ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Kızlar merhaba....
Günlerdir ağlama krizleri geçiriyordum bebeğimin hateketlerini duymuyorum diye apar topar doktoruma gittim randevum bugüneydi ama ben dün gittim içerden hasta çıkar çıkmaz daldım içeri :)
Doktorum beni bir gördü "hayırdır bu ne hal" dedi.Ağlamaktan şişmiş gözler uykusuzluktan çökmüş bir yüz vs berbattım.
Dedim ki ağlayarak doktor bey bebeğim galiba yaşamıyor usg de bakın şayet bişey varsa bana söylemeyin eşime anlatın benide o arada bayıltıp bebeği alın gibi bir senaryo yazdım ayak üstü.Doktorum bastı kahkahayı eşim bir yandan hemşire öte yandan gıcık gıcık gülüyorlar sanki uyumuşum kabus görüyor gibiydim gerildim tabi.
Neyse hemen yattım karnımı açtım hemşire karnıma jel sürecek sanıyorum aaa bir baktım almış kalemi eline göbeğime kocaman bir gülen yüzlü papatya resmi çizdi Başladım bende gülmeye. Doktor geldi papatyayı gördü bu sanat eserini kim yaptı eşinmi dedi eşim de geldi o sırada tabi o da şaşırdı ben yapmadım dedi hemşire kıskıs gülüyor bende deli kız yaptı dedim tabi bunlar olurken bende stres falan kalmadı.
Usg bir baktım oğlum yüz üstü dönmüş sanki namaz kılar gibi secdeye varmış resmen.Doktorum bugün kandil ya namaz kılıyor dedi.Tabi bu sırada ayaklar bacaklar ha bire tekme atıyor o zaman anladım ki sırt üstü yatarken bebek hareketleri anlaşılmıyormuş.
Bizim oğlanı görünce şükür Allah dedim tabi.
Ağlamaya başladım ama bu defa sevinçten.O keyifle doktordan çıkınca hemen alış verişe koştum eşimle sinemaya Küçük Esnaf filmine gittik ömrümde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum süper eğlenceli bir filmdi
Yemek yedik sohbet derken akşam saat 23 de eve geldik.
İnşaAllah Rabbimin izniyle sağlıkla imanla bebeğimi kucağıma almak nasip olur.
Bu arada 2 haftadır karnımın sol tarafının altına doğru seyirmelerim oluyordu onun da bebeğimin yaptığını öğrendim :)
Allah teâlâ cümlemizi hayırlı imanlı sağlıklı evlatlarımızla bizlerin yüzünü güldürsün kokularını içimize çekelim yumuk ayaklarını öpelim b..klarını temizleyelim yıkayalım İNŞAALLAH

Amin canim ya sonu iyi olmus ama duamizi eksik etmiyelim yer gok dua uzerine kurulu bu mubarek gunlerde allah kimsenin gozunu yolda birakmasin saglicakla kucagimiza alalim

Teşekkür ederim, bende 2li test iyi çıktıysa 4lü test yapılmıyor diye duydum bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun :))

Günaydın herkese 17. Hafta içindeyim
2 li test normal çıktı ama bebeğim de kalbine yakın bir yerde açıklık var dedi eko istendi
Bu durumu yaşayanlar varmı ??

merhaba, hepinizin bebekleri saglikla dogsun insallah, benim sormak istedigim kacinci haftada ve hangi testle anladiniz gebeliginiz? benim tam 4hafta oldu ama idrar testinde henuz cikmaz sanirim gecikme olmadigi icin degil mi?

merhaba, hepinizin bebekleri saglikla dogsun insallah, benim sormak istedigim kacinci haftada ve hangi testle anladiniz gebeliginiz? benim tam 4hafta oldu ama idrar testinde henuz cikmaz sanirim gecikme olmadigi icin degil mi?
Ben uc kez idrar testi yaptim ilk kana sonra idrara karisiyo bi kana baktir bence

Gobek deligimin 3parmak altindan sagda veya bazen solda hissediyorum. Ultrasonda bakarken de genelde oralarda oluyor benimki, gezip duruyor.
Sen nerede hissediyorsun?
Benimde gobek deligimin solunda hisediyorum bende asagda oldugunu zanediyodum megerse ta nereye cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…