsizliğe kapılıyoruz neyse biz elimizden geleni yaptık hayırlısı artık

Aynı hisleri paylaşıyorum fazlasıyla inanki hayırlısı olsun hakkimizda

Bugün 16. Günüm. Adet olmadım. 2 gündür göğüs ağrım ve akıntım azaldı ama şiskinlik arttı. Ateşim 36,8-37,1 arası. Hergün test yapıyorum hep sonradan çıkan hayalet çizgi var. Kan vermedim Cuma’ya kadar bekleyeceğim. Olursam 2. Gün olmazsam Cuma günü gideceğim.
Bu arada eşim bir iyi ki sormayın. Ortalığı toplarken bile hiç söylenmiyor. Ağır hiç birşey taşıttırmıyor. Ne istesem yapıyor pek mülayim oldu. Geçen ay hayatımda ilk kez 19 gün gecikmişti pek heveslenmiştik. Bana şöyle hamile olsan da koluma taksam hamile karısı varmış deseler diye kendine de pay çıkartıyordu
Benim çocuğum var tabii ki bebeği çok istiyorum ama benim olmasa bile allah evlatlarıma uzun ömür versin. Rabbim özellikle de hiç evlat sevgisini tatmayanlara onu yaşatsın olanların da evladının bahtı açık ömrü uzun olsun. Dualarım sizinle.

Yaa bu süreç bizim için ne kadar zor sa onlar için de öyle rabbim yardımcınız inşallah bi ay olur ya bebisiniz sizi tamamlar. Hikayede bizi gördüm sanki bulunduğumuz yerde tüm arkadaşlarımızın bebeği var ve hepsi bizden sonra evlendi bi düşük yaptım benim esim de o kadar hevesli ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hayirlisi olsun arkadasim. ben regl olmadim ama degerim cok düzenli artmiyor. rabbim o yüzden hayirlisini versin ins böylede cok üzücü oluyor
Senin yazilarini okudum birkac gundur. Degerin guzel artmisti mutlu olmustum. Canim senin degerin yukselmeye devam edecekmis gibi hissediyorum nedense. Tekrar kan testi yaptirinca lutfen sonucunu yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…