ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Arkadaslar bende 4.deneme basladim ama doktorum bu ay yumurtani toplayip dondurucam dedi vucudun dinlendiricem dedi kafam karisti boyle olan varmi aranizda

canım bnm vücut dinlenmesi değildi ohss ye yakalandığım için 2 ay ertelemiştik. emin ol daha iyi oluyor kafan daha rahat olucak iğne yerlerin iyileşecek. ama sakın transferi düşünme gez eğlen sonrada dr una git derim.

Arkadaslar bende 4.deneme basladim ama doktorum bu ay yumurtani toplayip dondurucam dedi vucudun dinlendiricem dedi kafam karisti boyle olan varmi aranizda
Canım vücudundan ilaçları attıgın için rahminin bebegi kabul etmesi daha kolay ve daha doğal oluyr... İnşallah bu defa hayallerine kavuşursun

arkadaşlar hepinize merhaba bende dondurulmuşlar yoluma devam edicem sanırım. Sanırım diyorum çünkü 13 ekimde 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 10. gün beta hcg değeri 0.32 çıktı doktorum 15.günü tekrar istedi ama benim hiç umudum yok. Şuan dondurulmuş olarak saklanan 2 tane 5. gün embriyosu ve 9 tane 3. gün embriyosu var. Deneyimli arkadaşlar bilgi verebilir mi ne kadar bir ara verdiriyor doktor 2 denememi en erken ne zaman yapabilirim. Dondurulmuşlarla olacağı için kaç gün sürücek kafam çok karışık

aa cok sasırdım .aynen canım kısmet değilmiş demek ki
ilk defa duyuyorum böyle bir durumu embriyoların kalitesinden mi kaynaklanıyor ?
yok canım.embriyolar hala birinci kalite ama malesef 5.güne gidemeden gelişmeleri durdu.kalitesiyle gelişme durumu aynı değilmiş.bazı embriyolar anne rahminin dokusundan başka yerde gelişemiyormuş. ko kültür yapılacak bir sonraki denemede

slm M350, sanirim tekrar denemen icin fiziksel baska bir sorun yoksa daha cok senin kendini hazir hissetmen onemli. 2. adetinle baslayabilirsin buyuk ihtimal ama en iyi cevabi doktorun verecektir sana. transfer ise adetin 2. yada 3. gunu kontrole gideceksin ilac verecek dr. yaklasik 10 gun sonra 2. kontrol olacak ve rahmin hazir olup olmadigina vs bakilacak. hersey yolundaysa ortalama 1 haftada transferin olcak.

Merhabalar ben dondurulmuş transferi için tedavi görüyorum bugün adetimin 10 günü yarın transfer için planlama yapılacak cuma yada haftasonu transfer olacak Allahin izniyle 7 adet 2. Gün embriyosu 3-4 olarak donduruldu. Allah herese yardım etsin

Ve bende bugun reglimi oldum gecen ay dondurulan yumoscuklarim transfer edilecek neler yapicam simdi yardımlarınız rlca olunur nee olur

ben varımm :) bende reglımı oldum gecen persembe gunuu cumartesı tedavıye ılaç kullanımına başladıık hadı hayırlısııı 10 kasım transfer olur dedı doktorummm:)
Ve bende bugun reglimi oldum gecen ay dondurulan yumoscuklarim transfer edilecek neler yapicam simdi yardımlarınız rlca olunur nee olur

doktora gıttın mı cnm 2. ve 3.gun doktora gıtmelısın gıttın mıı ?

Yok cnm yeni oldum daha yarın sabah aruycam dr

Hayirli olsun. Benim de dondurulmus transfer olacak. Adetin 2. Gununden itibaren ne amacla ilac aliniyor? Igne var mi tekrardan transfere kadar?

hyr ılaç alıorsun agızdan suan, rahımın kalınlaşması için .. ama transefere 5 gun kala farklı ılaçlar kullanılacak onlarda var mı bılmoorumm.
Hayirli olsun. Benim de dondurulmus transfer olacak. Adetin 2. Gununden itibaren ne amacla ilac aliniyor? Igne var mi tekrardan transfere kadar?

Dondurulmuş tedavisi çok rahat. 2. Yada 3. Gün rahim kalınlaştırıcı hapa başlıyoruz yaklaşık 15 gün sonrada kuzucuklarımızı alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…