ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

yok cnm benım transfer oldu 10 kasım da bı embrıom vardı zaten , onu beklıorumm .inş bebişim benimlediir
Inşallah senden güzel haberler gelir benim ilk dondurulmuş transferim 1 kasımda oldu 10 kasimda negatif sonucu aldım malesef. Şimdi yeniden başlayabilirsiniz dedi doktorum

Bugun transferim oldu pruluton igne oldum dr 3 günde bir dedi salimi olmam gerek tekrar carsambami

cnmici nasılsın benim adetimin başladı. Pazartesi muayene olmak için gideceğim doktorum yeniden başlayalım dedi. Sen ne yapıyorsun Ne zaman başlamayı planlıyosun

canım benim dondurulmuşlar bitti bu sebeple tekrardan başlamak opu işlemi vs bedenen çoook yoruyor ve korkutuyor. Salı günü doktora gidip neden tutmadı diye bi araştırma amaçlı test falan yapacak sanırım. sonrasında bende başlarım diye düşünüyorum :) senin içinde hayırlısı olsun inşallah bu sefer minnoşların sana sımsıkı tutunur :)

Allah yardımcımız olsun inşallah sıkıntısız kolay bi başlangıç yaparsın. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

bende boyle adet olacakmışım kiiii ayaklarım cok üşüyooo kacıncı gun yapmaya başlasak cıkar kı , bıde gunlerı sayarkan transfer gunu 1. gun mu oluor kıslaaar?
benimde ayaklarım çok yanıyo umut inşallah hepimiz güzel mutlu haber alıp yazarız evet günler geçmiyo son 4 gün

benim sonuç ögrenecegim günde 20 kasım persembe.suan 3/4 kişi varız sanırım 20 sini bekleyen.günler gecmiyor ve çok umutsuzum sankiiiiii
evet bekliyorz ama umutsuzluk olmasın pozitif düşünce ve inanc inşallah güzel sonuçlara vesile olur hepimiz mutlu haberlerimizi yazarız okuyanlara umut oluruz

senın kacıncı gun transferıydı cnm ? bana doktor 25ınde dedı ama ben 20 sınde ypcam az cok cıkaar vaarsa eger dıye
benimde dondurulmuş 5.gün blastokist ti 8 kasımda oldum 20 si test erken yapma zamanı hangi gün ise ozaman yaptır sonra yanlış oldumu olmadı diye tekrarlamak durumunda kalacaksın zamanını beklemeni öneririm

benimde ayaklarım çok yanıyo umut inşallah hepimiz güzel mutlu haber alıp yazarız evet günler geçmiyo son 4 gün
Nasılsın iyimisin transferimiz aynı gündü...
Bende belirti yok bi tek 4 gündür göğüslerimde çok ağrı var ama ilaçtan olabilir diyenlerde var anlamadım estrofem yapıyor diyenlerde var fakat ben tedavimin başından beri estrofem kullanıyorum fakat 4 gündür ağrı var ve şiddetle artıyor...
Tabi adet ağrısı da olabilir bilemiyorum...

Merhaba arkadaşlar aranızda yeni katıldım ben bu ay benimde yumurtalarım toplandı 27 tane toplandı 26 tanesi döllenmiş 3 tanesi iyi kaliteyi diğerleri yavaş bölünüyormuş ben anlamadım üçüncü gün galiba 6 hücreli olması gerekiyorken bizimkiler 5 hücreliymiş doktor yavaş bölünme dedi moralimi çok bozdu bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba

Haber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)

Haber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)

Ah be arkadasim ne diyim bilemedim. Sevinci paylasmak ne kolay sey ama uzuntuyu paylasmak zor gercekten. Senin ve esinin cani sagolsun. Umudunuz ve azminiz hic solmasin insallah. En kisa zamanda dileklerin gercek olsun. Selman beylerle konustugunda nedenler hakkinda bizleride bilgilendir lutfen.

geçimiş olsun canım hakkımızda hayırlısı buymuş. medusanın da dediği gibi mutlaka haberdar eyle bizi konuştuktan sonra.

iyiyim çok şükür bende de hiç belirti yok bende aynı günde 3 kere estrofem 2kere folic 1kere coraspirin ve bugünden itibarennde günde çeyrek prendol geceleride vajinadan cirona jel kullanıyorum öle bi belirtim yok önceki dondurulmuş ile hamile kaldığımda da bi belirtim olmadı hatta hiç miğde bulantılarım bile olmamıştı hayırlısı bakalım bünyeye göre değişiyor galiba

Ben günde 2 estrofem diğerlerini 1 kez kullanıyorum...
Jel, claxane iğne göbekten bide progestan kalçadan iğne yiyorum.... İlaçlarım da folbiol, coraspin, elevit...
Benim 5 yıl önce denediğim tüp bebek tedavimden bir kızım var ozamanda hiç bir belirtim yoktu... Zaten bu tedavim de onun dondurulmuş embryosu!
Bakalım hayırlısı! Hamile kaldığımda demişsin sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…