ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Herkesin kandili mübarek olsun kızlar..Bendede cok sırtımda kollarımda sivilceler oldu normaldir ehralde sonuçta hormonlar değişiyo. Ben bugün gittim doktora kramplarım oluyo diye dr magnezyum verdi

Herkesin kandili mübarek olsun kızlar..Bendede cok sırtımda kollarımda sivilceler oldu normaldir ehralde sonuçta hormonlar değişiyo. Ben bugün gittim doktora kramplarım oluyo diye dr magnezyum verdi
Genelde kiz annelerinde sivilce cok olur derler
Sut yogurt bol bol ye kramp kotuya daha erken bu aylarda vitaminsiz kalman genelde son aylarda olur beslenmene dikkat et canim allah korusun cocugun kafasi falan kucuk olur sikinti yani

Genelde kiz annelerinde sivilce cok olur derler
Sut yogurt bol bol ye kramp kotuya daha erken bu aylarda vitaminsiz kalman genelde son aylarda olur beslenmene dikkat et canim allah korusun cocugun kafasi falan kucuk olur sikinti yani
haklısın canım dikkat ediyorumda demek daha etmek lazımmış. Bebeğim kız evet :) dr bugün de kız dedi. minnacık bebişim çok küçücük daha :)

Biz cok merak ederiz herseyi onlar icin artik hersey normal gunde yuz kisi girip cikiyo

Kızlar merhaba bende şuanda 16+5 teyim ekim 13 gibi doğum İnşallah 2li test yaptırdım sonuçlar iyi çıktı bu hafta 4lü test yapılacak Geçen gittiğimizde %90 erkek dedi doktorum inşallah sağlıklı bi bebiş olurda gerisi önemli değil

Merhaba 16 haftada 3 test yapilmiyomu

Hoşgeldiin:)
2li test iyi çıktıysa belki 4lüyü yaptırmaz, aynı kusuru arıyorlar diye hayırlıyorum ama doktorun daha iyi bilir tabi.
Erkekler daha erken belli ediyormuş cinsiyetini. Allah gönlüme göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…