ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Butterfly Deniz yatmadan önce yazdıklarınızı okudum, bütün gece rüyamda kabuslar beni kovaladı. amniyosentez sıvısı vermek zorunda kalmışım, sonra bebeğimi almaları gerekmiş falan. o kadar şeyin arasında tutturdum bu kadar büyümüş bebeği vajinal yolla nasıl alacaksınız rahmime zarar vermez mi, karnımı kesip mi alacaksınız diye sorup duruyordum. sonra neyse ki uyandım.
başınıza gelenlere tabi ki üzüldüm, bazen doktorlara gıcık oluyorum kesin bir şey yokken anneleri üzüyorlar diye. bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim.

Aynen bu ne ya senin cinsiyet belimiydi

Ah canımmmmm kusura bakma yorumumla birilerini üzeceğimi bilseydim inan yazmazdım
Hakkını Helal et lütfen. Kafayı takma fazla relax ol

Ah canımmmmm kusura bakma yorumumla birilerini üzeceğimi bilseydim inan yazmazdım
Hakkını Helal et lütfen. Kafayı takma fazla relax ol
yok olur mu öyle şey, ben zaten hamileliğimin başından beri sürekli garip rüyalar görüyorum ama bu sefer çok etkilenmişim sizin yaşadıklarınızdan. bugün gittik doktora çok şükür her şey yolunda bizim bebiş gayet sağlıklı görünüyordu:)

Allahtan fazla detaylı yazmamışım zira yaşadıklarım kabustan beter şeylerdi iyice panik atak oldum.
Şimdide bebeğim yaşıyormu iyimi acaba diye düşünmekten kriz geçiriyorum.
Hareket ediyor da acaba benmi farkedemiyorum bilmiyorum ama sürekli hareketini hissetmek için saatlerce kıvranıyorum cnm.

Selam kızlar :)

Allah dayanabileceginizden fazla aci vermesin insallah.
Ben sabahlari yatarken hissediyorum, boyle yeni uyanip kalksam mi diye dusunurken. 20hafta civari daha net olurmus o zamana kadar hissetmeyebilirsiniz diyorlar. Sanirim su an hissetmiyor olmanizin nedeni bebeginizin rahim duvarina carpmiyor olmasi. Mis gibi suyun icinde yuzup duruyordur balik gibi:) Ultrasonda hareket ettigini gordugunuzde de hissetmiyorsunuz mesela, bence hic merak etmeyin sizinki de yakinda net sekilde hissettirecek hareketlerini.

Kizlar bu arada gebelik takvimindeki tahmine gore 110gram ve 10cm diyor bebek icin, benimki dun 200gram ve 18cm idi ultrasonda olctuler. Belki de bu tekme hissetme olaylari gebeligin haftasindan cok bebegin boyutuyla alakalidir.

Kizlar bu arada gebelik takvimindeki tahmine gore 110gram ve 10cm diyor bebek icin, benimki dun 200gram ve 18cm idi ultrasonda olctuler. Belki de bu tekme hissetme olaylari gebeligin haftasindan cok bebegin boyutuyla alakalidir.
Olabilir canim sonucta beli bi buyukluge gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…