Senin canımBeta hcg kac cikti
Seninki erkek mi33 hcg canim cinsiyet beli mi
Dktorumz %100 erkek dedi bizde hep öyle hissetmiştik zaten:)Cinsiyeti belimi
Benimkinide kiza benzetiSeninki erkek mi
Canim benim 14+4 oldum hisetmiyorum sen kac haftalıkbebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı bende böyle çok az atan bişeyler var..kelebeğin çırpınışı gibi
ediyorum[/QUOTE
Merhaba, benim de 15+3 ve malesef hala kilo alamadim 5 kilo verdim hatta bulantilar yuzunden. Artik bulantilarim gecti yemek yemeye basladim bundan sonra kilo alirim herhalde. Doktor sıkıntı yok zaten alicaksin bu donemde kilo dedi benim de icim rahatladi. Sende takma kafana
ben 16+5 im canım ama hissettiklerimi başkalarına söyleyince onlar bağırsak gaz hareketleridir diyolar ama ben böyle bazen değişik bişeyler hissediyorum. ilk bebeğim olduğu için tam olarak tanımlayamıyorumdaCanim benim 14+4 oldum hisetmiyorum sen kac haftalık
Canim tam hareket zamani bazilari seyrelti gibi bazilari kelebek gibi hisediyoben 16+5 im canım ama hissettiklerimi başkalarına söyleyince onlar bağırsak gaz hareketleridir diyolar ama ben böyle bazen değişik bişeyler hissediyorum. ilk bebeğim olduğu için tam olarak tanımlayamıyorumda
Öğrendin mi cinsiyetini sekerli_sekerKızlar Herkese Merhaba,
Bebeğini kaybeden arkadasımıza çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun inşallah sabır versin..
Bende yarın gideceğim doktora dua edin cinsiyetini öğreneyim artık, bir süre daha öğrenmeden duramam
Öğrendin mi cinsiyetini sekerli_seker
Hayırlısı olsun canım ilk bebeginmiKız dedi doktorum :)
12 yada 13 haftalıkken ikili testte çıkıyorBeta hcg degerınden bahsetmişsiniz! Kac haftalıkken ölçtürdünüz?
Hayirli olsun cnmKız dedi doktorum :)
Aynen bakalim artikBenim ikili testteki hcg degerim 26, normalde ayin 5inde gidecektim kontrole ama randevu aldigim doktor calistigi hastaneden ayriliyormus o yuzden baska doktordan yarin icin randevu aldim. Demem o ki eger yarin cinsiyetini ogrenebilirsem bu hcg sonucu 40in altinda olanlar erkek ustunde olanlar kiz teorisini ben de test etmis olacagim:)
Aynen bakalim artikBenim ikili testteki hcg degerim 26, normalde ayin 5inde gidecektim kontrole ama randevu aldigim doktor calistigi hastaneden ayriliyormus o yuzden baska doktordan yarin icin randevu aldim. Demem o ki eger yarin cinsiyetini ogrenebilirsem bu hcg sonucu 40in altinda olanlar erkek ustunde olanlar kiz teorisini ben de test etmis olacagim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?