Aynen bu ne ya senin cinsiyet belimiyditüy mü artık kıl mi diyeyim bilmiyorum, önce orta kısımdan başladı şimdi kenarlara doğru ekstra tüylenme oluştu. hep vardır tabi ama belli olmuyordu, omzumda ne kadar tüy varsa karnımda da o kadardı. şimdi karnım koltuk altı gibi oluyor.
Cinsiyeti beli miBen varım inşallahh :)
Ah canımmmmm kusura bakma yorumumla birilerini üzeceğimi bilseydim inan yazmazdımButterfly Deniz yatmadan önce yazdıklarınızı okudum, bütün gece rüyamda kabuslar beni kovaladı. amniyosentez sıvısı vermek zorunda kalmışım, sonra bebeğimi almaları gerekmiş falan. o kadar şeyin arasında tutturdum bu kadar büyümüş bebeği vajinal yolla nasıl alacaksınız rahmime zarar vermez mi, karnımı kesip mi alacaksınız diye sorup duruyordum. sonra neyse ki uyandım.
başınıza gelenlere tabi ki üzüldüm, bazen doktorlara gıcık oluyorum kesin bir şey yokken anneleri üzüyorlar diye. bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim.
kızlar belli oldu cinsiyetiAynen bu ne ya senin cinsiyet belimiydi
yok olur mu öyle şey, ben zaten hamileliğimin başından beri sürekli garip rüyalar görüyorum ama bu sefer çok etkilenmişim sizin yaşadıklarınızdan. bugün gittik doktora çok şükür her şey yolunda bizim bebiş gayet sağlıklı görünüyordu:)Ah canımmmmm kusura bakma yorumumla birilerini üzeceğimi bilseydim inan yazmazdım
Hakkını Helal et lütfen. Kafayı takma fazla relax ol
kızlar belli oldu cinsiyeti
erkekmiş:)
hcg 26ydı, bende cinsiyet tahmini doğru çıktı.
Sana doktor on ikinci haftada soyledimikızlar belli oldu cinsiyeti
erkekmiş:)
hcg 26ydı, bende cinsiyet tahmini doğru çıktı.
Neden agiriyoki sordun mu doktorabel ağrısı ile devam ediyoruz bakalım:)
Allahtan fazla detaylı yazmamışım zira yaşadıklarım kabustan beter şeylerdi iyice panik atak oldum.yok olur mu öyle şey, ben zaten hamileliğimin başından beri sürekli garip rüyalar görüyorum ama bu sefer çok etkilenmişim sizin yaşadıklarınızdan. bugün gittik doktora çok şükür her şey yolunda bizim bebiş gayet sağlıklı görünüyordu:)
As kac haftalikSelam kızlar :)
As kac haftalik
Tesekkur ederimSağlıkla al oğlunu kucağına, gözünaydın :)
11.hafta gibi simdikinden baska bir doktora gidiyordum, erkek gibi ama tam emin degilim demisti. Bende acelesi yok netlesene kadar beklerim dedim. Dun resmen pipisinin resmini cekip verdi bize.Sana doktor on ikinci haftada soyledimi
Allah dayanabileceginizden fazla aci vermesin insallah.Allahtan fazla detaylı yazmamışım zira yaşadıklarım kabustan beter şeylerdi iyice panik atak oldum.
Şimdide bebeğim yaşıyormu iyimi acaba diye düşünmekten kriz geçiriyorum.
Hareket ediyor da acaba benmi farkedemiyorum bilmiyorum ama sürekli hareketini hissetmek için saatlerce kıvranıyorum cnm.
Olabilir canim sonucta beli bi buyukluge gelmisKizlar bu arada gebelik takvimindeki tahmine gore 110gram ve 10cm diyor bebek icin, benimki dun 200gram ve 18cm idi ultrasonda olctuler. Belki de bu tekme hissetme olaylari gebeligin haftasindan cok bebegin boyutuyla alakalidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?