- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
- #1.701
Evt canim ilk etapta cok güzel ilerliyordu, Hatta Ben 10.gününde ögrenmistim,baya erken. 178 de regl günüm gelmeden en son cikan kan sonucum,Ama bi öncekine göre 2 Kat artmamis.ins yarin güzel sonuclar alirim,sizede bildiririm Tabiki.insallah söyledigin gibi olur rabbimden hayirlisi neyse onu diliyorum,Allahim emeklerimizi Bosa cikrmasin insallah!Senin yazilarini okudum birkac gundur. Degerin guzel artmisti mutlu olmustum. Canim senin degerin yukselmeye devam edecekmis gibi hissediyorum nedense. Tekrar kan testi yaptirinca lutfen sonucunu yaz.
yok canim rabbim hayirlisini versin. evt degerlerim düsmedi ama cok az artis gösterdi. rabbimden hayirlisi neyse o olsun insallah
canim suanda is yerindeyim, aksam isten cikinca gidecegim kan vermeye.
Tmm canım güzel haberlerini bekliyoruzcanim suanda is yerindeyim, aksam isten cikinca gidecegim kan vermeye.
Canım soyle dusunelımyok canim rabbim hayirlisini versin. evt degerlerim düsmedi ama cok az artis gösterdi. rabbimden hayirlisi neyse o olsun insallahPembe Ask aksam sizede hbr veririm insallah
İyi diyelim iyi olsun canım adetimin gelmesini bekliyorum oturdum :) sen nasılsın nasıl gidiyo
amin insallah, size güzel haberler verebilirim insallahTmm canım güzel haberlerini bekliyoruz
Iyı ol ınsallah canımİyi diyelim iyi olsun canım adetimin gelmesini bekliyorum oturdum :) sen nasılsın nasıl gidiyo
evt haklisin canim, 8 ile basladim sonra yükseldi cok sükür. gec döllenme nasil olacakki? döllenmeseydi 8 degeri cikarmiydi hic? aceba tutunmaktami sorun oldu diye düsünüyorum. ama tabi hicbirseyi bilemeyiz, hayirlisi insallah rabbimdenCanım soyle dusunelım
Hanı sen 8 le basladın ya hatırımda oyle kalmıs, 170 lere kadr cıktı sukur. Ben sende gec dollenme oldugunu dusunuyorum kendımce. Bu yuzden deger artıcak ınsallah. Hıc artmadı degıl kı
Ya varya bu stresler ne zormus Allahım hepımıze yardım eder ınsallah
İnşallah canım. Noldu nasıl hissediyorsun kendiniIyı ol ınsallah canım
Iyı sayılırım
Su gebelık depresyonu denen sey benı buldu sanırım. Bızler gıbı cocuk konusunda ugras verenlerde olabılıyormus, yanı suprız hamıle kalanlarda pek olmuyormus.Allahım hayırlısını nasıp eyler ınsallah
Yanı soylemek ıstedıgım 0/5 arası gebelık yokevt haklisin canim, 8 ile basladim sonra yükseldi cok sükür. gec döllenme nasil olacakki? döllenmeseydi 8 degeri cikarmiydi hic? aceba tutunmaktami sorun oldu diye düsünüyorum. ama tabi hicbirseyi bilemeyiz, hayirlisi insallah rabbimden
Evhamlıİnşallah canım. Noldu nasıl hissediyorsun kendini
Canım biraz hakim olmaya çalış kendine boşuna evham yapıp bebeğini üzme böyle düşün en azından herşey yolunda sagliklisın ve öyle kalmak senin elinde bol dua et ben de edeceğim senin içinEvhamlı
Huzursuz
Olumsuz dusuncelerle dolu dıyerek ozetleyeyım canım
Soğan kürü normalde de rahim sağlığını korumak için güzel bi yöntem senede bi defa yapılması gerekir diyor saraçoğlu. Birde Çörekotu bal tarcin yumurta gelişimi için çok ise yarıyo internette var canım bi araştır istersenKızlar bitkisel kürler hakkında ne düşünüyorsunuz sebepsiz inferlite benimki birkez aşılama oldum tutmadı bitkisel birşeylermi denesem bu kez diyorum mesela soğan kürü duyuyorum sorunum yok görünürde ama denesemmi sizce?
Canim benim gebeligim buraya kadarmis, degerim artmadi ,doktorum büyük ihtimal Kimyasal gebelik dedi.rabbimden hepimiz icin HayirlisiYanı soylemek ıstedıgım 0/5 arası gebelık yok
5/... sonrası gebelık oldugu ıcın
Dusuk bır degerle baslamıstın yanı 8 le
Tam anlamıyla artısın adet tarıhınden 2 gun sonrasında olmadımı? 178
Bu nedenle gec dollenme dedım
Tam aktarabıldımmı bılemıyorum
Benım kendımce bılgım bu yonde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?