ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

TEşşekur ederiim yardımlarınız ve acıklamanız ıcın.. fakat yumurtlamayı anlamadım transsfer zamanı o surec nasıl yumurtlama oluor , kullandıgımız ılaçlar buna engel olmuor muu ? ılk defa duydumm ınş oyle bı sroun yaşamayızzz da bebişimiz bizimle oluuurrr

Merhaba, bende Selman beyin hastasıyım. Kendisinden ve tüm ekipten çok memnunum. 7 Kasım gibi transferim olacak inşallah. Senin tedaviye başlama nedenin bu anlattıklarınmı yoksa tedavi sırasında mi ortaya çıktı bu sorun?

Merhaba beyza Evet normal şartlarda 2. günü başlanan estrofem ve sonrasındaki diğer haplarla yumurtlamanın baskılanmış olması gerekiyor. Yaklaşık 15 günlük bir sürenin sonunda rahim kalınlığına bakılıp, progestan ile embriyonun dondurulma gününe paralel devam edilip transfer gerçekleştiriliyor normalde.

Ancak benim yumurtalarım bir kaç ay hiç söz dinlemediler... Yumurtlama gerçekleştiği düzenli ultrason ve kan tahlilleri ile tespit edildiği için iptal edildi. En azından tespit ettik boşa gitmedi embriyolar erteledik. Hoş negatif sonuç her halukarda alınabilir ama en azından bilgimiz dahilinde iptal edilmiş oldu.

Dozajlar artırılsa da söz dinlememeye devam ediyorlardı nihayet bu ay söz dinletebildik... Diğer kriterlerde uygun olursa tecrübelerime göre önümüzdeki hafta transfer gerçekleşecektir. Dilerim sizlerde söz dinlemeyen yumurtalar olmasın ve her şeyin yolunda gittiği transferleriniz olsun.

cnmici selam benim aklimda bugun gibi kalmis senin transfer hatta haber bekliyordum. Yrn buyuk gun demek :) sana kocamaaan kocaman sans diliyorum. Hersey gonlune gore olsun insallah. Cok heyecan yapmamaya calis. Sevgiler..

Bende eski ekipten çok daha memnun olsam da merkezdeki herkesten memnunum... Kalan son 2 dondurulmuş için tedaviye devam ediyoruz. Tüp bebek tedavisi için zaten hastasıydım. 6 embriyo elde edilince 2 si transfer edilip kalan 4 tanesi geçen sene Ağustos ayında dondurulmuştu. Dondurulmuş transferine hazırlık yaparken karşılaştık bu durumla... İlaçların bende hiç etkisi yok ya da yumurtalar söz dinlemiyor....

Bu ay nihayet biz baskın gelmişiz görünüyor. Yumurtlama gözükmüyor kan testi ve ultrasonda... Bu doğrultuda transfer için gerekli aşamaları devam ettiriyoruz. Estrofem, climara bant ve diğer haplara ilaveten düzenli olarak lucrin vuruluyorum garanti olması için. Yarın 17. gün kontrolüm var rahimin kalınlığına göre gün belirlenecektir... Önümüzdeki hafta Cuma olabilir diye düşünüyorum tecrübelerime dayanarak :)

7 Kasım tarihi öngördüğünüz tarih sanırım... Rahim kalınlığı ölçülmeye devam edecektir çünkü. Ayrıca dondurulma gününe göre progestan ve jel kullanımı belirlenecektir... Bol şans diliyorum, yolun açık olsun... Umarım zamanı gelmiştir ve müjdeli haberi alırsın....

Kızlar estrofem bende ödem yaptı karnım ellerim yüzüm şiş midem bulanıyo bsşım ağrıyo bu yan etkiler olabilirmiş uff karnımda ağrıyo biraz

Ayni seyler bendede var cnm ya, ama bas agrim gecti artik ilk gunler fenaydi sonra bunyem alisti sanirim ilaca. Odem, karin agrisi bazen bel agrisi ve hatta en beteri kabizla ugrasip duruyorum. Neyse sabir gun gelecek bu gunlerimizi kucagimizdakilere bakip guzel anilar olarak hatirlayacagiz insallah :)

anladım canımm inş. ya benıdme bu ay olcak 10 kasımda cumartesı gunu ılac kullanmaya başladım bakalımm ...

zor bi yolculuk olmus belli ki ama.azmin taktire sayan dogrusu.ins hersey yolunda gider ve yavruna kavusursun.benimde dondurulmus 5.gun.embriyosuyla 4.gunum kasiklarimda belimde ara ara sancilar oluyor ama sanirim ki progestanin sonucu bunlar.hepinize bol sabirlar ve guzel sonuclar diliyorum..

Evet 7 kasim dr un hersey yolunda devam ederse ongordugu tarih. 1 haftadir estrofeme devam ediyorum. Cuma gunu 2. Kontrol var o zaman daha netlesecek. Umarim hepimiz icin hersey yolunda gitsin. Sende bizleri haberdar etmeye devam et lutfen. Bol sans..

Aslında zor değildi... Çünkü iğneler, yumurta takipler, büyüdü büyümedi derdi olmadığı için dondurulmuş transferine hazırlık oldukça kolay... Yeter ki şartlar uygun olsun. Dondurulabilecek fazla ebriyo sahibi olmuşken ziyan olsunlar istemedik kısacası, azimle baskılamaya uğraştık :)

Hepimizin dileği ortak olsa da, her kadının derdi ayrı, kimisi yaşa bakmaz yumurta elde edemez, yumurta olur döllenmez, döllenir embriyo olmaz, şanslıydık biz de oluştuydu fazlasını dondurucuya koyduk... Negatiften sonra donmuş transferi yapmak gerekiyordu öyle kolay olmadı... Bırakamayız da orada, baskılamaya-denemeye devam :)

Transfer gerçekleşti mi yoksa hazırlıkta 4. gün mü anlayamadım ama her ne olursa olsun şans yanında olsun... Umarım zamanı gelmiştir. Eğer transfer olduysan belirti aramadan zaman geçirmeye bak... Herkesin hatta kişilerin bile hamileliklerine göre belirtileri değişiyor. Yorulmadan normal akışında bir 12 gün geçirmek yeterli... Güzel sonuçlar diliyorum.

Dilerim herkesin sorunsuzca devam eden transferleri olsun... Müjdeli haberinizle taçlansın.

medusa76 umarım her şey öngörüldüğü gibi su gibi akıp geçsin... Stres yapmadan ve ilaçların en az yan etkisini göreceğin bir süreç olsun... Hayırla, bol şans

transferim oldu bgn 4 gunum haklisin herkesin ayrı ayri dertleri.ben 25 yasindayim ne yumurta toplamada ne rahimde ne transferde problem yasadik zaten erkek infertilitesi sebebiyle tup bebek yaptiriyoruz hic hic sorun yasammisken ilk denememizde negatifi gorduk.sonra embriomuzu cozdurduler ve 5.gune tamamlayip blastokist yaptilar sonra transfer ettiler.embriolog yine cok guzel hersey cok yolunda diye diye bi hal oldu fakat düş unuyorum ilkinde de bi sorun yoktu ki gene hersey cok yolundaydi.sadece vakti gelmemisti allah ol demeden olmayacak ben neler neler yapsam da biliyorum.tabiki umutlarimi tuketmiyorum icimde sevinmekten korkan bi ben var ama elimden de bisey gelmiyor.hemsireyim ben isten rapor aldim ve evdeyim fakat huzursuzum ne olacak ne olcak diye dusunmekten tukendim; ((ins guzel sonuclar hepimize nasip olur...

ozer3458 Su gibi akıp geçsin zaman... Zor oluyordur beklemek. Yaşınız gençmiş ne güzel, inşallah sağlıkla kavuşursunuz... 5. güne ulaşması kesinlik kazandırmıyor ama bir tık önde hissettiriyor. 6. güne ulaşmış blastosist transferimle şimdi 2. kez ikizlere hamile olurdum.

Olacağı varsa 2.gün 4-5 hücreli embriyo ile de olabiliyor. O yüzden gönlünü ferah tutmak en iyisi... Hayırlısı ise, sımsıkı tutunsunlar, sağlıkla doğsun...

Dilerimmüjdeli haberine ulaşmak üzere akıyordur zaman... Sevinç göz yaşlarıyla muştulayacağın güzel haberlerin olsun. Bol şans diliyorum.

selam kızlarrrrr.... Bugun kontrolüm vardı biraz kafam karıştı.... Benim adetimin 11. Günü bugün.... 2. Gününden beride günde 3 defa estrofem kullandım.. Rahim kalınlığım bugun 12,5 tu. Suan transfer için ideal ama birazda progestan kullanmalıymışım. Ctesi günü transfer olacak... Şimdi aklıma takılan şu: Transfer zamanına kadar rahim kalınlıgım artacak bu sıkıntı oluştururmu acaba. Doktoruma güveniyorum hersey cok yolunda diyo ama burda rahmin cok kalınkaşmasıda sıkıntı yazmışlar, huzursuz oldum biraz. Bu konuda bilginiz varmı transfer için bi üst sınır varmı

Benimde 11 . Günün rahim kalınlıgım 9.3 ve cuma yada cumartesi net değil embriyo ların durumuna göre transfer yapılacak. Senin rahim kalınlıgın bence çok iyi. Inşallah herşey yolunda gider
Bence sıkıntı yapma :)

Teşekkür ederim cevabın için... İnşallah bu defa herşey çok gğzel olur.. Embriyolsrın erkenmi çözülrcek

Teşekkür ederim cevabın için... İnşallah bu defa herşey çok gğzel olur.. Embriyolsrın erkenmi çözülrcek
Evet yarın çözülecek zaten 2.gün embriyosuydu 7 side 4 3 dondurulmuştu. Allah isteyen herkesin kucağını evlatlariyla doldursun inşallah

Evet yarın çözülecek zaten 2.gün embriyosuydu 7 side 4 3 dondurulmuştu. Allah isteyen herkesin kucağını evlatlariyla doldursun inşallah
Benimde persembe çözülecekler... Estrofem kullanıyomusun. Ben günde 3 defa kullanıyodum 2 ye düşürdük. Bugün fitil ve aspirinede başladım

cnm progesteron rutinde olan bisey beninde endometrium 11ken baslandi ve 5 gun snra transfer oldu allahin izniyle bisey olmaz insallh.ben seni hatirliorum temmyzda sende denemistin galiba dgl mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…