ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Aslinda 20 kasimdi ama ben 17 ve 19'unda yapmis oldum.
Canim tedavinin ilk gununden beri uygulananlari hangi ilaclari neler yaptigini anlatirmisin canim ya kisaca bastan beri yapilanlari anlatirmisin transferden sonra hangi ilaclar oncesinde birde hep yattinmi doktor neler tavsiye etti

Ederim canim benim. Allah hepimize nasip etsin. Sorunsuz hamilelikler, tontis tontis bebekler nasip etsin :)
Canim tedavinin en basindan beri neler yapildi kisaca anlatirmisin hangi ilaclar kullandin doktor neleri tavsiye etti transferden sonra neler yaptin bastan sona kadar anlatirsan sevinirim

Canim tedavinin en basindan beri neler yapildi kisaca anlatirmisin hangi ilaclar kullandin doktor neleri tavsiye etti transferden sonra neler yaptin bastan sona kadar anlatirsan sevinirim
Ben yumurta toplamaya kadar kullandığım ilaclarin isimlerini hatırlamıyorum ama bi onceki adetimin 2. Gunu progestan kullandim (3x1 10 gun) sonra crinone jel ve estorfem kullandim. Transferden sonra hibor igne, 3 gunde bir proluton igne, folibol, coraspini de ekledik. Doktor stresten uzak kalmami, cok yorulmamami ve kafein tuketmememi soyledi. Cok sicak kanli ve guler yuzlu, guven veren birdoktor zaten Ali Osman Bey. O yyüzden kafam rahat cok şükür. Bir sorum oldugu zaman da hep yardimci olmaya calisiyor.

Anladim canim rabbim insallah keseyide kalp atisina gormeni nasip eder sonra saglikli birsekilde kucaginada almayi nasip eder darisi insallah bana olmayan tum arkadaslarin basina evet aliosman hoca cok guler yuzlu cok iyi insan benimde suan estrefom kullaniyorum araligin 3 kontrol verdi transfe araligin 8 olabilir dedi dun gittigimde hayirlisi ne diyelim insallah bende pozitif gorurum senin gibi insallah

Ederim canim benim. Allah hepimize nasip etsin. Sorunsuz hamilelikler, tontis tontis bebekler nasip etsin :)
Aminnnn aminnnn aminnnn canim cok saol bilgilerin icin allah razi olsun transferin basindan beri belirtilerin neler oldu hersey icin saol arkadasim

Benide ali osman beyin hastasuliyim cnm sonucu ne zaman ogrenceksin bende 15ind3 oldum transfer ama kasiklarim arada adet olcakmisim gibi agriyor korkuyorum

Benide ali osman beyin hastasuliyim cnm sonucu ne zaman ogrenceksin ben de 15ind3 oldum transfer ama kasiklarim arada adet olcakmisim gibi agriyor korkuyorum
Korkma canim. Ben de 1 saat ayakta kalamiyordum. Hatta karnim o kadar cok agridi ki 9. Gun, kesin adet olucam dedim. göğüs hassasiyetim hic olmadi mesela. Herkes farkli seyler yasiyor. O yuzden belirti arayip fazla dusunmemek en iyisi. Ben olumlu sonuc aldim ama daha bitmedi. Kese gorunecek, kalpatisi duyulacak vs. Ben kucagima almadan cok sevinemiyorum. Allah hepimizin kucagina almayi nasip etsin.

Aminn canim. Herseyin hayirlisi. Ben hic olsun diye dua etmedim. Hayirli olacaksa olsun dedim hep. Herkes icin oyle. Olmuyorsa da onda da bir hayir vardir mutlaka. Allh herseyi bizden daha iyi bilir.
Benim bi arkadasim denedikleri ilk ay hamile ksldi, butun hamileligini sorunsuz gecirdi. 1 saat icinde hastaneye gidip dogum yapti ve ayni gun evine dondu ama 3 gunluk evladini solunum durmasi sebebiyle kaybetti. O yuzden hic birsey icin fazla sevinmemek ya da uzulmemek gerekliymis ben onu anladim. Allah herseyin hayirlisini nasp etsin hepimize.

evlerden uzak olsun inşallah. Allah kimseyi böyle acılarla sınamasın. Arkadaşına Allah sabırlar versin. Senin de bebişin hayırlı olsun cnm. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın büyütüp torun seveceğin günleri de göstersin

Bugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)

Bebişlerin hayırlı olsun canım. Umarım hiiiç bırakmazlar seni. İki tane miydi Allah mı söyletti :) Benim de pazartesi transferim olacak. Aksi ispatlanmasın inşallah da bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle büyütelim

Bugün 16.30'da transferim var. 15.00embriyologla görüşeceğim. Aksi ispatlanana kadar yatağıma hamile olarak gireceğim ilk gün:)

Lulindacim cnm bnm, nasil gecti transferin? Hersey gonlunce olsun insallah. Umarim guzel haberlerini de alicaz 10 gun sonra. Bu sira islere gomuldum pek ugrayamiyorum buraya ama aklim ve kalbim sizlerle.

="gypsy84, post: 37907066, member: 530768"]Bebişlerin hayırlı olsun canım. Umarım hiiiç bırakmazlar seni. İki tane miydi Allah mı söyletti :) Benim de pazartesi transferim olacak. Aksi ispatlanmasın inşallah da bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle büyütelim

Tesekkürler evet 2 tane:) Sen de al gel hayırlısıyla bebeklerini.

="marpesa, post: 37907728, member: 546155"]Kızlar inşallah ikinizinde transferleri olumlu sonuçlar.Sonrasında arkanızdan gelen bizlerde hepberaber pozitifi görürüz :) Lulinda gypsy84 [

Inşallah, teşekkürler.

="medusa76, post: 37913679, member: 622500"]Lulindacim cnm bnm, nasil gecti transferin? Hersey gonlunce olsun insallah. Umarim guzel haberlerini de alicaz 10 gun sonra. Bu sira islere gomuldum pek ugrayamiyorum buraya ama aklim ve kalbim sizlerle.

Iyi geçti teşekkürler. Test tarihim 6 Aralık 15 gün verdi doktor. Bu sürede biraz internetten biraz uzak kalmak istiyorum. Biraz hamileliğin tadını çıkaralım bu arada değil mi? :)

Merabalar bende endometriozis var iki tane 2 ve 2,5 cm lik adetin 21 günü lucrin depot yapıldı ve adetin 2. günü kontrole gittim bu ay ancak doktor bana lucrin sende kist yapmış bu ay başlayamayız bir sonraki adetin 2 günü gel dedi, benim anlamadığım bu lucrin madem böyle bir şey neden doktor yapıyor, ve bu sefer doktor herhangi bir iğne yapmadan eğer adetin 2. günü bir şey yoksa yumurta geliştirici iğne yaparak başlaayacak bakalım artık.

Tedavin hayirli olsun canim.bende 13 kasimda lucrin depot yaptirdim.smdi bugun adetimin ikinci gunu kontrole gidecegim.bakalim ne dicek.bende pko oldugu icin transfer yapilmamisti.donduruldu.eger bu ay uygun olursam transfer yapilcak

Tedavilerinizde bol sans diliyorum :) test sonucu bekleyen potansiyel hamilelerimize de taclanmis mujdeler...

Guzel hafta sonlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…