ben estrofem, coraspin ve elevit kullandım. Bir de crinone jelÖncesinde hangi ilaçları kullandın ve hangi merkezdesin arkadaşım?
merhaba. Biraz geç gördüm ama nasılsınız? Transferiniz gerçekleşti mi?
hayırlısı olsun.. allah bu kadar çabalarınızı boşa çıkartmasın..An itibariyle buz bebişler çözülüyo iki saate kadar alıcam onları içime inşallah 8 ay daha bırakmamak üzereAllah isteyen herkes için hayırlısını nasip etsin. Hayırlıysa olsun... Hepinize müjdeli haftalar diliyorum
hayırlısı olsun inşallah hep seninle kalırlarAn itibariyle buz bebişler çözülüyo iki saate kadar alıcam onları içime inşallah 8 ay daha bırakmamak üzereAllah isteyen herkes için hayırlısını nasip etsin. Hayırlıysa olsun... Hepinize müjdeli haftalar diliyorum
İstanbul tüp bebek merkezinemi gidiyosun??? Benimde iki embriyo olacaktı ama denetimler sıkılastı diyerek son anda tek embriyo transfer ettiler. 2 tane çözüldü benimde 4. Gün embriyosuydu.kızlar transfer yarına ertelendi yaaiki embriyo çözdüler ama yasa gereği 3. transferden itibaren 2 embriyo koyabildiklerini, artık denetimlerin sıkılaştığını bu yüzden tek embriyo koyacaklarını söylediler. Benim 3. tüp bebek tedavim ama ilkinde hiç döllenme olmadığından transfer olmamıştı dolayısıyla bu 2. transfer olacak. Şİmdi bir gün daha bekleyip hangisi daha fazla gelişme gösterirse onu transfer edeceklermiş. 4. gün embriyosu olacak yani. Biz 4. gün embriyolarından ciddi başarılar elde ettik dedi. Hayırlısı bakalım. yarın tekrar gidicem aynı saatte.
Evet cnm suzan hanımın hastasıyım. Aynı sı oldu bgn. Senin transfer ne zamandıİstanbul tüp bebek merkezinemi gidiyosun??? Benimde iki embriyo olacaktı ama denetimler sıkılastı diyerek son anda tek embriyo transfer ettiler. 2 tane çözüldü benimde 4. Gün embriyosuydu.
Benim doktorum emre bey. İlk tedavimde 2 embriyoydu. Doktorum yine emre beydi. Demekki merkez uyarı aldı... Benim bir kasımdaydı.. Gecen hafta kesemizi gördük çok şükür...Evet cnm suzan hanımın hastasıyım. Aynı sı oldu bgn. Senin transfer ne zamandı
olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki.birşey sorucam iki tane çözdüler dedin,hangisinin gelişimi fzla olursa onu koycaklar ozamn diğerini napıcaklar yada ikisininde gelişimi çok iyi olursa bi tane koyabildikleri için biri boşa mı gidicekkızlar transfer yarına ertelendi yaaiki embriyo çözdüler ama yasa gereği 3. transferden itibaren 2 embriyo koyabildiklerini, artık denetimlerin sıkılaştığını bu yüzden tek embriyo koyacaklarını söylediler. Benim 3. tüp bebek tedavim ama ilkinde hiç döllenme olmadığından transfer olmamıştı dolayısıyla bu 2. transfer olacak. Şİmdi bir gün daha bekleyip hangisi daha fazla gelişme gösterirse onu transfer edeceklermiş. 4. gün embriyosu olacak yani. Biz 4. gün embriyolarından ciddi başarılar elde ettik dedi. Hayırlısı bakalım. yarın tekrar gidicem aynı saatte.
Evet sanırım uyarı aldılar çünkü bana da 2 tane transfer edeceklerini söylemişlerdi. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Gebelik takibini de emre beye mi yaptıracaksın?Benim doktorum emre bey. İlk tedavimde 2 embriyoydu. Doktorum yine emre beydi. Demekki merkez uyarı aldı... Benim bir kasımdaydı.. Gecen hafta kesemizi gördük çok şükür...
Yok canım emre beyde yaomıcam. Önceleri emre bey yapar diye düşünüyodum ama sonra fikir değistirdim... Benim 2. Embriyomu tekrar dondurcakkardı ama yasamadı. Brlki seninkini tekrar dondururlarEvet sanırım uyarı aldılar çünkü bana da 2 tane transfer edeceklerini söylemişlerdi. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Gebelik takibini de emre beye mi yaptıracaksın?
Ben de olumlu sonuç alırsam heralde keseyi gördükten sonra başka bir yere giderim. Tüp bebek merkezine hamile halde gitmeyi pek uygun bulmuyorum. Çözülen diğer embriyoyu 6. Güne kadar bekletip uygun görürlerse donduracaklarmış ece hnm öyle söyledi. Umarım yaşarYok canım emre beyde yaomıcam. Önceleri emre bey yapar diye düşünüyodum ama sonra fikir değistirdim... Benim 2. Embriyomu tekrar dondurcakkardı ama yasamadı. Brlki seninkini tekrar dondururlar
İnşallahh... Baska varmıydı baska dondurulmuşun ??? Ben persembe günü tekrar gidicem kalbinide duyayım yada göreyim rahalıcam... Sonra başka doktor... İnşallah sende alırsın pozitif sonucunu...Ben de olumlu sonuç alırsam heralde keseyi gördükten sonra başka bir yere giderim. Tüp bebek merkezine hamile halde gitmeyi pek uygun bulmuyorum. Çözülen diğer embriyoyu 6. Güne kadar bekletip uygun görürlerse donduracaklarmış ece hnm öyle söyledi. Umarım yaşar
İnşallah cnm. Çok şükür 5 tane daha dondurulmuşum var. Sen de umarım bi an önce duyarsın pıt pıt atışını miniğin.İnşallahh... Baska varmıydı baska dondurulmuşun ??? Ben persembe günü tekrar gidicem kalbinide duyayım yada göreyim rahalıcam... Sonra başka doktor... İnşallah sende alırsın pozitif sonucunu...
Aynıymışız senle:) benim 5 tane daha var:) inşallahhh...İnşallah cnm. Çok şükür 5 tane daha dondurulmuşum var. Sen de umarım bi an önce duyarsın pıt pıt atışını miniğin.
Kızlar ben 14 kasımda dondurulmuş tek embriyo transferi oldum. Bugün 11. Gün değerim 14,65 çıktı normalde pozitif gibi fakat 11. Güne göre çok çok düşük üzgünüm
Sizden ricam daha önce pozitifi gören arkadaşlar gün gün sonuçlarını yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?