ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

canım malesef embriyolarımın ilerlemesi durdu.blast olamadılar iptal oldu transferim. sıfırdan başlanacak. nasip değilmiş.vardır bunda da bir hayır..

canım çok geçmiş olsun. dediğin gibi bunda da bir hayır vardır. sakın canını sıkma rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah.

Sorma bende oyleyim ya:) iple çekiyorum o gunu .benimde pazartesi belli olacak transfer tarihim.

Hayırlısıyla inşallah çok güzel geçer her işlemimiz ve sonucunda mutlu oluruz :) meleklerimize tez zamanda sağlıkla kavuşuruz haberdar et bizi tarih belli olunca

Esimde sayi azdi normalin altindaydi yani. Bendeki prolaktin yuksekligi ise tupe baslarken istenen rutin testler sirasinda cikti. Onceden varmis demek ki ama neden nasil bilmiyorum. Dostineks kullanarak dusurduk. Sonra basladik tupe. Ama dedigim gibi hepsi sureci uzatti ister istemez. Umarim artik baska bir sey cikmaz. Sirada uyuyan guzellerimin uyanip bana siki siki tutunmasi var. 4 ad. Embriyom var donmus. 2 ad. Transfer olacak. Baktik olmadi diger 2 sinide deniyecegim sonra bir daha dusunmuyorum. Yasim 38. Allah nasip ederse olur. Olmazsa da olum yok ucunda. Bize de bu hayatta baska misyonlar verilmis demekki diye dusunup hayatimi doyasiya yasamayi dusunuyorum anlayacagin. Sonucta bu hayatta insanin kendisinden onemli degil hic birsey. O yuzden rahatim ben :)

Canım yaa malesef bu tedavimde negatifle sonuçlandı, Rabbim inşallah güzel haberler vereceğimiz günleride gösterir.

Sen uzulme yeter saras88, bizler elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kaliyor. Varsa nasipte olur. Yeter ki gun gelip denemedigimiz icin pismanlik duymayalim, biz elimizden geleni yaptigimizi bilip rahat uyuyalim yeter. Hersey gonlune gore olsun canim.

slmmm bende dun transfer oldum donmuslarla 5.gun blastokist ins bu sefer.guzel sonuclar duyariz allahin izniyle.

slmmm bende dun transfer oldum donmuslarla 5.gun blastokist ins bu sefer.guzel sonuclar duyariz allahin izniyle.

Hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım. nazar değmesin diyelim inşallah güzel sonuçlarla burada duygularını bizimle paylaşırsın

Bende 35 oldum kısmet bakalım ne kadar deneyebilirim.Ama haklısın önce kendi sağlığımız tabiki daha önemli olursa olur ne yapalım.

ins canim benim hepimiz icin guzel sonuclar olsn insallah cok heycanli ve korkuluyummm! !

Genelde gordugum kadariyla transfer sonrasi beklemek oldukca zor oluyor. transfere kadar ki surecte heyecanli fakat biraz daha rahatiz ama sonuca yaklastikca stres artiyor. ben o yuzden karar verdim ve transferden sonra sonucu alincaya kadar foruma girmeyecek mumkunse transfer oldugumu bile unutacagim. Kendimi isime verip bos kalan zamanlarimda da yorulmadan ailem ve arkadaslarimla gezip eglenmeyi planliyorum. bence sende olabildigince dagit kafani derim. ama insallah guzel haberide bizimle paylasmayi unutma :)

ben hemsireyim ve butun gun ayakta olmak kosusuturmak beni cokca zorladigi icin rapor aldim.evde dinleniyorum yani hep yatar pozisyonda degilim ama ufak tefek işler, kitap okuyorum film fln zmn geciriorum ama bu siteye gormeden yapamiyorum cnku iii seyler iii hberler duymak icin her an araniyorum 1 gunu geride biraktim ve sabircizca dger gunlerin gecmesini diliyorum.sonuc olumlu olur ve ins yawruma kavusurum.

Arkadaslar bende 4.deneme basladim ama doktorum bu ay yumurtani toplayip dondurucam dedi vucudun dinlendiricem dedi kafam karisti boyle olan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…