ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

merhaba. Biraz geç gördüm ama nasılsınız? Transferiniz gerçekleşti mi?

merhaba, evet transferim gerçekleşti ama malesef negatif ile sonuçlandı. Artık başka bahara siz ne yaptınız transfer gerçekleşti mi?

An itibariyle buz bebişler çözülüyo iki saate kadar alıcam onları içime inşallah 8 ay daha bırakmamak üzere Allah isteyen herkes için hayırlısını nasip etsin. Hayırlıysa olsun... Hepinize müjdeli haftalar diliyorum

hayırlısı olsun.. allah bu kadar çabalarınızı boşa çıkartmasın..

hayırlısı olsun inşallah hep seninle kalırlar

kızlar transfer yarına ertelendi yaa iki embriyo çözdüler ama yasa gereği 3. transferden itibaren 2 embriyo koyabildiklerini, artık denetimlerin sıkılaştığını bu yüzden tek embriyo koyacaklarını söylediler. Benim 3. tüp bebek tedavim ama ilkinde hiç döllenme olmadığından transfer olmamıştı dolayısıyla bu 2. transfer olacak. Şİmdi bir gün daha bekleyip hangisi daha fazla gelişme gösterirse onu transfer edeceklermiş. 4. gün embriyosu olacak yani. Biz 4. gün embriyolarından ciddi başarılar elde ettik dedi. Hayırlısı bakalım. yarın tekrar gidicem aynı saatte.

İstanbul tüp bebek merkezinemi gidiyosun??? Benimde iki embriyo olacaktı ama denetimler sıkılastı diyerek son anda tek embriyo transfer ettiler. 2 tane çözüldü benimde 4. Gün embriyosuydu.

İstanbul tüp bebek merkezinemi gidiyosun??? Benimde iki embriyo olacaktı ama denetimler sıkılastı diyerek son anda tek embriyo transfer ettiler. 2 tane çözüldü benimde 4. Gün embriyosuydu.
Evet cnm suzan hanımın hastasıyım. Aynı sı oldu bgn. Senin transfer ne zamandı

Evet cnm suzan hanımın hastasıyım. Aynı sı oldu bgn. Senin transfer ne zamandı
Benim doktorum emre bey. İlk tedavimde 2 embriyoydu. Doktorum yine emre beydi. Demekki merkez uyarı aldı... Benim bir kasımdaydı.. Gecen hafta kesemizi gördük çok şükür...

olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki.birşey sorucam iki tane çözdüler dedin,hangisinin gelişimi fzla olursa onu koycaklar ozamn diğerini napıcaklar yada ikisininde gelişimi çok iyi olursa bi tane koyabildikleri için biri boşa mı gidicek

Benim doktorum emre bey. İlk tedavimde 2 embriyoydu. Doktorum yine emre beydi. Demekki merkez uyarı aldı... Benim bir kasımdaydı.. Gecen hafta kesemizi gördük çok şükür...
Evet sanırım uyarı aldılar çünkü bana da 2 tane transfer edeceklerini söylemişlerdi. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Gebelik takibini de emre beye mi yaptıracaksın?

Evet sanırım uyarı aldılar çünkü bana da 2 tane transfer edeceklerini söylemişlerdi. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Gebelik takibini de emre beye mi yaptıracaksın?
Yok canım emre beyde yaomıcam. Önceleri emre bey yapar diye düşünüyodum ama sonra fikir değistirdim... Benim 2. Embriyomu tekrar dondurcakkardı ama yasamadı. Brlki seninkini tekrar dondururlar

Yok canım emre beyde yaomıcam. Önceleri emre bey yapar diye düşünüyodum ama sonra fikir değistirdim... Benim 2. Embriyomu tekrar dondurcakkardı ama yasamadı. Brlki seninkini tekrar dondururlar
Ben de olumlu sonuç alırsam heralde keseyi gördükten sonra başka bir yere giderim. Tüp bebek merkezine hamile halde gitmeyi pek uygun bulmuyorum. Çözülen diğer embriyoyu 6. Güne kadar bekletip uygun görürlerse donduracaklarmış ece hnm öyle söyledi. Umarım yaşar

İnşallahh... Baska varmıydı baska dondurulmuşun ??? Ben persembe günü tekrar gidicem kalbinide duyayım yada göreyim rahalıcam... Sonra başka doktor... İnşallah sende alırsın pozitif sonucunu...

İnşallahh... Baska varmıydı baska dondurulmuşun ??? Ben persembe günü tekrar gidicem kalbinide duyayım yada göreyim rahalıcam... Sonra başka doktor... İnşallah sende alırsın pozitif sonucunu...
İnşallah cnm. Çok şükür 5 tane daha dondurulmuşum var. Sen de umarım bi an önce duyarsın pıt pıt atışını miniğin.

Kızlar ben 14 kasımda dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. Bugün 11. Gün değerim 14,65 çıktı normalde pozitif gibi fakat 11. Güne göre çok çok düşük üzgünüm
Sizden ricam daha önce pozitifi gören arkadaşlar gün gün sonuçlarını yazabilirmi

umarım yükselir arkadaşım. bence yarın tekrar yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…