- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
İyi akşamlar kızlar giremedim netim olmadığından dün kan testi yaptırdım sonuç pozitif 854 çıktı Allaha şükürler olsun inş devam eder 15gün sonra kontrol var
Evet canım oldu, halada var...kıslar transfer sonrası su gıbı akıntılarınız oldu mu ?gebe kaaalan arkadaşlar yardımcı olur musun ???
Umarım güzel haberlerini alırız. Şansın çok olsun...Hayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin insallah. Kacinci gun yaptin sen testi? 854 oldukca yuksek, ikiz mi geliyor ki?
10.haftadam daki kontorülümde kalbinin durduğunu gördüm ve malesef kürtaj olmuştum RABBİM kimseye yaşatmasınBen günde 2 estrofem diğerlerini 1 kez kullanıyorum...
Jel, claxane iğne göbekten bide progestan kalçadan iğne yiyorum.... İlaçlarım da folbiol, coraspin, elevit...
Benim 5 yıl önce denediğim tüp bebek tedavimden bir kızım var ozamanda hiç bir belirtim yoktu... Zaten bu tedavim de onun dondurulmuş embryosu!
Bakalım hayırlısı! Hamile kaldığımda demişsin sonuç ne oldu?
hadi inşallah güzel haberler yazarsınKizlaaarr simdi kan verdim evime geldim. 3 saat sonra belli olacak, gorucez bakalim akmi karami? 10 gun su gibi gecti hic anlamadim nasil gectigini fazla kafaya takmadigimdan olsa gerek ama simdi bu 3 saat sanirim gecmeyecek. Umarim guzel haberler verebilirim.
hayırlı uğurlu olsun RABBİM tamamına erdirsin inşallah çok sevindimmm darısı bizlere olsunHayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin insallah. Kacinci gun yaptin sen testi? 854 oldukca yuksek, ikiz mi geliyor ki?
Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
İyi akşamlar kızlar giremedim netim olmadığından dün kan testi yaptırdım sonuç pozitif 854 çıktı Allaha şükürler olsun inş devam eder 15gün sonra kontrol var
Bende 3. Günüm cumartesi oldum transfer ama b3nim test günüm 25 kasim insallah guzel sonuclar alirizmedusa76 geçmiş olsun cnm. İnşallah yılmak yok bu yola devam edecez. Allah bize en azından tedavi olabilme imkanları vermiş.demekki hayırlısı buymuş.
Benimde transfer sonrası 3. günümdü.kaldı geriye 9 gün.İlk tüp denememde nerdeyse 12 gün evde yattım. sonuç koca bir sıfırdı.Şimdi 4 gün evde kalıp tekrar işe başlayacam. Rabbim verecekse her türlü verecek. Hem işte kafam dağılıyor zaman geçiyor bekleyen arkadaşlar sizde durum nedir?
kızlar bugün doktorum aradı test yap varsa çıkar bugün diye ve kan verdim bikaç saat sonra cevap gelecek çok heyecnlıyım rabbim inşallah ol demiştir ve benimledirlerMoralini yüksek tutuyor olmana gerçekten çok sevindim. Aynen ben de senin gibi hayırlısını istemiştim demek ki hayırlısı böyleymiş... Olacağı varsa mutlaka oluyor, biliyorsun... 40 yaş topiği benim çok uzun süredir sadece tedavi değil hayata dair de yazıştığım topik... Kendimden çok bir arkadaşıma heyecanlanmıştım 45 yaşın üstünde olduğundan kendine çok şans tanımıyordu, üstelik İstanbul dışından geliyordu şimdi pozitif haberini aldı. İnşallah katlanır... Ama hiç pozitif alamamışlar varken (ben mesela) onun bu haberi müthişşş haber.
Sinema fikri süper, iyi eğlenceler. İlk negatifimde biz de sinemaya gitmiştik etrafımızdakiler pozitif aldılar ama söylemiyorlar herhalde ne işleri var yoksa sinemada demişlerdi. İçimizden geldiği gibi hareket etmek en güzeli. Cumartesi de ben doktorumu teselli ettim sonra Eminonu'nun altını üstüne getirmeye program yapmıştık bozmadık gittik..
Önümüze bakacağız. Benim bu süreçlerden kazanımım tüplerimin açılması oldu... Yeni yılda yeni bir yere başlamadan önce doğal denemeye devam, ya tutarsa değil mi... Hem aynen dediğin gibi eşlerimize "cızzzz" olmamız canımıza tak etmişti... Şimdi özgürüz, sonuna kadar :)
Çok sevgiler canım, umarım son olumsuz haberindir...
medusacım geçmiş olsun sevinçleri yazmak kolayda hüzünleri yazmak zor rabbim hayırlısını bilir birdahaki sefere inşallah bende bugün öğrenecem bakalımKizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?