ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Be

Ben estorfemi tam ayni saatlerde icemiyorum bisorun olmaz herhalde

valla bana bi saat demedi doktor. günde sabah ve akşam olmak üzere 2 seferle başladım. 3 günde bir günde 3 sefer, günde 4 sfeer olarak arttırıyorum. ama saatine dikkat etmiyorum. yemeklerden sonra alıyorum.

Sagol fistigim, begendiysen ne mutlu bana :) Dedigin gibi onlari uretmek beni cok mesgul edip rahatlatiyor. Sadece su sira isi yetistirme stresi yasiyorum. Sen ne is yapiyorsun bu arada?

Canım bende açları doyuruyorum :) catering firmasında gıda mühendisiyim. Bende stresten başka bi şey yapmıyorum :) sonucun 16sı mı 17si mi canım

Canım bende açları doyuruyorum :) catering firmasında gıda mühendisiyim. Bende stresten başka bi şey yapmıyorum :) sonucun 16sı mı 17si mi canım

Her is ayri zor, severek yaptigin daha cekilir oluyor sadece

Sonuc icin 17 si cnm test tarihim. Pek bisey kalmadi

Her is ayri zor, severek yaptigin daha cekilir oluyor sadece

Sonuc icin 17 si cnm test tarihim. Pek bisey kalmadi

hadi bakalım hayırlısıyla güzel sonucunu alacağız inşallah ben inanıyorum. bende pazartesi veya salı gideceğim Selman bey ile görüşmeye bi kaç test yaptırıp neden tutmadığını araştıralım dedi. Detayları konuşucaz. umarım en yakın zamanda tekrar dener ve bu sefer tuttururum :)

Ben testi orda yaptirmayacagim. Bana daha yakin bir hastanede yaptirayim diyorum. Sende aklindaki herseyi sor. Iyice arastirsinlar bakalim. Sonra guzel haberlerini alacagimiz gunler gelecek elbet.

Ben testi orda yaptirmayacagim. Bana daha yakin bir hastanede yaptirayim diyorum. Sende aklindaki herseyi sor. Iyice arastirsinlar bakalim. Sonra guzel haberlerini alacagimiz gunler gelecek elbet.

İnşallah canım :) zaten hastane bi gebelik testi için 84tl alıyor hele olumsuz sonuç aldığında evlat acısı gibi koyuyor o para olumlu olumsuz o kadar para çok fazla

bende aynen senın gıbı pazartesı sabahı 11 de transferım oldu 5. gun embrıosuu , bende aynı ne durumdaydı cozunurken embrıolar naasıldı bılemeıorum ve beklıorum 25 kasım test gunum senın ne zman cnm ?

Mrb kizlar bende bugun transferi olanlardanim.3 donmus3. Gun embriyom vardi. 2 si olmus sadece birini transfer ettiler iyi kalitede cogaliyo dediler.26 kasim test gunum Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Herkes sonuç aldımı? Yoksa bekleyen varmı hala?
20 inde benim test günüm
ARKADAŞIM aynı gün transfer olmuşuz bende 8 kasımda dondurulmuş 5.gün blastokist 3 adet embriyo aldım ve senin gibide 20 kasımda kan vercem hayırlsı hakkımızda inşallah rabbim tamamına erdirdiği bi hamilelik nassib eder hepimize

Cnmici ve medusa76 insallah hayirli guzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizlerede umut olun ins

Sagol cnm ama cnmici simdi yeniden guc topluyor. Cok daha guclu ve saglikli sekilde tekrar deneyecek insallah. Bende 17 sinde sonuc alicam. Benden once haberini bekledigimiz WishhDuygu var ama, insallah yarin ondan guzel haberler gelecek. Seninde transferin hayirli olsun. Stressiz keyifli gecir bu bekleme gunlerini.

Benim 4 tane dondurulmuşum vardı 2 tanesi bana koyuldu diğerleri daha dondurulcak durumda değil dedi embryolog!
Benimki de 3. Gün embryosuydu 5. Güne getirildi ve embryolog 2 tane iyi
amin inş bana da 2 tane koyuldu 5. Gün embryosu

@@WishhDuygu canım naptınnn :) bizi haberdar eyle güzel haberlerini bekliyoruz inaşallah :)

benim sonuç ögrenecegim günde 20 kasım persembe.suan 3/4 kişi varız sanırım 20 sini bekleyen.günler gecmiyor ve çok umutsuzum sankiiiiii

benim sonuç ögrenecegim günde 20 kasım persembe.suan 3/4 kişi varız sanırım 20 sini bekleyen.günler gecmiyor ve çok umutsuzum sankiiiiii
bende boyle adet olacakmışım kiiii ayaklarım cok üşüyooo kacıncı gun yapmaya başlasak cıkar kı , bıde gunlerı sayarkan transfer gunu 1. gun mu oluor kıslaaar?

Selam bende sabah 7 de yildizlrimi aldim geldim ama yatmaktan cok sikildim otursak olmami yaaaa

canım malesef bnm sonucum negatif çıktı kısmetse bir dahakine :)
cnmici nasılsın benim adetimin başladı. Pazartesi muayene olmak için gideceğim doktorum yeniden başlayalım dedi. Sen ne yapıyorsun Ne zaman başlamayı planlıyosun

cnmici nasılsın benim adetimin başladı. Pazartesi muayene olmak için gideceğim doktorum yeniden başlayalım dedi. Sen ne yapıyorsun Ne zaman başlamayı planlıyosun
dondrulmuş embrıoya transferı ıcın tekrardan başlıyorsun cnmm ? hadı hayırlsııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…