ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Kızlar gerçekten çok merak ettim şimdi??? Bu arada ist tüp bebek merkezi benimki

WishhDuygu bende senin dediğin gibi biliyorum.Bu arada çözüldükten sonra transfer edilememesinden çok korkuyorum açıkçası sağlıklı olmaz embriyolar diye sölediklerin biraz içimi rahatlattı.

yesilinci öncelikle hamileliğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bende şuan acaba sadece bunu senin merkezin mi yapıyo diye merak etmedim değil :).ben doktora sormadım ama hemşire toplama işleminden önce örnek verirken bu şekilde anlatmıştı.öncelikle ilk grubu çözüyoruz sağlıklı değillerse ikinci grubu çözüyoruz demişti.

Amin canım insallahh... Bence her çözünende tekrar dondurulmuyodur belli kalitede olmalı diye düşünüyorum... Çok merak ettim gerçekten... Ama tekrar dondurmamızda hiç bi sıkıntı yok rahat ol derken çok eminlerdi... Bilemedimki:)

doktorundan bu konuda bilgi aldıktan sonra yazarsan sevinirim bende olmuyor diye biliyorum ama meraklandım şimdi

Cnm aradim simdi iyiymis embriyolar sukur hepsini cozduk ama kalanlar hal saglamsa dondurcaz tekrat dedi bende acibadem maslaktayim

Cnm aradim simdi iyiymis embriyolar sukur hepsini cozduk ama kalanlar hal saglamsa dondurcaz tekrat dedi bende acibadem maslaktayim
sevindim canım embriyoların iyi olmasına, demekki sağlam kalanlar tekrardan dondurulabiliyor belki az ihtimalde olsa durum iyise donduruluyor bilemedim :) bende bursa acıbademdeyim

Kızlar gerçekten çok merak ettim şimdi??? Bu arada ist tüp bebek merkezi benimki

benim de istanbul tüp bebek merkezi. Hiç böyle birşeyden bahsetmediler. Ama zaten 2li ve 3lü grup halinde dondurmuşlar. ikili olanı çözüp ikisini birden transfer edeceklermiş.

benim de istanbul tüp bebek merkezi. Hiç böyle birşeyden bahsetmediler. Ama zaten 2li ve 3lü grup halinde dondurmuşlar. ikili olanı çözüp ikisini birden transfer edeceklermiş.
Benimde 2li ve 3lüydü. İkili olanı çözdük ama en bastan tek transfer diye konuşmuştuk. Ben kalan imha olacak sanıyodum. Trsnsferden sonra embriyolog ece hanım bilgi verirken duruma göre tekrar dındurucaz dedi. Benimde o ana kadar hiç bilgim yoktu

ya çok sevindim buna. bu durumda hiçbir embriyo ziyan olmaz Senin kaçıncı deneme ki tek embriyo transfer ettiler. Ya da sen mi istedin? Bana sormadılar ama bu sefer 2 embriyo koyacaklarını söylediler.

BU arada sen bir daha kan testi yaptırdın mı canım?

Evet canım yaptırdım dün çok şükür iki katına yükselmiş... Benim ikinci denememdi ilkinde 2 embriyo transfer etmiştik ana olmadı. Bu defa embriyo kalitem daha iyiydi tek embriyo yapalım dedi doktorum. Bende kabul ettim. Rahim ağzından 2 kere operasyon geçirdim ikiz gebeli taşımam cok zor olurdu. İnşallah rabbim tamamına erdirir....

Amin canım. Umarım sağlıkla büyüteceğin günler de gelir Darısı hepimizin başına tez zamanda inşallaaah :)

BU arada http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-bolumumuze-ozel-listemiz.765749/ topiğinde listeye katılırsanız kendi içimizde güzel bir istatistik oluşturabiliriz. Umarım bir gün hepimiz oluruz

Hayirli olsun canim hamileligin allah tamamina erdirsin insallah transferden once dondurulmusta hangi ilaclari kullandiniz darisi bana ve diger tum arkadaslarimin basina

Hayirli olsun canim hamileligin allah tamamina erdirsin insallah transferden once dondurulmusta hangi ilaclari kullandiniz darisi bana ve diger tum arkadaslarimin basina
Amin canım... Transferden önce estrofem kullandım ama pozitif sonuç alınca bıraktırdı doktorum. Progestan fitil kullandım ona hala devam ediyorum. Bidr folikasit ve coraspin kullanıyorum

4 embriyo güzel bir sayı bence.tek bir embriyo için bile okadar uğraşıyor 4 embriyo çok iyi.hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin hepimiz icin insalalh ama benimkiler 3. Gun donduruldular şimdi 5. Gune gitmeleri beklenoyir o yuzden donduruluyor olabilir

Be
Amin canım... Transferden önce estrofem kullandım ama pozitif sonuç alınca bıraktırdı doktorum. Progestan fitil kullandım ona hala devam ediyorum. Bidr folikasit ve coraspin kullanıyorum
Ben estorfemi tam ayni saatlerde icemiyorum bisorun olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…