Be
Ben estorfemi tam ayni saatlerde icemiyorum bisorun olmaz herhalde
Sagol fistigim, begendiysen ne mutlu bana :) Dedigin gibi onlari uretmek beni cok mesgul edip rahatlatiyor. Sadece su sira isi yetistirme stresi yasiyorum. Sen ne is yapiyorsun bu arada?
Canım bende açları doyuruyorum :) catering firmasında gıda mühendisiyim. Bende stresten başka bi şey yapmıyorum :) sonucun 16sı mı 17si mi canım
Her is ayri zor, severek yaptigin daha cekilir oluyor sadece
Sonuc icin 17 si cnm test tarihim. Pek bisey kalmadi
hadi bakalım hayırlısıyla güzel sonucunu alacağız inşallah ben inanıyorum. bende pazartesi veya salı gideceğim Selman bey ile görüşmeye bi kaç test yaptırıp neden tutmadığını araştıralım dedi. Detayları konuşucaz. umarım en yakın zamanda tekrar dener ve bu sefer tuttururum :)
Ben testi orda yaptirmayacagim. Bana daha yakin bir hastanede yaptirayim diyorum. Sende aklindaki herseyi sor. Iyice arastirsinlar bakalim. Sonra guzel haberlerini alacagimiz gunler gelecek elbet.
bende aynen senın gıbı pazartesı sabahı 11 de transferım oldu 5. gun embrıosuu , bende aynı ne durumdaydı cozunurken embrıolar naasıldı bılemeıorum ve beklıorum 25 kasım test gunum senın ne zman cnm ?selam arkdaşlar pazartesi 3.5 ta transferim oldu.şimdi en zor kısmındayım günler geçmiyo olucakmı olmıycakmı hiç birsey hissetmiyorum garip duygular icerisindeyim.desteğinize ihtiyacım var..iki dondurulmuş blast transfer edildi ama çözülünce ne durumdaydılar bilmiyorum.hiç birsey hissetmiyorum;[
ARKADAŞIM aynı gün transfer olmuşuz bende 8 kasımda dondurulmuş 5.gün blastokist 3 adet embriyo aldım ve senin gibide 20 kasımda kan vercem hayırlsı hakkımızda inşallah rabbim tamamına erdirdiği bi hamilelik nassib eder hepimizeHerkes sonuç aldımı? Yoksa bekleyen varmı hala?
20 inde benim test günüm
Cnmici ve medusa76 insallah hayirli guzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizlerede umut olun ins
amin inş bana da 2 tane koyuldu 5. Gün embryosuARKADAŞIM aynı gün transfer olmuşuz bende 8 kasımda dondurulmuş 5.gün blastokist 3 adet embriyo aldım ve senin gibide 20 kasımda kan vercem hayırlsı hakkımızda inşallah rabbim tamamına erdirdiği bi hamilelik nassib eder hepimize
Cnmici ve medusa76 insallah hayirli guzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizlerede umut olun ins
bende aynen senın gıbı pazartesı sabahı 11 de transferım oldu 5. gun embrıosuu , bende aynı ne durumdaydı cozunurken embrıolar naasıldı bılemeıorum ve beklıorum 25 kasım test gunum senın ne zman cnm ?
ARKADAŞIM aynı gün transfer olmuşuz bende 8 kasımda dondurulmuş 5.gün blastokist 3 adet embriyo aldım ve senin gibide 20 kasımda kan vercem hayırlsı hakkımızda inşallah rabbim tamamına erdirdiği bi hamilelik nassib eder hepimize
bende boyle adet olacakmışım kiiii ayaklarım cok üşüyooobenim sonuç ögrenecegim günde 20 kasım persembe.suan 3/4 kişi varız sanırım 20 sini bekleyen.günler gecmiyor ve çok umutsuzum sankiiiiii
cnmici nasılsın benim adetimin başladı. Pazartesi muayene olmak için gideceğim doktorum yeniden başlayalım dedi. Sen ne yapıyorsun Ne zaman başlamayı planlıyosuncanım malesef bnm sonucum negatif çıktı kısmetse bir dahakine :)
dondrulmuş embrıoya transferı ıcın tekrardan başlıyorsun cnmm ? hadı hayırlsıııcnmici nasılsın benim adetimin başladı. Pazartesi muayene olmak için gideceğim doktorum yeniden başlayalım dedi. Sen ne yapıyorsun Ne zaman başlamayı planlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?