Evet son 3 tane daha var inşallah onları deneyeceğim. Sen yeniden mi başlayacaksındondrulmuş embrıoya transferı ıcın tekrardan başlıyorsun cnmm ? hadı hayırlsııı
yok cnm benım transfer oldu 10 kasım da bı embrıom vardı zaten , onu beklıorumm .inş bebişim benimlediirEvet son 3 tane daha var inşallah onları deneyeceğim. Sen yeniden mi başlayacaksın
Inşallah senden güzel haberler gelir benim ilk dondurulmuş transferim 1 kasımda oldu 10 kasimda negatif sonucu aldım malesef. Şimdi yeniden başlayabilirsiniz dedi doktorumyok cnm benım transfer oldu 10 kasım da bı embrıom vardı zaten , onu beklıorumm .inş bebişim benimlediir
cnmici nasılsın benim adetimin başladı. Pazartesi muayene olmak için gideceğim doktorum yeniden başlayalım dedi. Sen ne yapıyorsun Ne zaman başlamayı planlıyosun
Allah yardımcımız olsun inşallah sıkıntısız kolay bi başlangıç yaparsın. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahcanım benim dondurulmuşlar bitti bu sebeple tekrardan başlamak opu işlemi vs bedenen çoook yoruyor ve korkutuyor. Salı günü doktora gidip neden tutmadı diye bi araştırma amaçlı test falan yapacak sanırım. sonrasında bende başlarım diye düşünüyorum :) senin içinde hayırlısı olsun inşallah bu sefer minnoşların sana sımsıkı tutunur :)
benimde ayaklarım çok yanıyo umut inşallah hepimiz güzel mutlu haber alıp yazarız evet günler geçmiyo son 4 günbende boyle adet olacakmışım kiiii ayaklarım cok üşüyoookacıncı gun yapmaya başlasak cıkar kı , bıde gunlerı sayarkan transfer gunu 1. gun mu oluor kıslaaar?
senın kacıncı gun transferıydı cnm ? bana doktor 25ınde dedı ama ben 20 sınde ypcam az cok cıkaar vaarsa eger dıyebenimde ayaklarım çok yanıyo umut inşallah hepimiz güzel mutlu haber alıp yazarız evet günler geçmiyo son 4 gün
evet bekliyorz ama umutsuzluk olmasın pozitif düşünce ve inanc inşallah güzel sonuçlara vesile olur hepimiz mutlu haberlerimizi yazarız okuyanlara umut oluruzbenim sonuç ögrenecegim günde 20 kasım persembe.suan 3/4 kişi varız sanırım 20 sini bekleyen.günler gecmiyor ve çok umutsuzum sankiiiiii
benimde dondurulmuş 5.gün blastokist ti 8 kasımda oldum 20 si test erken yapma zamanı hangi gün ise ozaman yaptır sonra yanlış oldumu olmadı diye tekrarlamak durumunda kalacaksın zamanını beklemeni öneririmsenın kacıncı gun transferıydı cnm ? bana doktor 25ınde dedı ama ben 20 sınde ypcam az cok cıkaar vaarsa eger dıye
Nasılsın iyimisin transferimiz aynı gündü...benimde ayaklarım çok yanıyo umut inşallah hepimiz güzel mutlu haber alıp yazarız evet günler geçmiyo son 4 gün
Haber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)
Canım çok geçmiş olsunHaber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)
Haber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)
iyiyim çok şükür bende de hiç belirti yok bende aynı günde 3 kere estrofem 2kere folic 1kere coraspirin ve bugünden itibarennde günde çeyrek prendol geceleride vajinadan cirona jel kullanıyorum öle bi belirtim yok önceki dondurulmuş ile hamile kaldığımda da bi belirtim olmadı hatta hiç miğde bulantılarım bile olmamıştı hayırlısı bakalım bünyeye göre değişiyor galibaNasılsın iyimisin transferimiz aynı gündü...
Bende belirti yok bi tek 4 gündür göğüslerimde çok ağrı var ama ilaçtan olabilir diyenlerde var anlamadım estrofem yapıyor diyenlerde var fakat ben tedavimin başından beri estrofem kullanıyorum fakat 4 gündür ağrı var ve şiddetle artıyor...
Tabi adet ağrısı da olabilir bilemiyorum...
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...İyi akşamlar kızlar giremedim netim olmadığından dün kan testi yaptırdım sonuç pozitif 854 çıktı Allaha şükürler olsun inş devam eder 15gün sonra kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?